+3 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ama biz onu çok özledik cokkk 7 aylık olacaktı bayramlık alacktik eşimle planlar yapıyorduk kul hesap yaparken kader gülermiş 

image

13 Cevaplar

+1 oy
(826 puan) tarafından

Acını kalbimde hissettim.  Ne desemde teselli etsem ki. Bende ilk evladımı toprağa verdim.  Bak şöyle düşün miss gibi ter temiz günahsız ebedi aleme gitti ve seni babasını bekliyor. Şuan 5 günlük dünyada özleyeceksin ama ebedi onunla olacaksın inşallah.  Kalbine ferahlık diliyorum. 

(18,461 puan) tarafından

Bu torunu sanırım bebeği değil. Ama torun da evlat gibidir 🥺

(826 puan) tarafından

Bilmiyordum.  Evet turunda evlat gibidir eminim

-Reklam-
0 oy
tarafından

:((((((((((((((((

0 oy
(1,500 puan) tarafından

İnşallah cennette nice bayramlara kavuşursunuz birlikte 😢

tarafından

Aminnnn aminnnn aminnnn yarım bıraktı gitti bizi yavrum 

0 oy
(1,659 puan) tarafından

Oy meleğim oy.uzulme rabbim seffatci edecek onu sana 🥺

0 oy
(4,909 puan) tarafından

Kıyamam ya. İnsan böyle zamanlarda daha çok hissediyor acılarını. Üzülme diyemem elde değil sonuçta. Sizlere bol sabır diliyorum sadece. 

0 oy
(1,078 puan) tarafından

Allah sabır versin abla torunum olucak diyodun gectigimiz aylarda ne oldu böyle hastamiydi yoksa kendim rahatsız olduğum için bayağı bir süredir girip bakmıyorum postlara şimdi görünce şok oldum vallahi üzüntüden beynime bıçak gibi ağrı saplandı

0 oy
(3,066 puan) tarafından

Bebek sağlıklı duruyormuş ne olduki acaba allah evlat acısı yaşatmasın kimseye

0 oy
(2,061 puan) tarafından

Allah'ım bol sabır versin annesine babasına ve size abla 

0 oy
(6,604 puan) tarafından

Rabbim sana evladına ve gelinine sabırlar versin çok zor Rabbim sizi ahirette ayırmasın cennet kuşunuz sizi orada müjdeyle beklesin inşallah

tarafından
+1

Amin amin amin 

0 oy
(15,014 puan) tarafından

Rabbim sizin acınızı hafifletsin ama en çok o annenin sızısını... Cennet kuşu 

tarafından

Anneyi bıraksak mezarda yatacak yavrum

0 oy
(6,965 puan) tarafından

Nesi vardı acaba Rabbim kimseye evlat acısı yasatmazsin aman

0 oy
(925 puan) tarafından

Bende ilk bebeyimi dogumda kayb ettim.Sizinki 42gun yasamiz neden vefat etdi acaba.Annesini cok iyi anliyorum yawamis biri olarak cok zor.Insan alisiyor amma bu aciyla yasamaya Allah sabr versin 

tarafından

Otopsi yapıldı canm sonuç bekliyoruz 

(925 puan) tarafından

Animi oldu yatdi uyanmadimi

tarafından

Evet canım aniden 

(925 puan) tarafından

Zor benimki 7yil oldu hic bir zaman unutulmayacak.Hep aklimda yasasaydi boyle olurdu,nasil kiz olurdu falan.Ondan sonra 2tane cocugum oldu cok sukur sagliklilar.Amma cenetdeki meleyimin yeri bir ayri.Psikolojik travmasida kaldi.Cocuklar hastalansalar falan cok stres yaparim aglarim aklima kotu kotu seyler gelir Allah korusun onlarida kayb etmekden korkarim

0 oy
(1,502 puan) tarafından

Rabbim cennetinde kavuştursun, çok üzüldüm bende hamileyim Rabbim hiç bi anaya evlat acısı yaşatmasın.

Benimde kardeşim anne karnında 7 aylıkken kordon dolanıp vefat etmişti şimdi yaşasaydı 10 yaşında olcaktı.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 462 göst.
28 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Budak0101 (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 415 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 800 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
24 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Husnes (210 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,712 soru

24,062,757 cevap

330,241 kullanıcı

...