Selma vardı duru kuşumun annesi .Instagram Hesabı hacklenmiş .Burdaysa bilgisi olsun diye yazıyorum .burda mısın kuzum ?
Kızlar yapay zeka düzeltti başlığı .kuzum burdaysan habiren olsun .Şikayet ettim hesabı
Bende şimdi o yüzden geldim hesabı hacklenmis
Sayfadan yazmasını belirttim ama kesin başka biri yazıyor
Başkası kuzum dolahdırıcı yöntemi
Sovunce bastı engeli umarım kimse inanmaz
Post yukarı .
Burda yok kuzum sildirdi hesabını numaradı olanlar varsa onlar haber versin
Ben sordum ama hayır diyor başkası büyük ihtimalle
Burdaysa yazar inşallah
Ay ben de hesabı hacklenmis diye düşünüyordum ama son story de kızını paylaşmış. Selmos yazdım efendim canım dedi. Sonra burdan bakayım dedim ama burdan da hesabı sildirmisti sanırım
Dolandırıcılar öyle yazıyor kuzum .Paylaşımlar dolandırıcıya ait
Evet bende anladım msj attım instagramdan sayfan çalınmış haberin var mı diye hayır abla ben kendim paylaştım diye cevap geldi ama Selma bana abla demezdi ki. İnşallah haberi olur
Ben de dolandırıcıya aha şimdi nasıl buluyorum seni gör dolandırıcı yazdım :D manyaklar ya gerçekten ne işlerle uğraşıyo insanlar
Hahaha iyi yazmışsın 😅 bende cevap vermeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim beni kandırırlar şimdi falan diye düşündüm 😅😅
ameliyat oldu o numarasi olan biri yazsin
Ne ameliyatı oldu ikboş ?
Evet ya bende mesaj attım Allah belanızı versin doymadınız hesap çalmaya diye engel attılar 😂😂
O gitti bir daha gelmedi sanırım
Şerife sen bizim kaslı erleğin anasımısın
İvetttt :D
Aaa çok sevindim Ceylan bende Kecakurda eski nick
Eskilerdenim
poat ciksin serifem nasilsin
Bayadır yazışmıyoruz onu diyorum uzak kaldık
hee gii ben sana denk gelmedim nassin bayramin mubarek olsun ceylosum❤️
Valla ne yalan söyleyeyim ben de çok özledim sizlerle geyik yapmayı :D hatta şimdi post açıcam gelin
eee hani acmamissin post
Seninde bayramın mübarek olsun sevdoş ve Seninde şerifem
@Melekleri var gel bi
1,466,887 soru
24,036,724 cevap
328,958 kullanıcı