+1 oy
1,000 göst.
Diğer kategorisinde (2,608 puan) tarafından

Merhabalar öncelikle yargılamayın lütfen zaten kötüyüm 

Kızlar ben doğumdan sonra cinsel ilişkiye karşı soğudum isteksizlik vardı eşim pek sıkıntı yapmadı anlayışla karşıladı yani en az haftada bir olan ayda bir iki ayda bire çıktı ama ben geçen gece eşimin telefonundan beni aldattığını öğrendim ben asla eşimin telefonunu karıştıran bi insan değildim ama o gece şeytan dürttü galiba neyse sadece resim yakaladım ormanda çekilmişler o geceden beride kötüyüm eşimle oturdum konuştum bizim evliliğimizde ilişkimiz yok mecbur bende ihtiyacımı karşıladım bende erkeğim sonuçta dedi ama ben kendime yediremedim boşan demeyin kızım daha 4 yaşında bensiz asla durmaz ve daha öncede boşandım ailem bir gram destek olmadı arkamda olmadılar hiç bir zaman ve anneme anlattım bu durumu babanda beni zamanında aldattı ama ben kalkıp yinede sabah kahvaltısını hazırladım boşanirsan o çocuk nolucak falan dedi o kadar çıkmazdayım ki şuan sadece dertleşmek için açtım bu postuda 

26 Cevaplar

+9 oy
(2,832 puan) tarafından

Ya daha burda geçenlerde okuduk adamin başka bir kadından çocuğu çıkmıştı. DNA mna bir sürü uğraş. Kimse işini görüp ihtiyaç karşıladığı biriyle ormanda poz verip fotoğraf çekinmez. Belli ki gönül ilişkisi de var kendinizi de kandırmayın. Biliyorum durumunuz oldukça iç yakıcı ama bu durumda kadınları nen çok yaptığı hata hep kendini kandırmak. Sonra daha çok üzülürsünüz. Ya kadın hamile kalsa bir hata. O zaman ne yapacaksınız. Birde adamın çocuğunu buyutursunuz bir güzel. Seven adam başkasına yanaşmaz karısına der ki seni özledim... Lütfen beni de yanlış anlamayın ama ilişki evliliğin dinamiği yani. İlişki olmayan bir evliliğin ne yazık ki sağlıklı sürme şansı yok. Birbirini seven insanlar zaten birbirine dokunmak temas etmek istiyor. Ayda bir kez değil iki günde bir kez. 

(4,167 puan) tarafından
+1

Günde iki kez ikiiii... 

(1,617 puan) tarafından
+1

Günde 3.4 diyip çıtayı arşa çıkarımmi😂🤭

(2,832 puan) tarafından

Ahahah herkeste değişiklik gösteriyor arkadaşlar 😂 haftada 2-3 yeterli ama tercih sizin tabi 😂

(1,617 puan) tarafından

Neyse neyse şimdi gelir geçer 12 oldu başladılar krizleri ajsj 

Herkesin dinamigi farklı ama bencede bir erkeği dizgine getiren tek şey cinsellik.

(4,167 puan) tarafından

Kendinize Pişik kremi Sponsoru bulursanız eğer tabii ki günde 3-4 diyebiliriz :)

-Reklam-
+3 oy
(2,244 puan) tarafından

Ne olursa olsun yapması çok yanlış doktora gitseydi baskasinda ne buldu bı kadının koynuna giren erkeği nasil miden alip yemek hazilrayip yiyeceksin Allah'a büyük konusmayim ben yapamazdim

+3 oy
(2,684 puan) tarafından

Gidip başka kadın bulacağına seninle birlikte doktora gidip bunun tedavisini bulabilirdi. Senin bir suçun yok bunda ailen arkanda durmuyorsa maalesef başka çaren de yok. Bundan sonra iyice uzaklaşırsın hiç yaklaşmak istemezsin. İstersen eşinle konuşup birlikte tedavi alıp iki sorunu da atlatmaya çalışın. Ortada çocuk var eğer cözmezseniz zamanla evde hır gür kavga dövüş çıkar çocuğun psikolojisi de bozulur. 

+3 oy
(9,925 puan) tarafından

Sorunların olması kocanın yaptığını aklamaz midem alıp yaşamak zor Allah yardımcın olsun 

+2 oy
(3,891 puan) tarafından

Ne olursa olsun aldatan bir adamla aynı evde çatı altinda olmayı istemek bir bahane geldi bana böyle bir ortamda çocuğun büyümesi zaten sıkıntı yaratacaktir, hadi sanal olsa pişman olsa bir ihtimal ama bak sadece bir ihtimal ile affedilir ama çok afedersinde eşiniz  başkası ile olmuş biriyle birlikteliği mide bulandırıcı, bu hem size ızdırap olur hemde çocuğunuza hiç bir zaman öyle hayata mecbur değilsiniz ha annenize gelecek olursak eski den kadinlar mecbur idi susardi çünkü bir işleri güçleri yok idi devlet yoktu ama şuan hak hukuk var ayrilsan bile çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin kızın da küçük değil 4 yaşında yinede sen bilirsin benim sana yorumum bu 

