0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından

Kizlar bebegim 1 haftalik. Ilk isitme testinden gecemedi instagramda ayni durumu yasayan birine denk geldim surekli bebeginin uyudugunu yazmis ve 2. 3. Testtende gecemems bebegi duymadgi icn cok uyuyorms benim bebegimde zor uyaniyor nerdeyse gunun 1 2 saati gozu acik kalmiyordur belki boyle bi durum yasayan varmi cok endise ediyorum

14 Cevaplar

+2 oy
(1,090 puan) tarafından

Üçüncü bebeğim geçen yıl doğdu ilkinde geçmedi ve ikinci götürdüğümde doktor bana doğduklarında kulaklarında su oluyor ondan geçmiyor dedi. İkincisinde geçti.ama bir yıl dikkat et gözlemle..

Senin bebeğininde uyuma sebebi sarılığı yüksek oluyor muhtemelen ondan çok uyuyor. Sen sürekli uyandır emzir ağlatarak da olsa uyandır .ilk kızım sarikik oldu açlıktan bir grce mavi ışık tedavisi gördü 

-Reklam-
+1 oy
(24,949 puan) tarafından

İşitme testinde zaten uyuması gerekmiyor mu onu anlamadım seninki neden geçemedi 

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

bi haftalik bebel zaten ful uyur zorla uyandirilip meme verilir. isitmeden gecer insallh ama uyumasiyla baglntili degildir bnce

+1 oy
(1,450 puan) tarafından

Sarılık olduğu için zor uyanıyor işitme de ilk teste kulakta su olabiliyor yine deneyin

+1 oy
(720 puan) tarafından

Benim bebeğim de hep uyuyordu ama çok şükür testi geçti her bebek farklı oluyor belki benimki gibi uykuyu seven bir bebiştir Rabbim sana bağışlasın inşallah canını sıkma 🥰

+1 oy
(721 puan) tarafından

Benim bebeğimde ilk işitme testinden geçemedi testi yapan görevli çok sabırsızdı ağlıyo diye bu duymuyor deyip geçiştirdi orda Bi abla başka Bi yerdeki hastaneyi söyledi orda yaptır  diye oradaki çalışan sabırla bir kaç kez denedi ve geçmişti 

+1 oy
(728 puan) tarafından

Yenidoğan bebekler çok uyur ve zor uyanır o yüzden sarılık oluyor ya zorla uyandırıp emzirin diyorlar benimki testten ilk geçti zaten ama ilk doğduğu zamanlar dediğiniz gibiydi genelde hepsi öyle oluyor bir kaç hafta inşallah sorun yoktur 

+1 oy
(1,307 puan) tarafından

Benim kızım ilkinde geçemedi 15 gün sonra gittik birinden geçti diğerinden kaldı 10 gün sonra tekrar gittik ikisinden de geçti 

+1 oy
(918 puan) tarafından

Benimkide geçemedi 1 ay sonra götürdüm derin uykudaydı geçti şükür merak etme test yaparken uuanmıştır o yüzden bakamamışlardır

+1 oy
(8,879 puan) tarafından

Benimde ilkte geçemedi doktor su kaçmış olabilir dedi ikincide geçti 

+1 oy
(25,403 puan) tarafından

Allah korusunn inşallah değildir öyle canım

0 oy
(2,495 puan) tarafından

İnşallah olmaz bekleyin tekrar yaptırın biz 1 aylık iken ilk testi yaptırdık 6 aylık işitme testını de 10 aylık iken yaptırdık  uyumasının duymaması ile ilgili olduğunu düşünmedim açıkcası en azından ayağını çimdikleyınce felan hissiyat ile uyanması lazım duyacağı bir durum yokki çenesine dokununca burnunu tutunca

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Benimde kızım ilkten geçemedi doğumda kulağına su kaçmış olabilir dedi doktor ikinci de geçti çoğu kişide oluyormuş öyle soylemisti

0 oy
(2,647 puan) tarafından

Kötü düşünme ilk cocugumda ilkinde geçmedi ikincisinde geçmedi bir aylık oldu geçiyordu götürdüm o zmn geçti su kaçınca kulağa doğduğunda banyo yapsamda çıkmaz temiz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
5 cevap 192 göst.
14 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 247 göst.
0 oy
5 cevap 193 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde AEY35 (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,662 soru

24,101,624 cevap

332,445 kullanıcı

...