+1 oy
1,011 göst.
Diğer kategorisinde (2,616 puan) tarafından

Merhabalar öncelikle yargılamayın lütfen zaten kötüyüm 

Kızlar ben doğumdan sonra cinsel ilişkiye karşı soğudum isteksizlik vardı eşim pek sıkıntı yapmadı anlayışla karşıladı yani en az haftada bir olan ayda bir iki ayda bire çıktı ama ben geçen gece eşimin telefonundan beni aldattığını öğrendim ben asla eşimin telefonunu karıştıran bi insan değildim ama o gece şeytan dürttü galiba neyse sadece resim yakaladım ormanda çekilmişler o geceden beride kötüyüm eşimle oturdum konuştum bizim evliliğimizde ilişkimiz yok mecbur bende ihtiyacımı karşıladım bende erkeğim sonuçta dedi ama ben kendime yediremedim boşan demeyin kızım daha 4 yaşında bensiz asla durmaz ve daha öncede boşandım ailem bir gram destek olmadı arkamda olmadılar hiç bir zaman ve anneme anlattım bu durumu babanda beni zamanında aldattı ama ben kalkıp yinede sabah kahvaltısını hazırladım boşanirsan o çocuk nolucak falan dedi o kadar çıkmazdayım ki şuan sadece dertleşmek için açtım bu postuda 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ihtiyacini elle karsiliyaymis tovbeeee...

Çok üzüldüm gerçekten ne demek erkeğim ihtiyacımı karşıladım 

Keşke ihtiyacını seninle birlikte çözüm yolu bulsaydı..

Lütfen annene bakma sen ne yapmak istiyorsun 

Otur ve düşün sakince 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bence boşan cocugunuda al yanına calıs bak

0 oy
(1,923 puan) tarafından

Canım ayda bir gerçekten az biz kadiar çocuk ev sorumluluklar la boğuşurken cinselliği hep arka planda tutuyoruz ama şöyle bir gerçek var erkek de hadi kalk doktora gidelim diyemez bunun için demez de diyen nadirdir diğer türlüsü daha hoş gelir zaten  benim gördüm ne kdr sevsede erkek bu konuda eksik kalınca bı arayışa giriyor kimisi sosyal medyada kimisi  gerçekte kızınızda büyükmus evliliginize odaklanın bunu ayrilamayacginz için diyorm yoksa sindirilecek birşey de değil bu hayat senn durumunu sen daha çok iyi bilirsin 

(2,616 puan) tarafından

Evet canım kesinlikle erkekler bizlerden daha çok düşkünler 

0 oy
tarafından

Hiçbir hemcinsim aldatilmayi fak edemez sütü bozuk derler bizde bazilarina...

0 oy
(516 puan) tarafından

1. Çocuga bakmak agladığında yanına gitmek sadece senin görevin değil. 

2. Erkeğin ben ihtiyacım var demek ne demek 

Sevginiz bittiyse zorlamanın anlamı pek yok sanki çünkü 4 yıl olmuş hiç mi canın sevişmek istemedi adamdan kaçtın tamam isteksizlık oluyor doğum sonrasıda 4 yıl çok uzun bir süre çoktan düzene girmesi gerekirdi

0 oy
(3,929 puan) tarafından

Bir kere yapan bir daha yapar deyip.konuyu kapatiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 375 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 492 göst.
0 oy
3 cevap 273 göst.
+2 oy