Ama biz onu çok özledik cokkk 7 aylık olacaktı bayramlık alacktik eşimle planlar yapıyorduk kul hesap yaparken kader gülermiş
Acını kalbimde hissettim. Ne desemde teselli etsem ki. Bende ilk evladımı toprağa verdim. Bak şöyle düşün miss gibi ter temiz günahsız ebedi aleme gitti ve seni babasını bekliyor. Şuan 5 günlük dünyada özleyeceksin ama ebedi onunla olacaksın inşallah. Kalbine ferahlık diliyorum.
Bu torunu sanırım bebeği değil. Ama torun da evlat gibidir 🥺
Bilmiyordum. Evet turunda evlat gibidir eminim
:((((((((((((((((
İnşallah cennette nice bayramlara kavuşursunuz birlikte 😢
Aminnnn aminnnn aminnnn yarım bıraktı gitti bizi yavrum
Oy meleğim oy.uzulme rabbim seffatci edecek onu sana 🥺
Kıyamam ya. İnsan böyle zamanlarda daha çok hissediyor acılarını. Üzülme diyemem elde değil sonuçta. Sizlere bol sabır diliyorum sadece.
Allah sabır versin abla torunum olucak diyodun gectigimiz aylarda ne oldu böyle hastamiydi yoksa kendim rahatsız olduğum için bayağı bir süredir girip bakmıyorum postlara şimdi görünce şok oldum vallahi üzüntüden beynime bıçak gibi ağrı saplandı
Bebek sağlıklı duruyormuş ne olduki acaba allah evlat acısı yaşatmasın kimseye
Allah'ım bol sabır versin annesine babasına ve size abla
Rabbim sana evladına ve gelinine sabırlar versin çok zor Rabbim sizi ahirette ayırmasın cennet kuşunuz sizi orada müjdeyle beklesin inşallah
Amin amin amin
Rabbim sizin acınızı hafifletsin ama en çok o annenin sızısını... Cennet kuşu
Anneyi bıraksak mezarda yatacak yavrum
Nesi vardı acaba Rabbim kimseye evlat acısı yasatmazsin aman
Bende ilk bebeyimi dogumda kayb ettim.Sizinki 42gun yasamiz neden vefat etdi acaba.Annesini cok iyi anliyorum yawamis biri olarak cok zor.Insan alisiyor amma bu aciyla yasamaya Allah sabr versin
Otopsi yapıldı canm sonuç bekliyoruz
Animi oldu yatdi uyanmadimi
Evet canım aniden
Zor benimki 7yil oldu hic bir zaman unutulmayacak.Hep aklimda yasasaydi boyle olurdu,nasil kiz olurdu falan.Ondan sonra 2tane cocugum oldu cok sukur sagliklilar.Amma cenetdeki meleyimin yeri bir ayri.Psikolojik travmasida kaldi.Cocuklar hastalansalar falan cok stres yaparim aglarim aklima kotu kotu seyler gelir Allah korusun onlarida kayb etmekden korkarim
Rabbim cennetinde kavuştursun, çok üzüldüm bende hamileyim Rabbim hiç bi anaya evlat acısı yaşatmasın.
Benimde kardeşim anne karnında 7 aylıkken kordon dolanıp vefat etmişti şimdi yaşasaydı 10 yaşında olcaktı.
1,468,712 soru
24,062,757 cevap
330,241 kullanıcı