0 oy
395 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (210 puan) tarafından

Kızlar sizce var mi

image

8 Cevaplar

0 oy
(9,083 puan) tarafından

yok. silik olmasi bole bise degil silikde olsa bariz gizukurdu bu net negatif

(20,527 puan) tarafından

Kız gözüküyor diğer çizgi çok yeni sanırım kızımın testi de böyleydi 

-Reklam-
0 oy
(20,527 puan) tarafından

Günaydın canım var gözüküyor ama çok merak ediyorum gerçekten bilmediğiniz için mi soruyorsunuz çift çizgi bariz var işte çift çizginin gebelik olduğunu bilmeyipte cocuk yapmakta ne bilim bir kaç gündür de bu testler çıktı çizgi pozitif tek negatif he emin olmak istiyorsan da kan verirsin 

(210 puan) tarafından

Canım bilmedigimden değil 29. Mayıs'ta beta 3.3 dün test yaptım ben var diyorum eşim hayalet diyor

(20,527 puan) tarafından

Regl donemine yakın da çizgiler görülüyor ama bende böyle öğrendim bende yok falan dedim 5 gün sonra tekrarladım daha belirgin görünce emin olup kan vermeye gittim

tarafından

En güvenilir erken gebelik testi bunlara boşa para verme ben gece haftalarda 8 tane yaptım su bile silik çizgi çıktı 

(20,527 puan) tarafından

Buda erken gebelik testi zaten baci

tarafından

O zaman hamile kız bu arkadaş gözün aydın mi geçmiş olsun mu bilemedim istenen gebelikse gozu Aydii 😄

0 oy
(2,520 puan) tarafından

Birkaç gün sonra tekrar yap canım bence pozitif çünkü benimki de böyle silik çıkmıştı. 

(210 puan) tarafından

Bugün kan veriyim canım olur demi

(2,520 puan) tarafından

Çıkar muhtemelen 

(210 puan) tarafından

Kapaliymis kan 

0 oy
(1,520 puan) tarafından

Silik çizgi görünüyor, kan ver kesin olsun

(210 puan) tarafından

Kan vermeye gittim bugün arefe olduğu için maalesef almadılar

(1,520 puan) tarafından

Benim ucuz testte bile silik çizgi çıkmıştı, bu erken gebelik testi net belli aslında ama beta çok düşük çıkmış

0 oy
(15,099 puan) tarafından

Serap git test yaptır kan ver. Adete 4 gün kala kan ile öğrendim ben. Böyle test test test ucuz da değil bunlar. 3.3 demişsin en son zaten varsa iki katı artış ile belli olmuştur var bunda hem görünüyor da

(210 puan) tarafından

Canım 29'unda verdim 29 Mayıs'ta bugün gittim arefeden dolayı kan alım olmuyormuş bayramdan sonra ama yeniden bir tane test aldin onu yapacağım inşallah

0 oy
(3,342 puan) tarafından

Var yansıma durmuyor 

(210 puan) tarafından

Q vallahi canım eşime söyledim ona bari gibi duruyor dedim yok diyor yansıma bu diyor sabah baktım hani erken gebelikte kuruma çizgisi olmuyor normalde baktım görüyorum yani yok diyor hala da bakalım bir tane daha yapacağım ne zaman yapayım sizce

(3,342 puan) tarafından

Erkekler biraz saf lar 1😊

0 oy
(1,412 puan) tarafından

Çizgi hemenmi çıktı hemense net görünüyor yani bende böyle öğrendim bütün gebeliklerimde regline kaç gün var bu test daha yap garanti olsun canım bazen testler bozuk olabiliyor 

(210 puan) tarafından

Regl 29. Mayıs'ta olmasi lazımdı beta 3.3 c kim ti 29 Mayıs'ta dün test yaptım hemen cikti

(1,412 puan) tarafından

Çubukta göründüyse kan ver yükselmiştir

0 oy
(432 puan) tarafından

Benimde kaset testim böyleydi eşime gösterdim yok görmüyorum bişey demişti bende var görüceksin demiştim şuan 18 haftalık oğluşum😂var gözüküyor canım bu teste göre,bir kaç gün sonra tekrar yap istersen yada kan ver hayırlı olsun

(210 puan) tarafından

Sağolasın canım ben görüyorum ama golgeliyor diyor ikinci testte aynı instegam var sa video atabilirim bı bakarmisin özelden canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 438 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (382 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 205 göst.
0 oy
2 cevap 268 göst.

Kategoriler

1,470,973 soru

24,092,707 cevap

331,857 kullanıcı