Hanımlar test sonucum 13114.0 çıkmış gebelikmi oluyor. Elim ayağım boşaldı. Heyecandan
Baya yüksek kaç gün geçti adetiniz
Aslında bugün gittim muayene edeyimmi diye sordu hayır dedim bilemedim yeni ogrendim sonucu sabah gitmistim
Sonuç için gidersen bakar belki yarın
Arife günü gideceğim bugün gittim. İki gün sonra gel artışa bakalım dedi.
İki gün sonra artışa bu sonuçla bakmaz direk muane etmesi lazım hayırlısı olsun inşallah haber edersin bizede 🤗👍
İnşallah ederim tabi. 💙😂
Gebelik yeniyse çok yüksek ikiz bile olabilir 😁
6 haftalık gebeliğe göre beta çok yüksek canım sen doktora git görün bizede haber ver merak ederim 😁 kesin gebelik var canım Allah hayırla saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Amin inşallah. Bugün gittim kan vermeye sonuca yeni baktım gördüm inanamiyorum hala 2 gün sonra gel yükselişe bakalım dedi
İki hafta gecikmeye göre çok yüksek değil, asıl soru nasıl iki hafta bekledin :D
Önce iki kere daha gittim çıkmadı sonra Allah'a bıraktım hayırlısı olsun dedim sabırla bekledim sonucunu yeni baktım sabah gitmistim. Yarın durup ertesi güne gideceğim. Doktor öyle istedi. Sabirliyim heralde.🙂💙
Bunun daha yükselişine ne diye bakacaklar ki 😂 doktor sanırım yeni gebelik diye düşünmüştür 😁
Hayırlı olsun gebesin
Teşekkür ederim inşallah💙❤️
Evet çok yüksek çikmiş hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Amin inşallah.
Hayırlı Olsun canim. Belirtin varmiydi
Adet gecikmesi sadece. Bide eşim dediki sen hamilesin bu ay duyguların değişmedi regl olurken degisiyordun dedi 😂.Bekliyordum ama olmazsada diye üzüldüm 2 hafta bekledim. İnşallah hayırlısıyla büyütmesi nasip olur.
Amin canım sağlıkla kucağına al insallah
Oh oh maşallah sübhanallah bebiş en az 5 haftalık var canısı ❤️ gözün aydın
Ay vallami? inşallah.
Allah'ın izniyle öyle görünüyor canısı
1,478,024 soru
24,191,895 cevap
336,935 kullanıcı