0 oy
418 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,801 puan) tarafından

Yazın malum çok sıcak oluyor elbise altına ne giydiriyorsunuz tayt bakındım ama bulamadım. Külotlu çorapta ince olandan kalmamış mağazalarda. Kızım 9 aylık bu arada çorapsız veya taytsız giydirmek istemiyorum 

21 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

benim annem dikiodi tayt hala dikker kizin 8 yas . elbise aldiganelbiseyle takim diker genelde ayni kumastan elbiseyle:) ama pazarda galan tayt bulabilirsin kisa boxer tayt

(9,079 puan) tarafından

image

bole mesela 
(3,801 puan) tarafından

Bu işte tam şstediğim gibi 

-Reklam-
0 oy
(7,502 puan) tarafından

Dizine kadar gelecek şekilde tayt giydiriyorum her yerde var alabilirsin. Benimki 3 buçuk yaşında kız çocuğu olunca insan dikkat ediyor mecbur otururken falan dikkat etmiyor bazen üstü açılıyor 

(3,801 puan) tarafından

Kızım küçük ya bulamadım işte 9 aylık için falan 

(7,502 puan) tarafından

Lc de vardir belki 

0 oy
tarafından

Hep külotlu çorap giydirdim kızım 4 yaşında goydirmeye de devam ediyorum 

(3,801 puan) tarafından

İnce olanları nerden aldın waikiki de yok civil de yok e bebek de yok 

tarafından

Trendyoldan bak 

0 oy
tarafından

Ben genelde yarım  tayt gibi olanları  giydiririm canım 

(3,801 puan) tarafından

Di mi bana da o mantıklı geldi dizinde olanlardan 

0 oy
(4,978 puan) tarafından

Etek altına şort giydiririm dar şortlardan yada mini tayt dize kadar olandan 

Bazen uzun taytların dizleri eskiyor onları dizden kesip şort olarak giydiririm etek altına ,😁

(3,801 puan) tarafından

Aldığım ara boy kapri gibi oldu başka da bulamadım 

0 oy
(14,927 puan) tarafından

Kız 9 Aylık bebe zaten bez ve zibin var totosunda ☺️

(3,801 puan) tarafından

Evet ama ben dikkat ediyorum etmeye çalışıyorum altına bişey giydirmeden tek elbiseyle kalsın istemiyorum 

(14,927 puan) tarafından

Bebek olduğu için söyledim varsa elinde taytlardan giydirip pacalardan biraz kesebilirsin. 

(3,801 puan) tarafından

Olmadı öyle yapıcam mecbur 

0 oy
(2,788 puan) tarafından

Başka mağazalara baksanız ben erkek bebeğime bile şortun altına renkli delikli kilotlu corab tercih ediyorum yaz mevsimi itibariyle sıcak ama dusdugundedde bacağı bı nebze olsun soyulması engellenir diye...tercih senin tabi ben fikrimi söylüyorum 

0 oy
(339 puan) tarafından

Yarım taytlardan giydiriyorum genelde altına da zaten ben zıbın giydirmeye devam ediyorum yine de şortlu tayt 

0 oy
(1,965 puan) tarafından

bence emekleme döneminde ince çorap ya da çıplak bacak olacak şekilde giydirme. dizleri yara olur acır. ben o dönemde penye eşofman altlarıyla gezdirdim yaz boyu. sadece gezmeye giderken falan elbise çorap kullandım o zamanlarda da yere çok bırakmadım. 

bide elbise giyince emeklemekte zorlanıp ağlama ihtimali de var

(3,801 puan) tarafından

Bayram için sordum canım zaten evde elbise giydirmiyorum rahat edemez diye 

(1,965 puan) tarafından

kızın kilolu ise 1 yaş boxer alıp deneyebilirsin denk gelecektir. şort gibi duruyormuş bana öyle dediler. ben bu yaz için boxer alıp denemeyi düşünüyorum

0 oy
(163,444 puan) tarafından

bez yeterli olur mervis

(3,801 puan) tarafından

Yok sevda ya öyle giydirmek istemiyorum tayt olsa daha güzel olur 

(163,444 puan) tarafından

kilot al bezin ustune tayt olmaz 30 40 derece sicakda isilik olur

0 oy
(2,563 puan) tarafından

Ben  yazın dize kadar tayt giydiriyorum 

LC ince külotlu çorapları da var onlardan da giydiriyorum çok beğeniyorum ama bizim buralar çok sıcak olduğundan , yazın tam ortasında giydiremiyorum

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Şort gidiyorum birde boxer oluyor kızlar için onlardan giydiriyorum 5 yaşında 

0 oy
(1,876 puan) tarafından

Farkettim ki hiç elbise giydirmemişim  merhaba 😂😂

0 oy
(9,753 puan) tarafından

5 yaşında olacak kızım LCW nın muz çorapları baya ince terletmiyor onu yada diz üstü tayt giydiriyorum 

0 oy
(1,631 puan) tarafından

E bebek de kiz.cocuk boxerlari var onlardan giydiriyorum cok guzel ince ve kısa boy

0 oy
(17 puan) tarafından

Şort giydir kız çocukları için çok güzel şortlar var 

0 oy
(620 puan) tarafından

Her zaman kilolu çorap giydiriyorum. Hem nasıl alışırsa öyle gider diye hem de art niyetli küçük çocuklardan bile sapıklığını geri çekemeyen bir sürü pedofili belası olduğu için. Benim tercihim bu şekilde. Lcwde vardı kuzum baktın mı? 

(3,801 puan) tarafından

Ayına göre yok büyükler var hep 

0 oy
(15,122 puan) tarafından

Baylar, özkan bunların yarım tayt çamaşırları var canım

0 oy
(52 puan) tarafından

Ben tayt giydiriyorum taytı kirli olsa olmazsa da normalde giydiği şortları giydiriyorum öyle desenli farklı bile olsa muhakkak altında dizine kadar şort olacak bide elbiselerini de dizinin altında alıyorum kızım 3 yaşında bile değil 4-5 yaşında alıyorum korkuyorum çünkü bacaklarına kötü niyetle bakan olur diye . Allah'ım düşüncesi bile iğrenç ama devir çok pis . 

(3,801 puan) tarafından

Aynen öyle ben de o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Rabbim kötü insanlardan korusun 

0 oy
(8 puan) tarafından

Ben de geçen gün gittim LCW da 2 li şort vardı ince onlardan aldım elbise altına giydirmek için bence deneyebilirsin.

(3,801 puan) tarafından

Bende lc waikiki den aldım 3lü ama kapri gibi oldu işte 9 aylık olduğu için bulamadım. Eşim 4 tane bebek giyim satan mağazaya sordu hiçbirinde yok 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 201 göst.
0 oy
2 cevap 273 göst.
21 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 462 göst.
4 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hifaamm (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
4 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bttrx (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,401 soru

24,110,702 cevap

332,953 kullanıcı

...