Selülit giderirmi kullanan varmı acaba
Bende var ama selülit için kullanmadım omuz ağrısı için kullanıyorum
Ewt masaj olarak kullanımı daha etkili ağrılarda ama ben hamileyim yürüyüşe çıkamıyorum ve bacaklarım şişmiş selülit oluşmaya başlamış ne yapacağım bilmiyorum
Bence selülit için en iyi şey spor ben bunu kendim de yaşadım bacaklarım çok iriydi 2 Ay olucak spor yapıyorum çok güzel inceldi
Ne sporu yapıyorsun canım
YouTube dan leslie bi yaptım hafif geldi sonra 800 kalorilik sporlar vardı onları yaptım şimdi bir tane buldum onu yapıyorum sen bak en iyisi dana hangisi gelirse onu yap
Ben hamileyim canm hangisni yapabilirim beni zorlamayacak ama etkili olacak hangi spor yapmalıyım
Kiz bosver sen hamilesin bi digum ypa sonra ya Allah ya bir de gir yat dinlen😁😁😁
Valla iyi hoş diyorsun ama kilo almaya başladım artık biraz önlemek lazım bunu yememden icmemden kismayacam zaten sadece bacaklarimin daha çok sismesini önleyecem
masajım selülit üzerine etkisi var tabii ki hatta kuru fırça ile ters tarama falan da etkili ama tek başına işe yaramaz. diyet + sporla destekleyeceksin
Hamileyim ya canm bacaklarim biraz şişmiş ve selülit oluşmuş ne yapabilirim yuruyusede cikamiyorum
evde yürüyüş videoları var ya onları dene, wall at home du galiba kanalın adı, pandemide onu yapardık biz
Him bı deneyeyim bakalım umarım faydalı olur ya teşekkür
kuru fırçalamayı da dene
Aynen bı yapayım bakalım
1,472,800 soru
24,116,215 cevap
333,232 kullanıcı