+2 oy
350 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,807 puan) tarafından

Ben iki üç günlük yemek yaptım bugün çalışkanligim üstümde biraz da ben yazayım şunu yaptım bunu yaptım diye biraz öveyim kendimi 🤣

Sarma sardim çoktandır sade sarma yapmak istiyordum hep karışık yapıyorum bu sefer böyle yaptım. Bide kuru fasulye pişirdim onu da yarına yaptım bir gün bekleyince güzel oluyor diye bugünden pişirdim. 

16 Cevaplar

+1 oy
(2,439 puan) tarafından

Yazlığa geldik ailecek annem sarma yapmış bakla yapmış bizde eşimle marketten döner aldık öyle yendi 

-Reklam-
+1 oy
(6,799 puan) tarafından

Bugün temizlik günü dışardan sipariş ettim

+1 oy
(1,225 puan) tarafından

Elinin körü yaptım kendime yedim💁🏻‍♀️😅

Kızıma da burger söylettim yedi. Eşime de köfte var dünden gelince ısıtırım yer. Yarın evden çıkacağım ondan fazla yemek yapmadım. Şeninde ellerine sağlık canım 

(1,293 puan) tarafından

Allah cezanı vermesin kız güldürdün 😂

(1,225 puan) tarafından

Ahahah kız yemeğin ismi o yanlış anlamayın 🙊😂😂

(1,293 puan) tarafından

Asko öyle yemek var mı ilk defa duydum

(1,225 puan) tarafından

Var evet kuzum bende ilk duyduğumda senin gibi oldum ama kayınvalidemden öğrendim 😂

(1,293 puan) tarafından

Eline sağlık canım. 

+1 oy
(1,293 puan) tarafından

Kocam sağ olsun çok seçici hicbisey doğru düzgün yemez. Az önce karışık dolma yaptım pişiyor ocakta kabak patlıcan biber hepsinden var kabaklarin içi var kabak mücver yaparım onunlada

+1 oy
(6,481 puan) tarafından

Kocaman bir hiç çocuklarımi koynuma aldım bir güzel uyudum şimdi kalktım 

+1 oy
(22,330 puan) tarafından

Dünden sulu köfte pilav var bugün eşim yok o yüzden yemek yapmayacağım işten çıkıp pazar yapıp eve geldim az dinlenip temizliğe girişeceğim 

+1 oy
(13,673 puan) tarafından

Musakka pilav cacık yaptim birazda fazla yaptım yarın oruçlu olucam yemekler uğraşmak istemedm

Gerçi yarın sabahta kaynanama baklava için yardıma gidicem 

+1 oy
(22,380 puan) tarafından

Sarma bende yarın sarcam şuan yemek yapmadm ama düşünürüm işim bitmek üzere namazımı kılıp evi süpürcem camları sildim çok yoruldum ay

+1 oy
(160 puan) tarafından

Makarna ve mercimek çorbası valla çok yorgunum anca bu

+1 oy
(4,076 puan) tarafından

Sarma dolma yaptım 

+1 oy
(18,218 puan) tarafından

Bende karışık dolma sarma yaptım ama yarın için 😁. Yarın telaşlı bir gün olacak benim için bir de üstüne yemek yapma telaşı eklenmesin diye bugünden doldurdum sardım yarın ocağa koyacağım..

+1 oy
(3,326 puan) tarafından

Ohh afiyetle yiyin ellerine sağlık😻😹 ben de etli dolma yoğurt sadece 😋 onu da çok severiz hemen bitti Bir tencere😹😹

+1 oy
(3,949 puan) tarafından

Ay niye oyle soyledin ya bende soyle yaptin boyle yaptim diye uzun yazarim kendimi ovmus mu oluyorum oyle hic o acidan düşünmemiştim sadece eksik yazarsan anlasilmayacagim gibi geliyo ondan 😔

Eline saglik afiyetle yiyin biz disardaydik bugun 

(4,807 puan) tarafından

Ne bilim ya bazıları yaziyor uzun uzun şunu yaptım bunu yaptım ben de kendimi çok tembel hissediyorum 😀dedim bugün de ben böyle post açıp hava atayım🤣

(3,949 puan) tarafından

Ben yaziyorum uzerime alindim 

(4,807 puan) tarafından

Ay yok alınma :( senin övünmek gibi bir derdin yok yazdıklarından anlaşılıyor 🙂 kalbin temiz senin ❤

(3,949 puan) tarafından

Yok estagfurullah canim orasini Allah bilir

+1 oy
(288 puan) tarafından

Ben bugün tost vs yapmayı düşünüyorum temizliğe giriştim bi yandan bayramdan sonra taşınacağımız için evi topluyorum. hamile hamile hiç uğraşamıyor insan🥲

+1 oy
(4,508 puan) tarafından

Semizotu yemeği yaptım sadece 🙂

+1 oy
(398 puan) tarafından

Ben yapamıyorum bişey ya iki çocukla biri 4 aylık kızım kolik Bi de sadece tatlı yapıcam soğuk baklava zaten yemeğim vardı dünden 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 471 göst.
22 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 2,823 göst.
22 Haziran 2019 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
14 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervela (7,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 800 göst.
14 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,882 soru

23,926,233 cevap

323,760 kullanıcı

...