+2 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (545 puan) tarafından

image

Kızlar bu yıl açıktan üniversiteye başladım çok şükür 1.sinif bitti,2026 kpss ye gireceğim icin şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum ki güzel Bi derece yapabileyim,sizler nasil çalışıyorsunuz.

Önerdiğiniz hocalar ve kaynaklar nelerdir☺️❤️

İlk etapta bu seti aldım ilgi çekici geldi içeriğini araştırdım o da iyiymiş.

Özellikle matematikte nasıl ilerlediniz🫠🫠🫠

3 Cevaplar

0 oy
(1,343 puan) tarafından

Foto yok canım. Ortaöğretim için mi gireceksin kpssye,

Açıkçası orada çok yüksek puan istiyor atama için. 85 aşağı zor atanmak için.. ama genel olarak ortaöğretim kolay bir sınav yine de.. YouTube da bilindik hocaları takip edip Türkiye geneli denemeleri çözebilirsin

Yolun açık olsun inşallah.

Ahmet karakuze 

Engin Eraydın

İlyas güneş matematik ve Mehmet yıldız bilge 

Esra hoca vatandaşlık 

Karekök yayınları matematik için iyi

(545 puan) tarafından

Onlisanstan gireceğim canım o da yüksek puan istiyor.

Bölümüm taban  87 ile kapattı.

Önerdiğin hocalara da bakacağım canım çok çok sağol❤️❤️ kaynağın resmini de yükledim.canim

-Reklam-
0 oy
(102 puan) tarafından

Youtube dan video izliyorum şu an kendi notlarımı çıkarıyorum bu yıl bu şekilde gideceğim.. 2026 da bol soru bol deneme çözüp sıkı bir şekilde hazırlanacağım.. Lisanstan gireceğim...

Tarih mehmet celal özyıldız

Türkçe aker kartal

Coğrafya engin eraydın 

Matematik ilker karabulut 

Vatandaşlık ismail eryılmaz 

Hocaların soru bankaları ve karekök yayınlarını tavsiye ederim.. Bende henüz soru bankası deneme vs almadım.. dediğim gibi bu yıl notlarımı tamamlayıp konu çalışacağım seneye full soru deneme.. 

Allah hepimize kolaylık versin inşaallah.. 

(545 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm aslında matematik nerdeyse 0 bende o yüzden ilk 3 ayı sadece matematiğe ayırıp diğerlerini de kalan aylara bölmeyi düşünüyorum ama emin de olamadım sorma gereği duydum açıkçası 

(102 puan) tarafından

En iyisi bu.. Zayıf olan derse daha çok vakit ayırmak.. Bende de tam tersi matematik çok iyi ama tarih coğrafya sıfır.. Bende Türkçeyi bitirdim notlarımı aldım coğrafyadayım.. Tabi 2 çocuğum da var biraz zor oluyor çalışmak.. Kızım 3 yaşında oğlum 1 yaşında... İmkan buldukça bakıyor notlarımı alıyorum.. O yüzden iki yıla yaydım.. 

(545 puan) tarafından

İnşallah çok çok güzel geçer canım benim Rabbım yardımcın olsun sözelleri kodlama yolu ile çalışırsan aklında daha çok kalır canım 

(102 puan) tarafından

İnşaallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Öyle çalışmaya çalışıyorum ama sözel hiç bana göre değil ne yapacaksam bilmiyorum bakalım hayırlısı.. 

0 oy
önce (163,267 puan) tarafından

post ciksin benim matematikde geldigim son nokta carpim tablosu 5ler di🤣🤣🤣

önce (545 puan) tarafından

Vay benim aslanım jsjjs bende çok ileri seviye değil ama 10 lari tamamlamistim yav🤣🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ipeksiii (104 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
+3 oy
4 cevap 156 göst.

Kategoriler

1,459,278 soru