0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde (1,376 puan) tarafından

Kafayı yiyecem artık bir ay oldu halen kakasıni klozette tutup altına yapıyor çişini öğrendi 

Kakasi gelincede söylüyor çişini geldi die ama gerisi yok gidiyoruz oturuyor yapmıyor , ovaliyorum bende ama yok yine yapmıyor tutuyor çözümü olan

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hiç bilmiyorum canım inşallah bir an önce alışır. Biraz daha uzun bekleseniz ilk yapana kadar 

(1,376 puan) tarafından

Amin inşallah  canm

-Reklam-
0 oy
(9,082 puan) tarafından

zor durum. kuzenimin oglu 5 yasini geciodu ogrendi kakayi sadece direk bokxera yapiodu. anaokuluna ginderemedi. en sin bi tanidik biyere ginderdi . cck kakasini boxera yapinca bokxerla beraber posete poyup eve yolluyorlardi annesi temizliodu. degismesine yardimci iluruz demislerdi tanidik yer. sonra. ogrendi 5 bucuk 6 yasa dogru. 

kac pedegoga gttiler . cocuk kakasini vucudundan bir oarca olarak dusunuupde brakmak istemiyormus tuvalete. sonra kendiliginden cozuldu os kendiliginden ogrendi. bende cok korkuyorum bu durumdan. kizma bak kaka cups diye ses cikacak ciş yaparken şiiirr diye ses cikacak du dinleyelim falan oynatarak ogretmistimde oglum inat. kiz 29 aylikti. iglan 36 aylik bayram

sinrasi hemen baslicaz bizde egitime bakalim

(1,376 puan) tarafından

İşte konu erkek sorunsalı kızlar uysal çabuk öğreniyor ama erkekler inatçı rahatına düşkün 

0 oy
(14,847 puan) tarafından

Ben hep wc ye yapması gereksitigi eğer wc ye yaparsa üzerinin kirlenmeyecegini,  totosunun acimayacagini söylerdim. altına yaptığında wc ye atıp gösterip sifona bastırıp by by yaptırırdım öyle öyle alıştı 

(1,376 puan) tarafından

Bende atıp gosterip bay bay yapıyoruz ama erkek çocuğu inatci 

0 oy
(6,982 puan) tarafından

Ben ustunun battigini ve bu sekilde hasta olucagini soyledim ve  kakaninda annesi babası var o da onlari ozlemis diyorum alkislarla bay bayla sifonu cekiyoruz  arada kaciyor hala tam cozduk sayilmaz basina geceli 2 ay oldu

(1,376 puan) tarafından

Ya yaptıktan sonra klozete bizde düğmeye basıp bay bay diyoruz hoşuna gidiyor ama yani haftada iki kez klozete ise diğer günler hep altinda

0 oy
(3,455 puan) tarafından

Kızım da bir yapıp, bir tutuyordu. Çok kez altına yaptı. Sabredin, zamanla olacak. Bizde toplam 3 ayda oturdu her şey. Ödül verin, oyuna çevirin, konu ile alakalı çixgifikm/kitap gösterin. 

(1,376 puan) tarafından

Ah ah ödül versende  boş diyorum parka götürecem çikolata verecem yine yapmıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 267 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ftm0063 (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.