+3 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde (2,056 puan) tarafından

38+3 kasıklarım da adet sancısı geliyro 15 20 dakika da şimdi sanki 10 dakikaya düştü çok aşırı fazla bir ağrı değil ama yükselip düştüğü kesin bir şekilde belli belim de de ağrı var aşağıya koyacağım sancı sürelerini ne yapmalıyım çok dayanılmaz değil ama önceki günlerdeki ağrılara da benzemiyor  ne nişan ne su birşey de gelmedi yalancı sancı mı bu

11 Cevaplar

+1 oy
(2,056 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

nst bu şekilde şimdi eve gönderdiler hiç açılmam yok ama sancıların acısı gid gide artıyor 
tarafından
+1

Canım sancın var ama düzenli değil, doğum başlamış gibi görünüyor Allah yardımcın olsun inşallah bir avazda doğurursun ❤️ devlette doğum yapacaksan acele etme hastaneye gitmek için. Şuan bir problemin yoksa sancını evde çek canım sıcak duş al squat yap merdiven in çık 

(2,056 puan) tarafından
+1

Sancı kaç dakikaya bir düşünce gideyim hala devam ediyor ama ya açılma olmazsa ne yaparlar bana

(7,470 puan) tarafından
+1

Sen squat yap çok ağrın olunca beline hafif sıcak su tut canım duşta comel kalk acilman olur  bir avazda insallah

tarafından

Sancı 5 dakikada 1e düşünce git canım 

(1,524 puan) tarafından

Cnm korktimak istemem açılman olması için nst de sancılarının 120 ye çıkması lazım senin sancılarım daha 40 50 arası bende ilk o şekilde çıktı doğuma almamışlardi bekledik sonra bana suni sancı verip cogalttilar sancım açılmaya yetmeyince dayanilmayacak ağrı değilse doğum başlamamış daha öyle bir acı giriyor ki o an bende doğumum hastanede başladı önce 7 8 dkda birdi sonra 4 5 dk arayla olmaya başladı feciydi nefes alıp veremiyorsun o derece hiç adet sancısı gibi degildi

-Reklam-
+2 oy
(52 puan) tarafından

Sıcak suya falan otur canım bol bol dua et kuran ayetleri oku Allah tek bir sancı da kurtarsin

0 oy
(2,056 puan) tarafından

Bu şekilde bir not aldım son sancıdan sonra iki kere daha yaşadım

image

(2,056 puan) tarafından

Şuan aynı iki üç dakikaya bir şiddetli geliyor fakat hala açıklık yok

(8,166 puan) tarafından

Yatisin mi yapıldı? Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla kurtarsın ikinizi de 

(2,056 puan) tarafından

Doğurdum çok şükür canım 30 saat çektim 

(8,166 puan) tarafından

Kaçta doğumun oldu ? Sağlıkla büyüt yavrunu canım vatana millete hayırlı evlat olsun. Bende dogurdun mu diye sormaya girmiştim siteye 

(2,056 puan) tarafından

Dün akşam saat 10 da bayram akşamı 

0 oy
(1,455 puan) tarafından

38+5te doğurdum canım seninde başlamış doğumun inş sağ saglim kucağına alırsın bir avazda.eger dayanirsan yanında birirleeide varsa iyice ağrın artana kadar evde kal kanaman felan olursa hemen git tabi

0 oy
(6,794 puan) tarafından

Hastaneye git gel bence ona gore eve git derler en azindan muayene olursun

(2,056 puan) tarafından

Nst yi sabitledim bakar mısınız 

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Sancılarına benzer sancılar ben de ikinci doğumda çektim. Sabah 6da başladı, 7de hastanedeydim. Arabada 5 dakikaya kadar inmişti. Açılmam 5 cm olmuştu gittiğimde.

Vücudumun ilerleyişine güveneceklerini söyleyip sancılar dayanılmaz hale gelince onları çağırmamı söylediler.

İkindi gibi 1 dakikaya düştü, ben squat yapıyordum devamlı. Bitse de gitsek modundaydım.

Akşam 6 gibi (12 saatte açıldı anca yani) 3 kere nişan gördükten sonra doğumhaneye aldılar beni, suyumu çatalda patlattılar falan böyle geçti gitti.

Seninki de doğum sancısı ama 2 saate de doğurabilirsin 12 saate de. Sana bağlı.

Kolay gelsin şimdiden, bir avazda inşallah. 

(2,056 puan) tarafından

Nst yi sabitledim bakar mısınız 

(1,358 puan) tarafından

Sancın az da olsa var görünüyor. Benim hissettiğim halde yok çıkmıştı. Eve göndermeyi teklif edeceklerdi açılma 5 cm olunca odaya aldılar

0 oy
(2,715 puan) tarafından

Canım ben sezaryen oldum geçen hafta ilk doğumda sezaryen olduğu için buda öyle olacaktı 35+3te sancılarım oldu nstde de çıktı serum verdiler durmadı banada not aldırdılar 10 dakikada 1 5 dakikada 1 gidip geliyordu durmayınxa hemen sezaryene aldılar 

0 oy
(1,344 puan) tarafından

Evet sancılar düzenli ama nu hemen açılman olduğu be bir iki saate doğuracağın anlamına gelmiyor yerinde olsam bi hastaneye giderim baktırırım kaç cm açılma var eğer az işe eve gelirim duş vs alırım squat falan yaparım 

Ben toplam açılma 12 saat sürdü öğlen 2de 10 dakikaya düştü 4de hastaneye gittim o zaman 9 cm falan açılma vardı  duş aldıktan sonra çok hızlandı açılmam 

(2,056 puan) tarafından

Ben nst yi sabitledim bakar mısınız şuan sancı acısı gerçekten çok arttı ama doktor açılmam olmadığını söyledi 

(1,344 puan) tarafından

Sancı var ama düzenli gözükmüyor ama doğum başlamış gibi bol bol hareket et maalesef uzun sürüyor ama geçecek 

(2,056 puan) tarafından

Çok uzun sürdü gerçekten 30 saat çektim neyse ki aldım bayram şekerimi kucağıma dün akşam 

(1,344 puan) tarafından

Hadi gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 

0 oy
(2,478 puan) tarafından

7 dakıka içinde 3 kez sancı olduysa ve bu sancılar 15-20 sanıyeden uzun sürüyorsa doğum sancısı dıyorlardı sıklığını ve süresini ölçün

(2,056 puan) tarafından

Evet canım öyleymiş deneyimlemis olduk doğurdum çünkü 😂🥹

0 oy
(30,017 puan) tarafından

Doğumun başlangici saglikla kucağına alirsin insAllah

(2,056 puan) tarafından

30 saat sancıyla doğurdum 

çok şükür bitti 

0 oy
(954 puan) tarafından

Ne yaptınız doğum başladı mı

(2,056 puan) tarafından

Merhabalar dün gece kucağıma aldım miniğimi yaklaşık 30 saat sancı çektim 🥹

(954 puan) tarafından

Yaa çok zor gerçekten o sancılar çok şükür bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza aldınız çok sevindim Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah sağlıklı huzurlu iman dolu bir ömrü ölsün inşAllah 

(2,056 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah ☺️🌸

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 483 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eda00 (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.
17 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 288 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (769 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 188 göst.
8 Haziran 2025 Diğer kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,881 soru

24,008,627 cevap

327,675 kullanıcı

...