0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (135 puan) tarafından

Kızlar oğlum yaklaşık 2 buçuk yaşındayken gözünde kayma farkettim dışa doğru kayıyordu göz doktoruna götürdüm orda oğlum göz ölçümüne hiçbir şekilde izin vermedi doktor 6 ay sonra kontrole getir dedi başka bir doktora randevu aldım bu sefer ölçümleri yapıldı doktor kendi yöntemleri ile refleksini kontrol etti şuan için sıkıntı yok dedi 6 ay sonra tekrar getirirn dedi aynı doktora 6 ay sonra tekrar gittik aynı şeyleri söyledi 6 ay sonra yine tekrar dedi yine gittik muayene oldu ve gözünde astigmat var dedi şuan gözlük vermiyecem 6 ay sonra yine tekrar görelim dedi bu sefer başka bir hastanede başka bir doktora randevu aldım götürdüm gözünde dışa kayma (ara ara) astigmat ve hipermetrop var dedi tam gözlük yazacaktı ki 6 ay sonra tekrar görelim ona göre yazıcam dedi 6 ay geçti bayramdan sonra ya randevu aldım bakım ne denilecek 

Bu konu hakkında bilginiz var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(4,316 puan) tarafından

şimdi kaç yaşında 

(135 puan) tarafından

4 buçuk yaşında cnm 

(4,316 puan) tarafından

5 yaşından önce genelde gözlük vermiyorlar çok çok büyük bir numara olmadıkça. o yüzden bu zamana kadar belli aralıklarla çağırmışlardır. 5 yaşından sonra tam ve düzgün ölçüm yapıp gerekiyorsa gözlük verebilir. 

benim bebeğim de 23 aylık olacak. 2 yaşında yine götüreceğim. numarası var ama gözlük vermiyor doktor, o kadar ileri seviye değil diye

önce (1,929 puan) tarafından

Nasıl vermiyorlar. Benimkine 1 yaştan sonra verdiler

önce (4,316 puan) tarafından

Numara büyükse veriyorlar

-Reklam-
0 oy
(6,902 puan) tarafından

Bizde de astigmat var ama gozluk kullanacak derece de degil burun yapisindan kaynakli kayma var gibi duruyor ama her muayene de olmadigi ortaya cıkiyor 37 aylik bende gecen hafta goturdum

0 oy
(1,248 puan) tarafından

Konu hakkında fikrim yok geçmiş olsun 

Nerelerdeydin Nazlı bayadır yoksun. Varmı gebelik 

0 oy
(86 puan) tarafından

Bizdede aynı durum var 2.5 yaşında şu an gözlük kullanıyor ilk başta ara ara oluyordu Git gide cogaldi kaç kez götürdüm git gide arttı en sonunda gözlük alabildik ihmale gelmiyor gidebildiginiz kadar farkli doktora gidin lütfen 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 269 göst.
+1 oy
4 cevap 100 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
15 cevap 530 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,578 soru