Günaydın canlar ben çok merak ediyorum sanırım şu cinsiyet olayını sağlıklı olsun ama bi oğlum var bide kızım olsun isterdim 12 haftaligim daha belli olmadı 17. Hafta gibi çağırdı soylicem dedi sizinde ruyada gördükleriniz cikdimi yoksa tam tersi mi ilk cocugumda bu kadar heyecanlı değildim
Benimde ilk bebiş 18 haftalılık olduk her kontrolde erkek diyor doktorlar en son uyuyordu erkek dedi ama net demedi rüyamda da kız diyordu doktor o kadar mavi kıyafet aldım ben bilsem pembe alırdım diye yasa gidiyordum bildiğin psikolojim gitti
Ben ilk haftadan beri oğlum diye seviyorum karnımı sürekli rüyamda erkek bebek gördüm kız bekliyoruz ama hala oğlum diyorum ne tuhaf
Rüyamda görmedim hic hep dusunup yattim belki gorurum diye görmedim ama icime heo kiz gibi dogdu ama erkek mis bebegim
Ben 5 aydır erkek bebek görüyorum ama kız olacak hala oğlum diyorum kız veee hala erkek görüyorum rüyamda
Kızımın olacağını rüyamda gördüm çıktı 8 yaşında kızım şuanda. Şimdi oğluma hamileyim cinsiyeti öğrenmeden önce rüyamda kucağıma erkek bebek verdiler doğum yaptım aayy aynı babası bu çok güzel bir bebek dedim şuan 35 haftalık oğluma hamileyim
Ben 6.ayimdayim hala erkek görüyorum am kız olacaknasıl da mutlu ediyor insanı o rüyalar
1,493,307 soru
24,399,405 cevap
349,997 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın