+2 oy
661 göst.
Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından

Bugün otobüse bindim. Şoför koltukta oturan adama sen kalkabilirmisin bu hamile abla otursun dedi. Otobüsteki herkes karnıma baktı sonra.. hamile de değilim göbeğim var ama üzüldüm adam öyle diyince az önce eve geldim spor yapıyorum şu an  :)))

21 Cevaplar

+2 oy
(2,450 puan) tarafından

Boşver oturarak gitmişsin işte daha iyi 😄 bende hamileyken son günlerime kadar otobüse bindim hep doğum yapınca kimse yer vermiyor boşluğa düştüm 😄

(243 puan) tarafından

Kıyamam yaa yer vermiyorlar malesef 

Kilolu da değilim göbeğim var adam nasıl da ilk görüşte fark etmiş kız :))

(2,450 puan) tarafından

Yolda sen beklerken daha görüp farketti heralde ya da binerken yolcuları inceliyor yoksa nasıl anlayacak

(243 puan) tarafından

Ben binerken adam o şekilde gördü 

(2,450 puan) tarafından

Çok dikkatli bakmış demek ki 

-Reklam-
+1 oy
(5,773 puan) tarafından

7 aylık hamileyken karnimin fark edilmemesi 😀

(1,341 puan) tarafından

Ben de 7 aylığım ama göbeğim benden 2mt önde gidiyor 😂

0 oy
(9,079 puan) tarafından

hahhah :))) neyse en azindan harekete gecirtmis seni o yonden bak okumlu dusun . ayni minibuscunun tas gibi manken ablamiza yer verin ulan utanmazlar dedittirmeyi nasip etsin allah😂😂😹

(243 puan) tarafından

Aynen canım iyi yönden bakmak lazım :)) agminnnnn

0 oy
tarafından

Ay güldürdün kız beni 🤣

(243 puan) tarafından

Ahahahah göbeğim çok ta yok aslında kilolu da değilim :))

tarafından

Adam öyle anlamış demek boşver oturarak gitmişsin en azından 😄

0 oy
(23,028 puan) tarafından

Spor yapman beni kahretti 😂😂😂😂😂 

(243 puan) tarafından

Ahhahah en azından adamın öyle demesi tekrardan spora baslamama vesile oldu :)

(23,028 puan) tarafından

İyi bari bol eksiler bacım azmine hayran kaldım 🤭

(243 puan) tarafından

Amin canım teşekkür ederim 

0 oy
(128 puan) tarafından

Kaç kilosun? Bende 55 kiloyum. Göbeğim var birazda bisey yesem sisiyor geçen parkta arkadaşta beni hamile sanmıs hamile misin dedi benimde çok moralim bozulmuştu :D o gün bide çok su icmistim sanırım ondan göbeğim sis duruyordu. 

(243 puan) tarafından

Boyum 61 kilom 69

(1,294 puan) tarafından

Bnde 1.60 ama 80 kiloyum :(

(128 puan) tarafından

Diyet spor bir şekilde vermeniz gerekiyo canım sağlıklı değil bu kilolar 

0 oy
tarafından

Hahahahahahaa Allah iyiliğini versin kız 😁😁

(243 puan) tarafından

Ahahahah seninde canım :))

0 oy
(1,496 puan) tarafından

Ayy hiç gülecek havamda değildim kız güldürdün beni😁 spora başlamana senep olmuş canım bak ne güzel 

(243 puan) tarafından

Aslında duzenli spor yapiyordum üç gündür temizlik yapmaktan fırsatım olmuyordu :)) 

(1,496 puan) tarafından

Kız ne kilolular var boşver hepimizde var o kadarlık göbek 

0 oy
(11,854 puan) tarafından

Göbek; ben ne alaka 😂😂

Ee sonuç ne oldu kız oturdun mu bari çaktırmayp 😁

(243 puan) tarafından
+1

Ahahah  Evet oturdumm :))

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Bi komşu kızımız vardı hep diyordu kilolu olmanın en güzel yanı otobüste yer veriyorlar hamile diyerekten aklıma o geldi jahahjajs boşver keyfine bak 