+2 oy
(8,306 puan) tarafından

İhtiyacimi karşıladım erkeğim sonucta nasıl bir kelime ya ne kadar üzücü . İhtiyaci vardı madem gelip seninle konuşsaydi açık sende çaresine bakardin. Çok zor ne denir bilemedim ihanetin affı olmaz ama durumunda da zor . Burdan anca ev arkadaşligi çıkar . Başkasını koynuna almış birinin daha koynuna girmek ... Bir de hastalık kapma mevzusu var . 

+2 oy
(24,007 puan) tarafından

Oturup karısı ile neden bizim ilişkimiz yok diye konuşmak ve olsun diye çabalamak yerine neden ihtiyacını başka mercilerde aramak umarım başıma gelmez çünkü ilişkide ihmal ettiği anda kendisi de öyle bir korkuya kapılmak zorunda kalırdı boşanmasan bile hayatı ona da kendime de dar ederdim 

+2 oy
(2,814 puan) tarafından

Kimse başına gelmeden boşan demesin arkanda kimsen yok eşin dahil.anliyorum caresizsin....başıma gelmedi ama gelmiyecek anlamına gelmez. Herkes için  ortak olmadığı günahı yargılamak kolaydır zor bi süreç ama kendine yönelip çocukları düşün üstüne düşme olan olmuş ilgilenme... ihtiyacı varya ihtiyacini gidersin.... tövbe bahane bunlar ve bacım soliyecek tek söz kendine iyi davran..

+1 oy
(7,505 puan) tarafından

4 yıldır mi isteksizlik var. Tabiki bu aldatmayı haklı çıkarmaz ama sende keşke bu konuda bi doktora falan gözükseydin doğum sonrası isteksizlik normal ama bu kadar uzun sürmesi normal değil. Sonuçta bu insanın doğasında olan bişey ve erkekler bu konuda bize göre daha sabırsızlar

(7,505 puan) tarafından
+1

Kadın doğum 

tarafından
+1

Anlayış göstermemiş işte aslında keşke bu konuda bir destek alsaydın 

(5,048 puan) tarafından
+1

Doğumdan sonra deyince  7 8 aylık bebeği var sanmıştım bende 

Ama 4 yıl az değil gerçekten aldatılana kadar niye bekledin kardeşim tamm aldatmayı asla haklı çıkarmaz ama 4 yıl bir erkek niye ev arkadaşı olarak yaşasın bir kadınla. Bunun doktoru var tedavisi var .ha şuda var kocana sevgin kalmamıştır ten teması artık mideni kaldırıyordur ozamn boşanma zmaanı gelmiş demektir 

(2,608 puan) tarafından

Duyguu27 alttan muayene oluyomu acaba bi bilgin varmı

(7,505 puan) tarafından

Yani rutin muayene yapar tabi sebebi kadınsal bisey mi psikolojik mi diye 

+1 oy
(30,158 puan) tarafından

Rabbim yardimcin olsun

Ama o geri kafali esine deseydin sadece nefis erkekte yok kadinda da var her boslukta kadin aldatiyormu yanlis yola dusuyormu erkek erkek diye diye kendilerini birsey belliyen dengesiz bir kesim var neymis erkekmis ihtiyacını giderecekmis bahaneler bunlar Allah islah etsin sen icin nasil rahat edecekse oyle davran kolay degil karar vermek ama en doğrusu senin icine sinen karardir her insan bir degil kimi kaldirir kimi kaldiramaz 

+1 oy
(981 puan) tarafından

Ben erkeğim bilmem ne demesi seni manipüle etmesi. Bu bahane değil, bu bir karakter ve huy meselesi. Çocuk var boşanamam diyorsun, yapacak bir şey yok canım içine at :// umarım gönlün ferahlar 

+1 oy
(1,943 puan) tarafından

Pişkin pişkin verdiği cevaba bak. Pislik ya

+1 oy
(529 puan) tarafından

Allah' yardımcın olsun zor bir durum

+1 oy
(1,382 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun .o eşini al karşına sadece şunu soyle benim kadın olarak ihtiyaçlarım yokmu ,benden utanmadın kızından da mı utanmadın yarın oburgun kızın evlendiginde senin gibi bir kocası olsun istermisin senin gibi kocası olup sana baba eşim beni aldattı dediğinde ona ne diyeceksin kızım erkektir bende yaptım annen anlatsınmi.(RABBİM kızına çok güzel hayırlı kaderler yazsn inşallah. İnşaallah mesleğini eline alir kendi ayaklarinin üstünde durduktan sonra evlenir kimseye muhtaç olmaz )

Seni yargılamak kimsenin haddine değil ayrıca kimin evinde ne sorun var kim bilecek .sen kendi durumun için bir doktora git istersin neden isteksizlik var die .ya ayrıca cocuk var ev işi yemek o bu su derken stres stres insanda gece yanaşacak hal kalmıyor ki uyumak istiyor insan.

