Kızlar Ne yapacaksınız bnda fikir verin;)
Dünden içli koftem ve tepsi kebabı kaldı onu yeriz. Eşim 2 defa akşam yemeği yiyor... Geceye de pizza yaparım dedim. Herkes günde 1 yemek düşünür ben 2, teşekkürler kocam
Hiçbir fikrim yok valla bugün
Ben patlıcan kebabı yapacaktım vazgeçtim gibi bebeğim kucağımda sakinleşse lahmacun içi hazırlayıp fırına göndereceğim galiba 🙄
Tavuk kızartıyorum ama yanına ne yapcam bilmiyorum pilavdan çorbadan sıkıldık artık
Hiç fikrim yok yemek yapmak da içimden gelmiyor kahvaltı türü hazırlarım diye düşünüyorum
Valla kocaaaa evin camlarını sildim tertemiz oldu inşallah yağmur yağmaz yemek düşünmedim makarna var yeter heralde dün sulu köfte yapmıştım azıcıkta o var bayrama sarma sarıcam yarında cuma kocişim gelir sever o
Anneme bayram temizligine yardım için geldim yemk yapacak zamanım yok dışardan yemek siparişi verecem
Dunden patlican yemeyi var bugunde taze fasulye yaptim.sarmisakli yogurt salata.kurabiye yapmak istiyorum amma bugun bebeyim cok yordu hic halim kalmadi
Bilmiyorum temizlik yaptım yoruldum kalkamıyorum yapıştım koltuğa mercimek çorba kolay onu yaparım sanırım birde börek yeter
Makarna büyuk ihtimal cunku yarın köydeyiz bayramin birinci günü evde olmayiz annemlerde olcaz ikinci gün de Allah bilir nerdeyiz simdi ne yapsam kalir yenmez atılir
Sarma dolma yaptım
Etli biber dolması, yoğurt. Akşam da çayın yanına mozaik pasta çıkarırım buzluktan gerçi eşim diyette ama 😹
Mantı
Şehriye çorbası
Salata
Komposto
Tatlı yaptım canım
Karnıyarık
Pirinç pilavı
Turşu
Kadayıfli muhallebı yaptım cnm
Eşim için kelle ve bulgur pilavı yaptım. Kendim için de canım bol soslu makarna istemişti ama yorgunluguma yenik düştüm. Makarnayı hasladim üstüne margarin koydum erittim öyle yedim.
Kremalı tavuk yaptık
1,468,287 soru
24,056,181 cevap
329,921 kullanıcı