36 haftada yine doğuma giriyorum kızlar ilk oğlum da 36 da doğdu 8 gun kuvozde kaldi. Kontrol diye gittim bebeğin suyu bitmiş öğlenden sonra doğuma alinacagim lütfen dua edin bebegim girmesin küvöze
Kusum hadi bi avazda insaAllah bebegin gelisimi iyiyse hic dert etme girmez girsede kuvoz kotu bisey degil onemli olan tedaviye cevap vermesi Rabbim korkutuguna ugratmasin saglicakla bebeni alip gel insaAllah
Birsey olmaz inşallah
Sağ salim kucağına alırsın inşallah 🌸
Hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah canım
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kolayca
Bende 36+4de sezeryan olmustum kuveze girmemiwdi bebeyim.inwaAllah seninkide girmez
Canım benim allhım şifa versin inşallah bende 1 hafta oldu doğum yaptım 35+3 bebeğim 7 gündür küvezde ama senin 36 haftalık ya belki almazlar
Bende suyum bittiği için 34 de doğurdum korkma canım girmez kilo ve solunum sıkıntısı cekmezse Allah yardımcın olsun ❤️
Merhaba, bi belirtiniz olmuşmuydu suyunuz bittiğinde bende gebeğimde 32 haftalık, telaş yapıyorum
Hayır kontrole gittim hastaneye alındım 1 hafta sonra doğum idrarla gelmiş sanırım ondan anlamadım ama suyu gelip anlayan da var ben anlamamıştim Dr der zaten suyu azmi çokmu ne durumda kontrolleri aksatmayin
Benimkinde su fazlalığı vardı en son 🙄 ama işte annelik burda okudukça evham yapıyorum 🤦
Canım bnde 36 haftada dogum oldu bnde kontrole gittim di senin gibi sancim çıktı başka hastaneye yonlendirdiler ordada acil sezeryana alındım dj kuveze falan hiç girmedi korkma inşallah girmez Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına al
Allah yardımcın olsun
1,474,295 soru
24,137,151 cevap
334,350 kullanıcı