+2 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (1,151 puan) tarafından

36 haftaya girdim kızlar doğumuma 2 hafta kaldı 

Beni gören yaşlı genç karnın çıkmamış bebeğin gelişmiyor galiba diyip duruyorlar neye göre yorum yapıyorlar bilmiyorum. İlk gebeliğimde göbeğim vardı bunda fazla yok evet ama bu bebeğin gelişmediği anlamına mı geliyor? 32 haftada gittiğim de doktor 2 kiloya yakın demişti şuan kaç kilo bilmiyorum tahmini deniyor zaten bebek kiloları. Benim icin önemli olan sağlıklı olması. Ama böyle diyenlere de kafam takılmıyor desem yalan olur...

15 Cevaplar

+2 oy
(11,852 puan) tarafından

Kafaya takacak başka bir şeyinizin olmaması ne kadar güzel 😁

(1,151 puan) tarafından

Nereden biliyorsunuz kafama başka şeyleri takmadiğımı?

(11,852 puan) tarafından

Kafana takacak daha büyük dertleriniz olsa bunları dert edinmezsin. He de geç iç karnım geniş de. Hatta açıklama yapmana bile gerek yok duymazdan gel. Çunku insanlar her zaman her fırsatta konuşacak bişey bulacakklar.

(8,946 puan) tarafından

bide bu kafaya takilcak bisey degilki guru duyulacak birsey . ne mutlu sana ki. traktor tekerlegine dinusmemissin yucarlak bir dunya gibi degilsin. benim 34. haftadaylken saglikocagindayken test yaptirmaya geldim sanmisti siradaki millet. dogurcam 4 haftaya deyince sok oldular bence bu gurur duyulacak bir durum.patates cuvalina donusmedigim icin gunde dort bes saat spor yapip kilo almadigi. ve karbimin devasaaa buyumesini engellemeye calistigim icin insan ustu cabam icin gurur duyuyorum kendimle

(11,852 puan) tarafından

Hay çok yaşa Canan'ım aynen öyleee bende oğlumda boyleydim ve çok memnundum :))

-Reklam-
+2 oy
(4,571 puan) tarafından

Askim boyle her denilene takilirsan nasil buyuteceksin o cocugu ve lafini oturt 

(1,151 puan) tarafından

Her denilen şeye takılmam kuzum cevabını da verdim ama şöyle bakınca bir oğlum da karnımın olup diğerinde olmaması banada acaba dedirtti

(4,571 puan) tarafından

Hayatim sen insanlarin dedigine takilmamamissin bebegin gelismedi saniyosun aklina dusurduler diye kiziyosun cunku kendini suclayacaksin iyi beslemedim mi diye doktorun ne diyo gelisimi icin 

(1,151 puan) tarafından

Gelişimi gayet iyi demisti 32 haftada 36 haftaya girdim yarın aylık kontrole gideceğim bende bilmiyorum şuan ki durumunu 

(4,571 puan) tarafından

32 haftaya kadar guzel gelismis bi bebek 1 ayda gelismedi mi sence ac mi durdum hic mi yiyip icmedin hareketletini hissediyosun tamam ayrica zayif olsa nolur gelisim kilodan mi belli oluyo 

0 oy
(14,725 puan) tarafından

Göbeğin çıkması iyi bisi mi ki? Ben 3 sene oldu doğum yapalı 6 Aylık gibiyim o göbeğin çıkmaması çok daha iyi bence. Doktordan iyi biliyor o konuşanlar. 

