0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (1,581 puan) tarafından

Ekşi olmayan erik yiyebilir miyizzzzz erik mevsimi geçiyor hala doya doya yiyemedim en sevdiğim şeyi neden çok şey yasak kendimizi gece odullendiremiyrz 🥹🥲

6 Cevaplar

+2 oy
(915 puan) tarafından

Eriğin yasak olduğunu kim söyledi ki istediğini ye bir şey olmaz

(1,581 puan) tarafından

Gaz yapıyormus

(915 puan) tarafından

Gaz yapacak şeyleri yedim bir şey olmadı

(9,081 puan) tarafından

eksi olan da yiyebilirsin nolacakki. okadar kasma:) bilac erik yedin diye bebek gazdan catlamazki . niye gaz yapsin ustelik. nohut kurufasulye ve bulgur gaz yapar sadece bide kis olsa karnibahar brokoli gaz yapar baska her seyi yer icersi. yani kola mola harici. kaldiki bunalrida kimyon ekip de tuketebilirsin zaten nohutu falan

(1,581 puan) tarafından

Bugün nohut vardı yemeğe keoktim valla burnuda tikali diye süt icemiyo bide ustune gaz olmasından korkuyorum

(9,081 puan) tarafından
+1

nohut yapar yani o allahin emri. kimyon ekersen nohuta az gaz yapar aya az da olsa yinede yapar yani . ama mevve sebze baska bisey yapmaz yani erik merik eksi tatli tuzlu hisey olmaz hicbirseyden korkmaya gerek yok

-Reklam-
+1 oy
(1,534 puan) tarafından

O sırada sürekli erik hoşafı yapıp içen ben 🤭

0 oy
(2,007 puan) tarafından

Emzirirken herşeyi yedim ben şükür bı sıkntida yaşamadım 

0 oy
(1,361 puan) tarafından

Ben herşey yedim ya. Canın çekiyorsa ye nolcak ki. Öyle öyle alışacak. Gaz yaptığını da duymadım hiç 

0 oy
(52 puan) tarafından

Ay boş ver ye gitsin çok takıldıkca daha kötü oluyor

0 oy
tarafından

Bende emziriyorum Allah ne verdiyse herşeyi yiyorum hiç bir problem yaşamadım kendi doktorumuzda aşırıya kaçmadan herşeyi yiyebilirsin. Gaz yapan yiyecekleri aynı anda ve üst üste yersen bebeğe gaz yapar demişti maşallah 70 günlük olduk gaz nedir bilmem 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
0 oy
13 cevap 566 göst.
23 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hafsaa (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Esra129 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 172 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hzl26 (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,076 soru

24,053,377 cevap

329,793 kullanıcı

...