+1 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,703 puan) tarafından

Uyumayan 3 .5 kişi var mı 🥴🥴🥴

Efsane uykum var esnemekten ağzım yara oldu adamida uyandiramiyorum çünkü ben hayla peynirle uğraşıyorum keşke eşimi dinleseydim 

10 kilo bugün al 10 kiloda haftaya yaparsın dedi dedim hepsi çıksın aradan 

Sütleri aldım dedi koy dolaba sabah erkenden kalkıyon yaparsın ben yarına işim kalmasın istedim 

Ve sonuç çok pişmanım veletlerimde ayakta 😱 😱 uyumuyor lar ama ben azıcık yoruldum 

Üstteki de içmiş sanırım son ses müzik açmış masaya yumruk atıp duruyor şişe sesleri geliyor şeytan diyor git o şişelerin üstüne oturt ama eşiyle kötü olmak istemiyorum edebiyle içmeyi bilmiyor 

Belki kahve azıcık toparlar 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(1,841 puan) tarafından

Ben varım 😂 uyuyamıyorum ya valla çok yorulsam yorgunluktan uyuyamıyorum yorulmasam uyuyamıyorum bilmiyorum ya 

(6,703 puan) tarafından
+1

Aynı ya e gündür temizlik yaptım vücut ağrısı maf etti yatamadim bugün rahabilitasyon merkezinde 2 dersimiz vardı bebekle git gel bitirdi beni oy oy 

-Reklam-
+1 oy
(7,700 puan) tarafından

Oğlum hasta hava vermeye çalışıyorum ama ağlıyor izin vermiyor. Aşırı uykusuzum. 

(6,703 puan) tarafından
+1

Çok geçmiş olsun canım normal makina ilemi veriyorsun ondan çocuklar nedense irkiyor ben minik jarzli almıştım hiç sesi yok büyük oğlum bile şimdi kullanıyor gerektimi tavsiye ederim 

(7,700 puan) tarafından

Evet büyük canım maalesef. Küçüğü bende almak istiyorum sürekli öksürük tutuyor canım çok sağol

+1 oy
(741 puan) tarafından

Bende uyuyamayanlardanım herkes uyuyor sıkıntıdanmı bilmem 1 haftadır uyuyamıyorum bu srferde gündüz perişan oluyorum kolay gelsin danada eline saglık afiyet olsun canım 

(6,703 puan) tarafından
+1

Senin durumda Zor Muş devam ederse hastaye git cnm  alışkanlık haline gelmesin 

(741 puan) tarafından

Gelmez inşallah 

0 oy
(2,534 puan) tarafından

Ben uyumuyorum.

O kadar çok özledim ki doya doya uyumayı 😕😫😫

Kim bilir ne zaman 😥

(2,534 puan) tarafından

Birde konusu açılmışken sen ne zaman ameliyat olacaksın canım 

Çok uzun zaman oldu artık 

(6,703 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım inşallah benimde küçük uyudu büyük ayakta birazdan büyük uyur küçük uyanır. 🥴

(2,534 puan) tarafından

Amin. Senin de Allah yardımcın olsun.

Çocuklarımız sağolsun 🌸 

Ama biraz büyürlerse biz de o Zaman uyuruz😇

(6,703 puan) tarafından
+1

Gülüm normal de bu yaz deniyor du geçen ay endoskopi ve kolonoskopi oldum tamamen iyileşmiş yaralarım ama içerde yapışıklık devam ediyor geçen dayanamadım Dr gittim yine Allah rızası için alın artık diye yalan yok ne kadar güçlü durmaya calissamda psikolojik olarak da yıpratıyor hayatımı etkiliyor çocuklarımı alıp parka bile gidemiyorum zoruma gidiyor doktor açık konuşayım istersen hazırlık yapalım deneyelim dedi ama tekrar patlama riski yüksek bir daha dışarı alınma ihtimali var ve ikinciye alınır sa bu 2.3 sene ileri atar seni dedi bende o zaman kalsın dedim 1 sene beklemez nerde 2  3 sene beklemek nerde o yüzden bu yılda böyleyim ama bu ara iyice psikolojim bozulmuş durumda bugün oğlumun gittiği rahabilitasyon merkezinde müdür abla var o bile fark etmiş bebeği görevliye verdir di yanina aldı konuştuk baya bayramdan sonra buranın psikoloğu ile seanslara başlıyorsun dedi itiraz kabul etmiyormus destek almaya basliyacagim çünkü iyice bittim birde etraftan gelen eleştiriler zoruma gidiyor bu halde niye hamile kalmışim diyorum hamileyken bu oldu ee niye çocuğu aldırmadin diyorlar yaaa ben nasıl o minicik kalbi ellerim le öldüreyim ben evlat katili değilim ama bunu anlatamıyorum 

(929 puan) tarafından

Sağlıklı bebegi aldır demek ne kadar vicdansızca bir yaklaşım.  Bizim insanımız ne kadar acımasız konuşuyor 

0 oy
(18,459 puan) tarafından

Çok şükür oğlum bu 3 gecedir sabaha kadar uyuyor emmeye kalkmıyor ama bayram telaşı beni öyle yordu ki yine doyamıyorum uykuya. Kızımı okula göndermek için yine erken uyanmak zorundayım üstüne. Neyseki bugün son gün. Bizim için okul bugün bitiyor 

(6,703 puan) tarafından

Maşallah ben hayla ayaktayım 😔 🥺 😭.  Büyük uyudu küçük kalkti adam işe gitti ah ah

0 oy
(968 puan) tarafından

Günaydın canım nasılsın bitti mi peynirin kaçta uyudun 

Ellerine sağlık 

(6,703 puan) tarafından

C

Şükür bitti canım  

Büyük 5 i geçmişti uyandı minikte 6 gibi kalktı 1 buçuk saat kadar uyudum 

Aslında ikiside uyuyor şuan ama acıktım tost yapıyorum yiyene kadar uyanmazsa az daha uyuycam 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,499 göst.
27 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde FatmaBerra (899 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 474 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zehraao (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,052 göst.
0 oy
19 cevap 927 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2121erva (1,554 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,184 soru

24,054,876 cevap

329,854 kullanıcı