0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bugün bizim yolculuğumuz 15 . Ayı ve çok şükür durumu çok iyi gidiyor dedi doktoru fakat 6 yaşında bir kızımız malesef bir gözünü tansiyon nedeniyle kaybetti . Yanlış hastane yetersiz doktorlar yüzünden annesi ve akrabaları kimse bilmediği ve arastirmadigi için küçücük bir çocuğun ışığı söndü Türkiye'de bebek ve çocukta göz tansiyonu ameliyatlarını sadece iki doktor yapabiliyor birincisi bizim doktorumuz kendisi Türkiye Glokom Başkanını Prof.DR.  Kıvanç Güngör mükemmel bir doktor Gaziantep üniversitesi Hastanesi'nde görev yapıyor

İkincisi Ankara'da Zeynep Aktaş özel hastanelerde sırf para uğruna ben yaparım diyip gözünü kaybeden çok fazla hasta gördüm doğuştan göz tansiyonu çok bilindik bir rahatsızlık değil bende oğlumda öğrendim kimin basina gelinir bilinmez lütfen ama lütfen çevrenizde birinin başına gelirse bu isimleri unutmayın belki bir çocuğun ışığı sayenizde sönmez 🥹

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Rabbim kimseye vermesin,senin paşanada sağlık versin inşallah 🥰

tarafından

Allah razı olsun mervecim 

tarafından

Senden de canım 🪻

-Reklam-
0 oy
(1,223 puan) tarafından

Allahim bütün bebeklere ve çocuklara şifa versin inşallah 

tarafından

Allah razı olsun 

0 oy
(6,770 puan) tarafından

Göz tansiyonu çok çok büyük sıkıntı benim amcam ve halalarım göz tansiyonu nedeniyle görmüyor lar 

Ve o illet bendede var sürekli kontrol altındayim 

Çok dikkat edin 

tarafından

Çok sinsi bir hastalıkmis Büşra büyükler hiç belirti vermeden aniden görüş kaybediyor 

0 oy
(1,948 puan) tarafından

Çok güzel bı paylaşım olmuş 👏👏👏👏👏hayat güllük gülüstanlik geçmiyor ve bazı bilgilerin buraya daha çok yazılması gerekiyor bence

tarafından

Sağol canım 

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Paylaşım için çok teşekkür ediyoruz ama size bu bilgileri kim verdi çünkü doğru değil 

Doç. Dr. Şükrü Bayraktar gibi bir çok isim var. Kendisi bebeklerde ve çocuklardaki glokomun tedavisi için çeşitli özgün ameliyat teknikleri geliştirmiş ve yayınlamıştır.yine Prof Dr İbrahim Bülent Buttanri var. Doğuştan glokom üzerine. 

Siz memnun kalmışsınız çok sevindim ama kivanc Güngörün malesef ilgisizliğinden herkesi terslemesinden de bir çok insan şikayetçi genel olarak. Benim kızımda da doğuştan görme alanında difüzyon var bizde çok araştırdık. Tercih etmedim ama sizin memnun kalmanıza sevindim 

tarafından

Türkiye geneli özel ve genel birçok hastanede araştırma yaptık bununla birlikte 20  den  fazla özel hastane göz Hastanesi'nde muayene için gittik hepsi bizi sadece Kıvanç Bey e yönlendirdi İstanbul'da özellikle ismini hatırlamıyorum ama ameliyat olup şuanda görüş açısı çok düşük yada göz kaybı yaşayan birçok hastasını gördüm sonradan Kıvanç Beye gelen ben kendi çocuğumda ettiğim tecrübe ile özellikle belirtiyorum bu alanda kendisinden daha başaralı bir tanımadım  dün göz kaybı yaşayan kizimiz mesele İstanbul'da ameliyat olmuş sağ gözünü yine Kıvanç hoca kurtarmış sol gözü malasef kaybetti Kıvanç bey benim bir yakinim değil yalnızca doktorum kendisi ile ilgili bu şekilde yorum aldığımda açıkçası çok şaşırıyorum son derece ilgili ve nazik biri ben yalnızca iki doktorun başarılı ameliyatlar yaptığını öğrendiğim için bu süreçte o yüzden ikisinin ismini verdim zaten başka isim bilmiyorum sizede çok geçmiş olsun ♥️

(2,831 puan) tarafından

İşte postta hatalı yazmışsınız isim bilmiyorum değil sadece iki doktor yapabiliyor yazmışsınız ya onun için düzeltmek istedim. Bir çok doktor yapabiliyor. Çocuk göz cerrahisinde uzman olması çoğunlukla yetiyor. Glokomun erken teşhisi için bir çok tedavi yöntemi bile var dediğiniz gibi öyle çaresiz değil belli doktorlarda da süreç işlemiyor. Kıvanç beyden çok memnun kalinmasina çok sevindim. Biz Google yorumları hasta kayıtlarından böyle bir düşünceye kapilmistik. Bizim doktorumuz da Osman Parça idi. Glokom için değil de biz göz konusunda arayistaydik. Kendi doktorumuzla da rop için tanışmıştık. O sirada bu bilgileri de topladık. Ama her doktor her zmana bir değil yeter ki güzel yapsınlar işlerini, minik kız için çok sevindim 🥰 

Göz tansiyonu (glokom), tanı konulduktan sonra tamamen iyileştirilip ortadan kaldırılamaz; bilmeyenlere içinde yazmak istedim. 

(2,831 puan) tarafından

Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum göz çok ciddi bir organ ne yazık ki. Bir çok aile içinde ışık olabilir bu yazdıklarıniz 🥰

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 310 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 389 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.