0 oy
302 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (130 puan) tarafından

Çok hafif var sanki pek anlayamadım gözlerimde bozuk olduğu için arkadaşımın testi adetine 6 gün var sizde yardımcı olur musunuz

image

image

image

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Gidin tedavi olun psikoloğa. 100 tane test gebelik postu açmışsın şaka mısın birde arkadaşımın diyorsun yersen

(6,684 puan) tarafından

Bu kafayla doğuracak birde 

tarafından

Önce tedavi olsun bence

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Sonuç negatif nie kendinize eziyet edercesine efektler ekleyip siyah beyaz tonlara bakıp zor zoruna ikinci çizgiyi görmeye çalışıyor sunuz kan verin çıkar zaten varsa idrar kandan sonra etki ediyor 

(130 puan) tarafından

Daha seti geçmedi hanfendi çünkü 6 gün var diyoruz yazıyı okumadınız heralde bu karartmadir herkes yapıyor biz hurda flaşla zor gördük ondan karartma yaptık gördüğümüz yeride isaretledik az da olsa hayalet var gibi hemen kan vermeye gidilmez diye biliyorum 

image

(6,684 puan) tarafından

Kim diyor hemen verilmiyor diye 

(130 puan) tarafından

Kan verilmesi için ilk adet gecikir soruyu okusaydin anlardın adetine 6 gün var diyorum adet gecikmesinden sonra kan verilir 

(6,684 puan) tarafından

Bu testleri yapmak için kesin olmasada doğru sonuç vere bilmesi için âdetin gecikmesi bekleme bilir ama şüpheniz varsa kan vere bilirsiniz hiç bir gebelikte kan vermek için adet gecikmesini beklemedim adetime 1 hafta kala öğrendim 4 gebelik 3 doğum geçirmiş biri olarak diyorum acile bile gitsen ağrım var ama gebelik şüphesi var deseniz aaaa âdetine dahaa var diyip direk ilaç vermez tahlil yapar 

0 oy
(1,364 puan) tarafından

Megatif ama şüphesi varsa gecikince bir daha denesin yada kan versin 

(130 puan) tarafından

image

aslinda cizdigim yerde var gibi çok az 
0 oy
(235 puan) tarafından

Sonuç negatif en  köşedeki çizgi korkma çizgisi gibi bir şey ki zaten kayıt üstünde de yazıyor. 

(130 puan) tarafından

İlk yaptigimizda o şekil çıkmıştı kuruma çizgisi dediğiniz her neyse oradaki neden bahsetmiyordum az çok hayalet çizgi görüyom cizdigim yere bakarsanız çok hafif görürsünüz 

image

(235 puan) tarafından

Hiç bir şey görünmüyor canım eğer şüphen varsa bir kan ver yada bir kaç gün sonra tekrarla :) 

0 oy
(6,684 puan) tarafından

Teste açık kalp ameliyatı yapmışsınız resmen 

(58 puan) tarafından

Bebek isteyen birini heves eden birini neden incitiyorsunuz,o durumu ancak yaşayan bilir nasıl uslüplar bunlar hayretler içerisinde okudum 

(6,684 puan) tarafından

Ya Allah aşkına bu psikoloji ile gebe kalması da imkansızlasiyor yine lafimin arkadaşındayim önce tedavi olması lazım gi gebeliği de zehir olmasın bu yolları ben çok geçtim 

(58 puan) tarafından

Madem psikolojisi bozuk yardımcı olmak yerine,destek olmak yerine neden dalga geçiyosunuz bende bunu anlamıyorum.Kendiniz diyorsunuz normal değil diye.Demek istediğim bu 

(130 puan) tarafından
+1

Ya bı kes sen kimsin Allah aşkına benim psikolojimde bozuk değil Ocak ayında düşük yaptigim için tekrardan bebek dusundugumden yapıyorum tamammi bununda siz hiç ilgilendirmez burda asıl sizon psikolojimiz bozulmuş kendinize gelin insan olun yazık ailenize valla nasıl bir insanla yuva kurmuş nasıl bir anneye sahip zaten 2 tane çocuğum var Allah'a şükür psikolojim bozuk olsa ona bakamazdim ama Allah'a şükür hiçbir eksikleri yok gidinde kendinizle ilgilenin hade nas bu postada bı daha yorum yapma 