(243 puan) tarafından

Kız kilolu da değilim göbeğim var :) kilom hep gobekte resmenn :)) boyum 61 kilom 69 

(8,649 puan) tarafından

Kilolu değilim demişsin ama canım 161 69 kilo çok gibi geldi bana 9 kg fazlan var 60 olsan daha ideal olursun :) 

(243 puan) tarafından

Ama hiç gostermiyorum o kadar çevremdeki insanlar diyor çok zayifsin kolun çok ince toton yok diye :)))

0 oy
(1,271 puan) tarafından

Ahahahahha benzer durumu yaşadım bende normalde zayıfım ama bi ara göbeğim aşırı şiş duruyodu ban bile diyodum sanırsın 6 aylık hamileyim diye insanlar hamilemisin diye soruyodu hatta bi ara yeğenimi kucağımda tutuyorum birisi maşallah ikinci çocukmu geliyo dedi yok kendi göbeğim dedim aa doğum kilosumu kaldı dedi henüz hiç doğum yapmamış olmam dışında bi sorun yoktu yeğenimde 3 yaşında falan kucağımda yani doğum kilosumu😁😁😁😁

(8,649 puan) tarafından

Bu şiş durma sorunu neden var acaba benimde öyle bazen ve zayıf olmama rağmen :) 

(1,271 puan) tarafından

Gluten hassasiyeti olabilir gluten göbekte şişlik yapar ama insan vazgeçemiyor da ahahah

0 oy
(508 puan) tarafından

Kız ben olsam bir güzel yerlesirdim koltuğa hiç de caktirmazdim :D keyfime bakardim :D 

(243 puan) tarafından

Bende öyle yaptım zaten :))

0 oy
(867 puan) tarafından

Bir musibet bin nasihatten iyidir demişler 😀

(243 puan) tarafından

Aynen öyle canım :)

0 oy
(4,770 puan) tarafından

Ay gecmis olsun canim ne desem bilemedim uzucu yani 

(243 puan) tarafından

Ben ilk başta üzüldüm ama şu an gülüyorum canım spora baslamama vesile oldu sonuçta :))

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Arada göbekten dolayı benim de başıma geliyor 😂😂

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Bende anneme gidince babam ne menü hazırlayacağını şaşırır. Annem sağolsun babamın menüsüne bin bir ek yaparak hep sofra kurar. 2 ya da 3 gün kalıp tıka basa yemiştim. LCW ya girdim, kasada bana siz buyrun diye diye ortalardan taa öne aldılar beni. Acaba dedim kamera şakası falan mı? Arkamdaki bayan yanıma geldi, Allah bağışlasın, tek nefeste doğsun inşAllah demişti. 

0 oy
(11,406 puan) tarafından

Boşver kız ne güzel oturmussun bende 8 aylık hamileyim yeni 1 aydır millet yer veriyo fark ediyo 

0 oy
(1,651 puan) tarafından

Güldüm gece gece 3 buçuk aylık oldum saklıyorum kg aldm belki saniyolar kimseye demedkm

0 oy
(1,976 puan) tarafından

Ben de bir keresinde bir hanıma yerimden kalkarak buyrun siz oturun hamilesiniz dedim nötr bir ifadeyle hamile değilim göbekliyim dedi geride oturamadim biseyde diyemedim az tebessüm ettim ama yerin dibine ben girdim 😅

(819 puan) tarafından

Bu yorumu bu saatte gördüm ve kahkaha attım 😂😂😂

0 oy
(2,604 puan) tarafından

Ay aklıma şey geldi 9 aylık hamileyim doğurdum doğurcam kontrole gittim hastane o kadar kalabalık ki oturacak yer yok. Çocuk yukarı dayanmış nefes aldırmıyor. Ve bazı beyler eşlerinin yanında koltuklarda oturuyor. Ayakta dikilelim hamileler otursun yok.. nasıl sinir olmuştum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 343 göst.
30 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Güneşş (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 512 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 3,330 göst.
18 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Kalbimibiraktim (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 646 göst.
5 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yanlizbirkul (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,848 soru

24,036,246 cevap

328,931 kullanıcı

...