0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tiktokta cok denk geliyorum ya ne kadar güzel yüzlü insanlar hep degisim pesinde cidden moralim bozuluyo cok uzuluyorum  bazilari ellerinde oadan oluyomus ama cok coddi bi durum cok uzucu bi durum :(

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkez fenomen olup ilgi çekme peşinde 
tarafından
Ay ne kadar yazik ama ya etrafta  normal insan gorunce sevinir olduk
-Reklam-
0 oy
tarafından

“Resûlullah (s.a.v.), kadınlaşan erkeklere ve erkekleşen kadınlara lânet etti

tarafından
Valla lut kavmi gbiler inanki normal insan gorunce seviniyorum
tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum benimde iki oğlum var allah ıslah etsin
tarafından
Aynen o yuzden dua ediyorm benimde iki oglum var Rabbim sasrtmasin
0 oy
(104 puan) tarafından
 geçen öyle baktım bide ne göreyim iki kız sevgili biri erkek gibi tabi yorumlara baktım çoğu kişi linç etmiş ama banamısın demiyolar şaşırdım Allah sonumuzu hayır etsin 
tarafından
Oyle valla birde kiz gbi ruj filan sureni var gorsen okadar yakisikliki oyle uzuldmki anlAtamam Allah dogru yola erdirsin
(104 puan) tarafından
Aynen amin canım
0 oy
tarafından
Kız boşver tiktok felan ne işin  var. O uygulama şaka bi tarafa yasaklanması gereken bi uygulama. Gençleri negatif yönde  etkilen  çok na müsait bir uygulama.
tarafından
Üye degilim ay oyle can sıkıntısina bakiyorm boyleleri denk gelince acayip kotu oluyorm varya
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Tik tok takiler hepsi ***** olmuş farkında değiller 
0 oy
(3,695 puan) tarafından

O uygulamadan nefret  ediyorum ya o kadar kötüye teşvik edici bir uygulama ki.. genclerimiz heba oluyor teknoloji yüzünden.. teknolojiyi iyiye kullanan cok az  :getlost:

tarafından
Oyle valla
0 oy
tarafından
Ya bnde geçen gün istgrmda gördüm iki erkek biri kız gibi davraniyo sevgililer bunlar rahat rahat opyolar birbrink fln yorumlara baktım bizim Türklerden ya yazmalar resmen çok yakisiyosunuz çok tatlısınız evlenin siz felan lan erkek onlar erkek dusuncuye zihniyete bak Allah sonumuzu hayretsn
tarafından
Devir fena kötü canim hic sorma
0 oy
tarafından
Maalesef ki canım şimdi ki zaman hep bi özenti 
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Malesef buda bir kıyamet alameti 
tarafından
Aynen oyle
0 oy
tarafından
Sende girip alet olmamalısın bence canım bnm boşver herkes  kendi mezarına gircek rabbim sonumuzu hayır etsin kimseye bişy demek istemiyorum rabbim yavrularımız i bizi şaşırtmasın inşallah 
tarafından
Amin canim amin

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 356 göst.
0 oy
8 cevap 381 göst.
28 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 470 göst.
10 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
+1 oy