0 oy
98 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (533 puan) tarafından

Anlayan varmı kızlar 

image

5 Cevaplar

0 oy
(268 puan) tarafından

Erkek gibi canım 

-Reklam-
0 oy
(2,491 puan) tarafından

Üzgünüm ama bebek bakım sayfasında olsun konu dışı kısmında olsun bu sorulardan çok sıkıldım Allahım nasip etmiş yok keseden yok bebek kafasından yok karnımın şeklinden bebek cinsiyeti nedir soruları bunlara gerek varmı gerçekten  sabredip bekleyince doğru sonuca ulaşırsnz a kişisi kız dese nolur b kişisi erkek dese ne olur boşyere kalbinize o sıcaklık gelir çoğunluk erkek derse  aa evet deyıp o tarafa ısınırsınız bence sormayın kendinizi de kandırmamış olursnz  bende içimde tutamadım sizin postunuza yazmıs oldum bu vesile ile nıyetım kırmak üzmek değil  sadece cidden gerek varmı bu tarz cinsiyet sorusuna

(1,205 puan) tarafından

Tmm hoslanmayabilirsin de üşenmeyip bu kadar uzun yazman bacın ben de bunu içimde tutamadim:)  millet neler soruyo heves etmiş sormuş ne var ki  

(2,491 puan) tarafından

İçimdekini yazdım üşenmedim ben kim neler soruyor kısmında değilim elbette soruluyor ama cinsiyet sorusunda özellikle kese şekli karın yapısı bebeğin duruşu vs bunlara gerek varmı dıyorum zaten öğreniliyor bebek bakımda tersliyorlar artık o yüzden bence bu bölümde soruluyor neyse isteyen cevap verır tabıkı sizde düşüncenizi bana değil cinsiyet tahmini yaparak soruyu soran Hanıma destek olablrsnz

(1,205 puan) tarafından

Bak ağzınızla söylüyorsunuz orda tersleniyor kapatılıyor burda normal sizde oradakilere bagri yorum yapında  abdest olmasın  ayrıca merak etmeyin soru soran kişilere yorumumu yaptim

(2,491 puan) tarafından
+1

Ordan yapmıyorum burdada bu tarz şeylere ilk defa yaptım  ama tavsiyenize uyarım abdest olmasın dıye yorum yaparım

0 oy
(1,205 puan) tarafından

Kese falan anlamam ama erkek gibi geldi kafa yapısından vücudundan anliyom bende biraz da hissiyat :)sağlıkla gelsin

0 oy
(1,308 puan) tarafından

Benimde bu şekildeydi oğlum oldu canım

(533 puan) tarafından

Deme ya çok kız istiyorum 

0 oy
(254 puan) tarafından

Erkek canim benim kesede böyleydi iki bebegimdede ikiside erkek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 280 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Eliiifffff (2 puan) tarafından soruldu