Evt gözü açılmış biraz daha
Sağol canım üzüldum ya
Allah korusun valla iyiki gözüne bişey olmamış şiş biraz soğuk uygularsan daha çabuk iner bırakırsa tabi
Sabah bi kalktık bu şekil oldu direk acile götürdüm sonra damlam verdi doktor üzuntuden bişey yapasim yok bide huysuz
Geçmiş olsun bişey isirmista olabilir
Baktı doktor çizim yok dedi elini çok gozüne götürüyasa ondan da olmuş olabilir dedi
Evet düzelmiş
Sağol canım daha iyi olur işallah
Evet biraz sisi inmiş geçmiş olsun canım tekrarda
Sağol canım baya huysuz 2 gündür
oy yavrum kıyamam, bugünkğ resminde inmil biraz
Sağol canım işallah daha iyi olur
Oy kıyamam evet gözü açılmış en azından canım
İnşallah canım inşallah ☺️
Offff daha iyi duruyor kıyamam yaaa
İçim acidı yapacak bişey sanırım
Oy minnoş. Allah'ım nazarlardan korusun. Maşallah barekallah sübhanallah 🥰
Birkaç güne biseyi kalmaz Allah'ım izniyle
İşallah canım ilaclarinı kulanem annem başka doktora gotürem dedi 2 gün daha ilacları kulanem geçme olsa göz doktoruna gotürüm icabcıdan giriş sağlarim
Geçer Allah'ın izniyle. Benim de böyle olmuştu gözlerim. Hamileydim o zaman 9 aylık. 3 4 güne geçti damlayla
Ah Merve çocuğa nazar ettin , geçmiş olsun kuzuma bende aynı durumdayım 2 gündür damla kullanıyorum bugün baya iyi batma ve yanma geçti
Bugün biraz daha iyi aslında ama yine eskisi gibi diğil ya nazar oldu kizıma
2 güne birseyi kalmaz canım damlayı muhakkak yap ki iyileşsin çocuk
İşallah yine götürdum acile göz doktoru baktı mikrop kapmış dedi başka bı damlam daha vermiş bakalım yarın bide sabah gidicez nedicek
Geçmiş olsun gülüm eğer sütün var ise bebeğin gözüne damlar benim kızım o kadar olmasa da kızarmıştı ve çapak tutmuştu bende hep süt ile temizledim sonra ne olur olmaz doktora gösterdim damla yazdı doktora sordum ara sıra anne sütü ile temizliyorum iyimi diyince hemen çok iyi en iyi antikor anne sütünden bana devam et dedi
Onuda denelerim canım benim
Kiz noldu gecmis olsun
Bende bilsem canım acile bugün yine görürdüm göz doktoru baktı mikrop kapmış dedi damlam verdi yarın bida getir bakacam dedi napacam bilmiyom işallah geçer bide soğuk algınlığı var
Ah cok gecmis olsun canim benim tuh
Şişlik inmiş kıyamam çabuk geçer inşallah geçtikçe kaşınmaya başlar elleri yine gözüne gelir ellerini çok sık yıka bari
İşallah canım bida gotürdum yine bugün baktı doktor göz damlası verdi yine göz doktoru baktı mikrop dedi yarın getir bida bakacam dedi
Yavrum ya maşallah subhanallah nazar olmuş olabilir annesi nazar ayetlerini oku üfle uzerine
TM canim işallah geçer
İki hafta önce benim oğlum da aynı böyle oldu doktor boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi damla verdi öyle geçti
Bugün yine gitik acile baktılar bide göz doktoru gordü mikrop kapmış dedi
1,466,898 soru
24,036,813 cevap
328,968 kullanıcı