(6,684 puan) tarafından

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂   bana diye ne bak yalan dulu bir dünya 

0 oy
(6 puan) tarafından

İşaretlediğin yerlerin hiç birinde silik çizgi yok ben göremedim biraz daha sabret elbet cıkar zaten

0 oy
(6,694 puan) tarafından

Sonuç negatif görünüyor ki şüphesi varsa gidip kan versin kesin sonuç alır illa gecikme olmasına gerek yok varsa adetten önce de çıkar zaten 

0 oy
(5,678 puan) tarafından

Test negatif. Yaptigin erken gebelik testi, bu yuzden 6 gunde olsa silik cizgi daha belirgin olurdu. Cizgi yok. Suphen varsa kan testi verebilirsin. Kan testinde cikar.

0 oy
(3,112 puan) tarafından

Negatif test 

0 oy
(14,909 puan) tarafından

Test senin arkadaşının değil önce onda anlaşalım. Ve ayrıca bu kadar açmaya gerek yok işaretlediğin yerde de çizgi yok negatif. Bu kadar kendinizi yormayın gebelik psikolojik olarak da engelleniyor relax olmak gerek 

0 oy
(18,578 puan) tarafından

Bazen kamerada görünmüyor ama çıplak gözle gözüküyor ikinci gebeliğimde öyle oldu hissediyorum var diyorsan kan ver canım erken olsa da bakarlar

(130 puan) tarafından

Kim dalga geçiyor be sen kimsin benim hakkımda konuşuyorsun inşallah böle düşünenlerin basinada aysnisi gelirde görürüm sizi sonra Ocak ayında düşük yapmıştım ondan sonra bebek istememim sürekli test yapmamın ne sorunu var nasıl insanlarıniz ya sizin gibiler yazmasın artık şu postuma 

tarafından

Ne sen ne saçmalıyorsun 2021 yılından 2025 haziran ayına kadar her gün gebelik var diye sorulur mu normal insan arada sorar sen tam hastasın gebelik düşüneceğine git tedavi ol inşallah çocuğun falan yoktur üzülürüm yazık o yavrucaklara 

(130 puan) tarafından

Asıl sana yazık gerizekalı çok git bu postan 2021 de evet hamileliğim olduğu için test yaptım Allah'a çok şükür oğlumda kızımda var sen neyin derdindesin sana kardeşim seni ne ilgilendirir asıl senle evlenecek veya evli olan adama yazık nasıl bir canı nasıl bir saygısız nasıl hir insan yoksuluyla evlenmiş evlenecek olur umarım senin çocukların yoktur bile bı zihniyettiki anneyle olmaz annede denmez şimdi bak yoluna yazma bı daha hu posta gayette saglikliyim Allah'a sukurde herseyimde var sen git kendine pacoz 

tarafından

Paçoz kim belli deli doktoruna git acilen 

(18,578 puan) tarafından

Canım çocuğun varmış ama neden bu kadar dert edindin kendine hiç olmasa neyse de Rabbim 2 meyveden de tattırmıs bu kadar test ve sürekli çocuk hamileyim psikolojisi de normal değil hem artık daha tecrübelisin biliyorsun varmı yokmu bütün postlarin gebelik ve test 

0 oy
(5,472 puan) tarafından

Niye bu kadar erken test yapıp kendşmşzr stres yaratıyorsunuz. 6 gün kala gebeliği testte görsen de kanda değerin düşük çıkacak. Biraz müsaade edin de vücudunuz gebeliğe odaklansın. 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 137 göst.
0 oy
7 cevap 3,499 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,294 soru

24,042,570 cevap

329,192 kullanıcı

...