(1,151 puan) tarafından

Bence ne konusacaklarini bilmedikleri icin laf olsun diye diyorlar aşırı bunaltıcı insanlar var

0 oy
(5,095 puan) tarafından

Doktor olmadan doktorculuk oynamayi seviyorlar. İlk gebelikle şimdi ki farklı olabilir karın büyümesi veya küçük olması bebekle alakalı değildir. Benimde göbeğim çok yoktu bebeğim 3.500 kilo doğdu. Millettin ne dediğine takılma doktorun dedikleri önemli 

(1,151 puan) tarafından

Maşallah takılmıyorum ya sadece sormak istedim 

(5,095 puan) tarafından

İyi yapıyorsun canim

0 oy
(2,478 puan) tarafından

Cahillik işte iç karnın geniş demekki Allah sağlikli evlat kucağına almayı nasip etsin

(1,151 puan) tarafından

Amin amin inşallah allah razı olsun canım 

0 oy
(793 puan) tarafından

Hic alakasi yok demekki karninizin ici genis bebek orada kendine yer ede biliyor.

(1,151 puan) tarafından

Ya işte bunu diyen yok anca olumsuz yorum yapsınlar 

0 oy
(1,704 puan) tarafından

Bende 38 haftalıkken detaylı ultrasona girmiştim hareketlerini hissetmiyorum diye doktor yönlendirdi bakan kişi zaten çok ilgisizdi yanındakiyle sohbet ediyordu kızım 3 kiloydu bana çocuk gelişmemiş az kilo almış dedi bütün moralimi bozmuştu doktora gösterdim gayet kilosu normal dedi orda ki bütün hamile kadinlara sormuştum annem de doğumu düşün 4 kilo olsa doğumun zor olur kilosu iyi demişti insan ister istemez takıyor kafaya 

0 oy
(1,289 puan) tarafından

Bana da herkes ikiz mi diyor 🥹 geçen erkek bir mukellefim bile yorum yaptı ikiz olmasın bu diye 😂

0 oy
(1,281 puan) tarafından

39 haftalık doğuma gittim doktor ebeler bile inanmadı o kadar küçüktü ki karnım hamile kıyafeti bile almadım eski elbiselerim oluyodu 3 kilo 51 cm doğdu güzel kızım🥰

0 oy
(5,637 puan) tarafından

Benim iki oglumda da neredeyse ilk 6 ay hamileligim belli olmuyodu. Sonlarda da asiri kilom yoktu, kucuk bi top varmis gibiydi karnim. Bi cocugum 37+6da 3350, bi cocugum 38+0da 3470 dogdu. Karninin cok veya az olmasi ya da kilo almak veya almamak bebegin gelisimini ve kilosunu etkilemez.

0 oy
(2,598 puan) tarafından

Bir diyetisyen var instada. Kadın doğuma giderken 4 5 aylık hamile zannedersin o kadar düz karnı. Ama bebisinin kilosun 3 kilo civariydi diye hatirliyorum

0 oy
(22,806 puan) tarafından

Hayırdır teyze gözünde ultrason cihazı mı var doktorun göremediğini sen gördün de. Ah cehalet ablam 10 kilo bile almadı sadece göbeği vardı o da çok büyük değildi ben yarım dünya idim 15 kilo aldım sonuç onun kızı 3400 doğdu benim oğlum 3020 

0 oy
(1,207 puan) tarafından

Kız ne güzel işte iç karnın geniş demekki çocuk yerini bulduysa tmm daha ne hamile kadının canını sıkıyolar ya benim yengem 48 kilo doğurdu sadece basket topu gibi duruyodu göbeği doğuma giderken bile ben hep ne güzel ya göbek çok çıkmamış fit duruyo derdim  ben doğursam duba gibi olurum 😁😁 

0 oy
(3,456 puan) tarafından

Bana da büyük diye laf ediyorlardı canım bunlara bir şey beğendiremeyiz. Şair diyor ya ölsek, ölüm yakışmadı derler. Dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler. O hesap. 

0 oy
(1,960 puan) tarafından

Bebek içerde rahat sende burda rahat ol de geç 😒

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 333 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Melek.hfs (1,218 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 1,998 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,958 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 690 göst.
6 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 146 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aleeeyyy (561 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,184 soru

24,012,998 cevap

327,867 kullanıcı

...