Benim son ayım dogum yapacagm , emin ol seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşamayan insanlar yadirgar ama aşırı zor yıpratıcı bir süreç bebeğin bu şekilde uykusuz kalması anne maf oluyor, bebeğim bizimle uydurdu nefes alsak uyandır yatakta dönmeye korkardık , en son bir gece bebek uyudu ve asla odaya girmedim , sabaha kadar uyudu , eşim TV odasında koltukta uyur hala ben koridorda odamın karşısında koltuk var orda uyurum bebek ağlarsa duyayım diye , ve inanki daha iyi bazen gece bir kere kalkar ağlar sallarim uyur geri. Nadir de olsa bir gece uyanıp uyulmadığı olur ama çok nadir , bebeğe uyum saglalamiz lazım , şimdi bebekte daha iyi uyuyor dinleniyor daha mutlu huzurlu gündüz uykusu bir kere ama düzenli hale geldi , bebeğim sakin şimdi bende daha iyiyim çünkü delirmeke ramak kalmıştı evde huzur kalmamıştı eşim her gün uykusuz işe gitti aylarca , evde ne temizlik ne yemek ne düzen kalmamıştı sürekli ağlayan bir bebek vardı , o yüzden siz de deneyin bir iki gece , benim de bebeğim yer yatağında yatar sizi çok iyi anlıyorum yakın olsak sayılırdım sana kimse anlamıyor