0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (222 puan) tarafından

Kızlar babam 60 yaşinda iki gün oldu yürüyemiyor hastaneye götürdük hiçbir şeyi yok dediler sizce neden olmuştur aranızda sağşıkçı varmı 

4 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından

babaninkini bilemem ama 6 yas civari bende bir on gun kadr yuruyememistim . normalde okutup uflenmeye inanmam yani dolandiricidir cogusu. bizim koyun hicasini istanbula cagirmislar cami hicasi. sagolsun gelmis burda oglunda kalmis. hergun bize gdit gel beni okumus. bide baska bi hoca bulmuslar . beni un elegi gbi bir elekten gecirmis ici bos yani cember gibi biseymis. ordan geciribasimdan sikup ayaklarimla cikmisim cemberin icinden kac defa bilmiyirum dua okumus falan . oyle iyilesmisim. vc ye ters otururmusum ben seytanlarin ekmek sofrasina basmis demis o elekten geciren hoca. artik hangisi sifa olduysa hamdolsunki iyilesmisim. ayaklarima igneler bayiodu uyusmus gibi bacaklari

ayaklarim ful batiodu igneler. yani oyle hissediodum yuruyemiodum

-Reklam-
0 oy
(1,581 puan) tarafından

Araştırma üniversite hastanelerine götürdünüz mü normal hastaneler sallıyor normalde okutun olmadı bizde bebeklerde çocuklarda vs bir şey olunca okuturlar

0 oy
(1,657 puan) tarafından

Sağlıkçı değilim ama muhakkak nöroloji ve beyin cerraha goturmelisiniz.babamda beyin tümörü vardı ilk belirtileri yürüme gerilemesi ve kusmaydi Allah korusun 🥺

0 oy
(777 puan) tarafından

Karabaş otu çayı içirin kaslara direnç veriyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 294 göst.
0 oy
6 cevap 126 göst.
0 oy
4 cevap 86 göst.
20 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde haticekurt (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 69 göst.
25 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde SERENAD (845 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,652 soru

24,061,702 cevap

330,164 kullanıcı

...