0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (597 puan) tarafından

Kızlar 38 haftalıgım bebek ters dedi Dr 1 hafta sonra gün verdi sezeryan için benim daha önce ıkı normal doğumun oldu çok istiyorum ki buda normal olsun pozisyon duzelmesi için ne yapmalıyım sonradan bana bakacak kımsemde yok

8 Cevaplar

+1 oy
(212 puan) tarafından

Benim doğuma bir kaç saat kala kendisi döndü 

(717 puan) tarafından

Benim teyzem de 6 ay önce doğum yaptı doğuma birkaç saat kala döndü normal oldu 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Yani bu saatten sonra duadan başka yapılabilecek birşey yok canım bazı doktorlar eliyle anne karnında döndürüyor bebeği , doktordan rica edersen yapabilir ama çok ağrılı bir süreç olduğunu söylüyorlar 

0 oy
(615 puan) tarafından

Hissediyormusun ters olduğunu canım asagimi çok baskı var yukarı ya mı 

(597 puan) tarafından

Yukarida baski. Ben hastaneye gıtmeden önce biliyordum pozisyonu ters sol gogsumde kafasısı hıstedıyordum Dr öyle dedi

0 oy
(493 puan) tarafından

Sezaryen sonrası kimse bakmasa bile kendi kendine bakabiliyorsun bende kendim idare ettim merak etme bu saatten sonra dönmez çünkü gibi başka şeyler denetme manevra falan Allah korusun 

0 oy
(717 puan) tarafından

Keşke yapacak bir şey olsa maalesef bebişin insafına kalmış bir şey desem yeridir eğer Allah'ın izniyle sezaryen tarihine kadar dönerse ki çoğu bebek doğuma saatler kala bile dönüyor normal olur doğum dönmezse sezaryen ne yazık ki Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah 🥰 

0 oy
(728 puan) tarafından

Sancı başladıktan sonra dönen bebekler var tam doğum zamanı ama bir ihtimal işte , doktora sorun mümkünse sancı yoksa suni sancı deneyin yada son haftaya kadar bekleyin sancı gelsin belki döner ama belki de dönmez sizin kararınız doktor ile konuşun 

0 oy
(1,292 puan) tarafından

Ablamınki doğum yapacağı gece 39. Haftada dönmüştü gerçekten şaşırmıştık

0 oy
(19,557 puan) tarafından

Doğumda bile dönen var ama Dr bunu beklemez sezaryen günü de verdiğine göre 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 138 göst.
+1 oy
11 cevap 341 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Zeyneppp4646 (119 puan) tarafından soruldu