+2 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından

Benim çamaşır makinem vardı zaten Vestel marka 3 yıllıktı ama güzel çıkmadı internetten daha Altus marka aldım bugün geldim hemen insanın moralini bozuyor bak bozuk da çıkabilirmiş eski makine evde kalsın ben karışmam ha bilmem ne insanın hemen moralini bozuyor kendi de halbuki Altus marka kullanıyor çamaşır makinesini ben bir eşya aldığımı içine dert oluyor oğlunun parası gidiyor diye

12 Cevaplar

0 oy
(4,642 puan) tarafından

böyle kaynana için daha pahalı makine alacaksın niye ucuza kaçıyorsun 😂 daha çok dert olur içine 

(498 puan) tarafından

Kız 2 tane küçük çocuğum var fazla bişe almak istemiyorum onlarada hersy almak istiyorum normal bütçede fazla fazla alıyom daha çok kuduruyor 

-Reklam-
0 oy
(24,147 puan) tarafından

Ayyyyy haspam kendide sanki oğluyla gidip kazanıyorda bide böyle düşünüyomuş gbi yaparlar eşimin yanında yaptı kaynanam eşimde senmi kazanıyosuun yav herşeye karışma dedi daha ağzını açmadı iyi oldu 😂😂😂😂

(498 puan) tarafından

Benim eşimde sevgiline gününde yüzük almıştı ona laf etti senin öyle yüzüğün yok muydu bilmem ne eşimde sen karışma o beş taş bu tektaş dedi iyi iyi dedi hemen 🤣

0 oy
(6,809 puan) tarafından

Hepsi aynı ya eşim dikey Süpürge aldı Fantom un gördü geçen hemen e senin süpürge yok mu ne gerek vardı buna diyor kocam kıyamadı aldı dedim sustu kaldı 

(498 puan) tarafından

Kendine herşey alıyor ben alınca idareni bil Yok bozuk çıkar düzgün kullan moralini bozuyor insanın 

(6,809 puan) tarafından

Hepsi aynı bebeğim hepsi 

0 oy
(9,610 puan) tarafından

Benimkide sabah sabah lokuma taktı yanlarına gideceğiz köyden davet eden oluyor elim boş olmasın birer kutu lokum yaptıralım dedim eşime oda boş bulundu laf arası söyledi pahalı olandan almayın ne gerek var tabi onlar çağıracaklar görevleri sizin paranız çok adet çıkarmayın dedi bana kalmadan kocam halletti sağolsunda aldığım kişide kendi iki görümcem ikide yenge var köyde onlar kocamda diyor alma bunlara bişey sende kabahat eve aldığıma karışamaz Allah'tan 😅

0 oy
(1,818 puan) tarafından

Kaynanam bi ona karışmaz oda karısşa lafını alacağını bildiği için 

0 oy
(591 puan) tarafından

Benim. Kaynanamda karışmaz eşim o yüzü vermez hatta kaynanam Benim makinem bozuldu beraber gitti almaya bana dedi 9 kiloluk al küçük alma diye o dürttü beni bende eşime dedim oda anne ne diyor dedi büyük aldın dedi o zaman 9 kiloluk aldik

0 oy
(4,292 puan) tarafından

Kötü bir şey dememiş ki . Belki kadının dediği doğru çıkacak bozuk veya kötü çıkacak bilemezsin ki. Beyaz eşya da sans işi gerçekten. Aynı marka aynı model de bile kötü çıkıyor bazılarının şansına. Çıkarsa ona göre bakarız bir tane daha alırım o zaman dersin olur biter.

(498 puan) tarafından

Ya çocuklara bile bişe alsam ne gerek vardı benzeri yok muydu bilmem ne ilk onlar koltuk aldığı zamn iyisini almadılar 3 yıl kullandım sonra yeni aldım yine aynısını dedi ne gerek vardı almaya dedi çekyat tipi aldirdilar o zamn yayları otururken insana batıyordu imkanımız varken de aldım oğlunun parası gidiyor diye onunda canı gidiyor sanki 

0 oy
(20,161 puan) tarafından

Bu benim kaynana kıskançlar her b.ku kıskanırlar zaten gelinle yarış halindeler hep

0 oy
(4,967 puan) tarafından

Bozuk cikarsa iadet edersin degisim yaparsin bu kadar beni dusunme annecim ben isimi bilirim deseydin o laf ona yeterdi

(498 puan) tarafından

Kız yüzsüz gibi bişe eşimde biseler aldı daha önce sen karışma falan dedi yine aynı bana aldığı çiçeğe bile ne gerek var almaya diyo

(4,967 puan) tarafından

TTam bi kaynana 

0 oy
(4,911 puan) tarafından

Kız bi yönden doğru dio 

Benim elti aldı kurdurdu hiç beğenmedi sonra keşke diğerini vermeseydim die pişman oldu 

Ama markasını bilmiyorum hangi marka aldığını 

Bide yan yana koy yerin varsa eskiyede paspas battaniye felan atarsın yıkamaya 

(498 puan) tarafından

Tek makina konusunda değil canım ne alsam öyle insanın hevesini kursaginda bırakıyor insan önce hayırlı olsun der daha gelir gelmez öyle diyor

0 oy
(1,971 puan) tarafından

Bu gelinlere karışmak kaynanalığın şanından falan mı acaba 🤔Bı türlü şu dilleri susmuyor😒

(498 puan) tarafından

Ay o kadar doldum ki canım artık en Ufak şey bile gözümde büyüyor dedikleri iki oğlum var biri 2 yaşında biri 7 aylık yeterince onlarla yoruluyorum zaten bide bunun çenesi tamam 

0 oy
(1,409 puan) tarafından

Bence kötü bişey dememiş ki. Niye aldın da dememiş. Bozuk çıkarsa eskisini atma demiş. Bence her kafi sana batıyor. Ben de kaynanama Altus çamaşır makinesi aldım. Eskisini atma yine de bu bozulursa kullanırsın dedim. Bence size her lafi batıyor 

(498 puan) tarafından

Makinam sorunlu zateb o yüzden yenisini aldım bunu kendide biliyor yeni aldığım makinanin garantisi olcak zateb. Bı sorun olsa servisi arar yaptırırım 

(498 puan) tarafından

Ondan öncede koltuk aldım yayları oturunca insana batıyordu ne gerek var almaya dedi kendine her eşyayı alıyor bana gelince ne gerek var oluyor attığım çöpe bile ne atttin diyor öyle bıri oğluma bişe almak istiyorum dur abana sorayım yani görümcemden bahsediyor çocukları ise 15 ve 18 yaşında eski şeyleri mi saklicak o oğlunun parası hiç gitsin istemiyor 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 794 göst.
7 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 277 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde NSYhO (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 932 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,517 soru

24,086,862 cevap

331,551 kullanıcı

...