+1 oy
269 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,581 puan) tarafından

Kızlar Ne yapacaksınız bnda fikir verin;)

16 Cevaplar

0 oy
(354 puan) tarafından

Dünden içli koftem ve tepsi kebabı kaldı onu yeriz. Eşim 2 defa akşam yemeği yiyor... Geceye de pizza yaparım dedim. Herkes günde 1 yemek düşünür ben 2, teşekkürler kocam

-Reklam-
0 oy
(7,466 puan) tarafından

Hiçbir fikrim yok valla bugün 

0 oy
(2,534 puan) tarafından

Ben patlıcan kebabı yapacaktım vazgeçtim gibi bebeğim kucağımda sakinleşse lahmacun içi hazırlayıp fırına göndereceğim galiba 🙄 

0 oy
(840 puan) tarafından

Tavuk kızartıyorum ama yanına ne yapcam bilmiyorum pilavdan çorbadan sıkıldık artık 

0 oy
(1,773 puan) tarafından

Hiç fikrim yok yemek yapmak da içimden gelmiyor kahvaltı türü hazırlarım diye düşünüyorum 

0 oy
(23,237 puan) tarafından

Valla kocaaaa evin camlarını sildim tertemiz oldu inşallah yağmur yağmaz  yemek düşünmedim makarna var yeter heralde dün sulu köfte yapmıştım azıcıkta o var bayrama sarma sarıcam yarında cuma kocişim gelir sever o

0 oy
(6,955 puan) tarafından

Anneme bayram temizligine yardım için geldim yemk yapacak zamanım yok dışardan yemek siparişi verecem

0 oy
(905 puan) tarafından

Dunden patlican yemeyi var bugunde taze fasulye yaptim.sarmisakli yogurt salata.kurabiye yapmak istiyorum amma bugun bebeyim cok yordu hic halim kalmadi

0 oy
(1,341 puan) tarafından

Bilmiyorum temizlik yaptım yoruldum kalkamıyorum yapıştım koltuğa mercimek çorba kolay onu yaparım sanırım birde börek yeter 

0 oy
(6,900 puan) tarafından

Makarna büyuk ihtimal cunku yarın köydeyiz bayramin birinci günü evde olmayiz annemlerde olcaz ikinci gün de Allah bilir nerdeyiz simdi ne yapsam kalir yenmez atılir

0 oy
(4,300 puan) tarafından

Sarma dolma yaptım 

0 oy
(3,497 puan) tarafından

Etli biber dolması, yoğurt. Akşam da çayın yanına mozaik pasta çıkarırım buzluktan gerçi eşim diyette ama 😹

0 oy
(5,209 puan) tarafından

Mantı 

Şehriye çorbası 

Salata 

Komposto 

Tatlı yaptım canım 

0 oy
(376 puan) tarafından

Karnıyarık 

Pirinç pilavı 

Komposto

Turşu 

Kadayıfli muhallebı yaptım cnm

0 oy
(18,460 puan) tarafından

Eşim için kelle ve bulgur pilavı yaptım. Kendim için de canım bol soslu makarna istemişti ama yorgunluguma yenik düştüm. Makarnayı hasladim üstüne margarin koydum erittim öyle yedim. 

0 oy
(1,386 puan) tarafından

Kremalı tavuk yaptık 

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,289 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 452 göst.
21 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,548 göst.
0 oy
21 cevap 474 göst.
1 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,287 soru

24,056,181 cevap

329,921 kullanıcı

...