+2 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar test sonucum 13114.0 çıkmış gebelikmi oluyor. Elim ayağım boşaldı. Heyecandan

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Baya yüksek kaç gün geçti adetiniz 

tarafından
+1

Aslında bugün gittim muayene edeyimmi diye sordu hayır dedim bilemedim yeni ogrendim sonucu sabah gitmistim

tarafından
+1

Sonuç için gidersen bakar belki yarın 

tarafından
+1

Arife günü gideceğim bugün gittim. İki gün sonra gel artışa bakalım dedi. 

tarafından
+1

İki gün sonra artışa bu sonuçla bakmaz direk muane etmesi lazım hayırlısı olsun inşallah haber edersin bizede 🤗👍

tarafından
+1

İnşallah ederim tabi. 💙😂

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Gebelik yeniyse çok yüksek ikiz bile olabilir 😁

tarafından
+1

6 haftalık gebeliğe göre beta çok yüksek canım sen doktora git görün bizede haber ver merak ederim 😁 kesin gebelik var canım Allah hayırla saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 

tarafından
+1

Amin inşallah. Bugün gittim kan vermeye sonuca yeni baktım gördüm inanamiyorum hala 2 gün sonra gel yükselişe bakalım dedi

(2,022 puan) tarafından

İki hafta gecikmeye göre çok yüksek değil, asıl soru nasıl iki hafta bekledin :D

tarafından

Önce iki kere daha gittim çıkmadı sonra Allah'a bıraktım hayırlısı olsun dedim sabırla bekledim sonucunu yeni baktım sabah gitmistim. Yarın durup ertesi güne gideceğim. Doktor öyle istedi. Sabirliyim heralde.🙂💙

tarafından

Bunun daha yükselişine ne diye bakacaklar ki 😂 doktor sanırım yeni gebelik diye düşünmüştür 😁

+1 oy
(1,404 puan) tarafından

Hayırlı olsun gebesin

tarafından
+1

Teşekkür ederim inşallah💙❤️

0 oy
(7,120 puan) tarafından

Evet çok yüksek çikmiş hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah

tarafından

Amin inşallah.

0 oy
(1,525 puan) tarafından

Hayırlı Olsun canim. Belirtin varmiydi

tarafından

Adet gecikmesi sadece. Bide eşim dediki sen hamilesin bu ay duyguların değişmedi regl olurken degisiyordun dedi 😂.Bekliyordum ama olmazsada diye üzüldüm 2 hafta bekledim. İnşallah hayırlısıyla büyütmesi nasip olur.

(1,525 puan) tarafından

Amin canım sağlıkla kucağına al insallah

0 oy
(3,904 puan) tarafından

Oh oh maşallah sübhanallah bebiş en az 5 haftalık var canısı ❤️ gözün aydın 

tarafından

Ay vallami?  inşallah. 

(3,904 puan) tarafından

Allah'ın izniyle öyle görünüyor canısı 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 203 göst.
0 oy
7 cevap 1,023 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ikranurun annesi (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pamira (10,458 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 174 göst.
29 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suzanne34 (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,024 soru

24,191,895 cevap

336,935 kullanıcı

...