0 oy
681 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,192 puan) tarafından

Merhaba ,  Genel olarak nasıl bir annesiniz ben aşırı kontrolcuyum kızımı parka götürüyorum sürekli peşindeyim yeni yeni merdiven çıkip indiği için destek olmak zorundayım zaten ama ben fazla abartiyorum oraya düşmesin kafasını vurmasın diye sürekli tembihleyip peşinden ayrılmıyorum ne olacağım böyle elimde değil çocuğu rahat bırakamiyorum😢Bana bu huyunu yenmem iicin yorum yapar misiniz

27 Cevaplar

0 oy
(6,524 puan) tarafından

Dengeyi sağlamaya çalışıyorum ama parkta kaydirak için merdivene çıkıyor ben de arkasında duruyorum, büyük kaydiraga çıkacaksa peşinden gidiyorum yirmi aylık benimki

(2,192 puan) tarafından

Benzer İşler 😊

(6,524 puan) tarafından

Genel olarak erkekler kadınlara göre daha cesur bizde de öyle iyiki de eşim öyle. Mesela belediyenin oyun evi var oraya götürüyoruz arada bir. Orda bi kaydırak  var değişik birşey dışardakilere göre sonra yanında kaydiraga paralel rampası var sünger üzeri deri kızım orda aşağıdan yukarı çıkıyor eşim yanındayken izin veriyor bırak çıksın diyor ama bi düşse Allah korusun bacağını kolunu sakatlasa korkuyorum ama bir yandan da yabancilarin çocuklarıni görüyorum bazen bizlere göre kadınları da daha cesur müdahale etmiyorlar çocuğun özgüveni tam oluyor iyi birşey biraz da ama korkuyoruz işte bir şey olur canı yanar diye

(2,192 puan) tarafından

Bencede erkekler daha rahat bu konuda

-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından

Bende senin gibiyim canm bende aşırı var bu çok kötü bişey bu 9 yaş ve 5 yaş iki erkek çocuk dişarda  öyleyim evde öyleyim düşersiniz kafanızı vurursunuz  kavga ediyorlar deliriyorum bunun gibi daha daha çok şeyler ama kendime yapıyorum hasta oldum piskolojik

(2,192 puan) tarafından

İşte ben de şu an böyleyim umarım değişirimm

(209 puan) tarafından

Malesef canm geçmiyor ve gitikçede ilerliyor ben kendim böyleyim işte 

0 oy
(25,953 puan) tarafından

Valla ben 3 yaşındaki oğluma öyleyim birden yola gidiyo kontrolcümüyüm değilmiyim bilmem ama dikkatli olmak zorundayım 

(2,192 puan) tarafından

Maalesef tühh vahh demekten iyidir yinede

(25,953 puan) tarafından

Benimki baya yaramaz birde yerinde durmaz 

0 oy
(1,250 puan) tarafından

Bazen aşırı panik ve kontrollü bazende aşırı rahat ortamına göre değişiyor canım ikiside bende:)

(2,192 puan) tarafından

Ortaya karışık 😅

0 oy
(339 puan) tarafından

Kontrolcuyum ben tabi yerine göre ama kontrolcü olmam onun özgüvenini vs etkilemiyor aksine çocuklarla da arkadaş olur hayvanlardan da korkmaz güvenli bulunduğu anlarda kısıtlamam ama parklarda illa ki küçükse gerekiyor salincagin önünden geçebilir carpabilir kaydırağa çıkarken merdivenlerden düşebilir ve insanın basina 1 kez gelir Allah korusun ne zaman anlariz ki kendisi yapabilir o zaman müdahaleyi bırakırız 

(2,192 puan) tarafından

Aynen öyle benim müdahalelerim tam olarak saydığınız şeyler için oluyor 

0 oy
(831 puan) tarafından

Oğlum 1 yaş 3 aylık bende şuan öyleyim ama tabi daha küçük bilmiyor neyin ne olduğunun.  Büyüyünce kendisini koruyacak yaşa geldiğinde o kadarda peşinden koşmam sanırım.  

(2,192 puan) tarafından

Ben de insallahhh öyle olurum diye düşünüyorum 

0 oy
(3,522 puan) tarafından

Çok fazla kontrolcüyüm ama yine de oğlumun kafasını yarmasına engel olamadım😿 o an anladım biz korumuyoruz Allah koruyor..  

(2,192 puan) tarafından

Çok üzüldüm bişey olmadı insallah

(3,522 puan) tarafından
+1

Çok şükür şu an iyi ama tabii çok korktuk 🥺 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 219 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.
15 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeynepjdjdjd (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 545 göst.
28 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rmak2 (220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 84 göst.

Kategoriler

1,472,372 soru

24,110,186 cevap

332,932 kullanıcı

...