0 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,332 puan) tarafından

Kızlar belki yaşayan vardır diye soruyorum. 1 yıl önce annemde tansiyon ve mide ağrısı sorunu çıktı 57 yaşında şuan. Birsürü yüksek doz tansiyon ilacı kullandı tansiyonu biraz kontrolü altına alındı ama mide ağrısı hâlâ devam ediyor. Gitmediğimiz doktor kalmadı yapılmayan test kalmadı ilaçlı tomografi çekildi ultrason defalarca çekildi. Hiçbir şey çıkmadı doktor sadece biraz mide asidi var başka bir şey yok diyor 10 tane doktora gitmiştir özel devlet hiçbir şey bulunamadı. Ama kadın hala mide ağrısından kıvranıyor sabah 5 te başlıyor uyutmuyor saatlerce kıvranıyor bu neden olur yaşayan var mı ?

4 Cevaplar

0 oy
(4,125 puan) tarafından

yediklerine de dikkat etmesi lazım. mide asidi yüksekmiş. o asidi artıracak şeyler değil daha rahat şeyler yemeli. gastriti artıracak şeylere googledan bakın öyle bir diyet yapsın. 

(1,332 puan) tarafından

Biraz mide asidi o kadar ağrı yapar mı acaba bilmiyorum zayıf 58 kilo dikkat ediyor kendince dikkat ettiğim zamanlarda da ağrıyor diyor. Diyetisyene gitmedi hiç doktorun yasakladığı şeylere dikkat ediyor olmadı bir diyetisyene de gitsin 

(4,125 puan) tarafından

yapar canım. azıcık dikkat etmeyeyim kıvranıyorum resmen

-Reklam-
0 oy
(6,947 puan) tarafından

Endoskopi yapıldığı midesinde birşey cikti mi benimde midemde mikrop.cimti tedavi oldum şimdi iyiyim senin annenin göbeği düşmüş olabilir

(1,332 puan) tarafından

Göbek düşmesi nasıl anlaşılır canım. Endoskobi yapılmadı doktor gerek duymadı aslında talep ettik de. 1 senedir çekmediği kalmadı ya 

(4,125 puan) tarafından
+1

o kadar mide ağrısına yapılmadı mı gerçekten, ben şok. yapılması lazım aslında 

(1,332 puan) tarafından

Yapılmadı canım ilaçlı tomografi ve ultrasonda bir şeyi çıkmayınca yapmadışar

(6,947 puan) tarafından

Başka doktora göturun endoskopi sart

(6,947 puan) tarafından

Başka doktora göturun endoskopi sart cnm kusma karın ağrısı varsa göbeği düşmüştür 

0 oy
(23,092 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun canım ilaçlardanmı acaba 

0 oy
(836 puan) tarafından

Ben de strese girince midem ağrımaya başlıyor. Uzun süre ağrımaya devam ediyor. Araştırdığımda stresten mide asiti yükseldiği için ağrı yapabildiğini öğrendim. Ne zaman midem ağrısa Talcid ilacını kullanıyorum. Ağrıyı hafifletiyor. Sağlık ocağındaki doktora danışarak kullanın bu ilacı isterseniz. İnşallah faydası olur. 

(1,332 puan) tarafından
+1

Çok sağol canım söyleyeceğim anneme

(836 puan) tarafından

Rica ederim canım. Bir de ilaçlardan dolayı da mide ağrısı yapabilir. Doktor mide koruyucu hap yazsa iyi olur. Onu da doktorunuza söyleyin bence. Allah acil şifalar versin inşallah. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 373 göst.
7 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yildizsumeyye (1,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 152 göst.
18 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
1 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 91 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,290 soru

24,042,492 cevap

329,190 kullanıcı

...