RABBİM eşini doğru yola gelmesini nasip etsin söylenecek laf yok .ama işte aile ,aile yanında dursa bı haltı bir daha yiyemez .

(2,608 puan) tarafından

Kesinlikle ev işide yoruyor canım ama kızım doğduğu zamandan beri mızmız geceleri her saat başı uyanır 4 yaşında oldu ama yine aynı ve eşimle her yakınlaşmamızda bu böyle oldu kızım uyandı tekrar yanına git uyut tekrar eşimin yanına git buda etkiledi sanırım beni bebekliğide kolay geçmedi hep stresliydim 4 yıl böyle geçti belki zamanında doktora gitmiş olsaydım belkide bunlar olmicakti cunku 4 seneden beri hiç isteğim yoktu hani kadınların arzusu erkeklere göre daha fazla derler ama bizim iliskimiz hep eşimin demesiyle oldu zaten ben yataklarıda ayırmıştım 4 yıldır ayrı yatıyoduk ayda bir yada 2 ayda bir yanına gidiyodum ve ilişki anımızda çok kısaydı belki 5 belki 10 dakika falan bunlar çok etkiledi sanırım bilmiyorum kafam allak bullak 

(1,382 puan) tarafından

Bunlar tabiki çok etkilemiştir ama ne olursa olsun onun seni aldatmasini haklı çıkarmaz ama sen bir an önce bır kadın doğuma raddevu al git canım normal değil 4 yıl birde yatak ayırmak asla olmaz birleştir yatakları tekrar

(8,306 puan) tarafından

Yatağı neden ayırdın ki en büyük hata orda zaten

+1 oy
(4,559 puan) tarafından

Kocanin seni manipüle etmesine izin verme. Kendi şeref.sizligini senin ilgisizligine yoramaz. Kadınların eşiyle ilgili bir problemi olunca hemen çare arıyorlar ama iş erkeklere gelince ne hikmetse başka kadınlarla düşüp kalkıyorlar. Bir de sadece ihtiyaç olsa foto çekinmez kimseyle.  

+1 oy
(15,914 puan) tarafından

Erkeğim sonuçta demek oluyor ki senin her  itmen de ben istediğime giderim 

+1 oy
(1,594 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım bi kere boşanmış olman bu evliliğini de bitirmeyi zorlaştırıyor tabi ama eşine yazıklar olsun benim ihtiyaçlarım var ne demek ya nasıl bi laf o hiçmi sevmemiş seni yazık erkek olunca tek dert uçkurmu oluyo yani erkeğim ihtiyaclarım varmı oluyo bi kadın olarak benimde lüks yaşama ihtiyacın var sende o lüks yaşam için başka adamlarlamı birlikte dlucaksın yani oda ihtiyaç ozmn durumun çok zor ne boşanabilirsin nede kabul edebilirsin yaşananları keşke ailen yanında olsaydı Allah'ım imtihanını kolaylaştırsın canım

0 oy
(6,778 puan) tarafından

Eşin hayatına birini aldığı için senin bu durumunu normal karşılamış bu kadınla ilişkisi vardır yoksa neden resim çekinsin hem pislik yapıp hemde seni suçlamış demekki senin içindeki arzularına eşin öldürmüş sevgi illa haftada iki üç kez cinsellik değilki bazen sık olur bazen seyrek seninde sevgiye olan ihtiyacını karşıladımı güzel söyler söyleyip seni yüceltti mi eve gelince sarılıp öpüp halini hatrını sordu mu işin çok zor Rabbim sana sabır versin inşallah 

(2,608 puan) tarafından

Canım aslında eve geldigi zaman öpüp sarılırdı güzel söz söylerdi ama eşim eve geldigi zaman sarıldigi zamanda benden bi tepki göremezdi eşimi çok seviyorum hani soğuma falan değil ama dediğim gibi doğumdan sonra bana bi haller oldu psikolojik sanırım eşim psikolojik destek almam için çok yardımcı oldu bana aslında ama ailem karşı çıktı hap alıpta kendini uyuşturma çocuk daha küçük falan filan 

0 oy
(736 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ne desek boş Rabbim kimsenin başına vermesin böyle çok üzüldüm senin için Allahım yüreğine ferahlık versin 

0 oy
(7,956 puan) tarafından

Orman da nasıl fotolar çekinmişler arsızlar.

Canım hiç bir sorununuz aldatmaya sebep değil bence madem razı değildi boşansaydı kalkıp ihtiyaç adı altında aldatmamalı. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 375 göst.
23 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 444 göst.
0 oy
3 cevap 268 göst.
+2 oy
3 cevap 138 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler