0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (140 puan) tarafından

Selülit giderirmi kullanan varmı acaba 

3 Cevaplar

0 oy
(5,434 puan) tarafından

Bende var ama selülit için kullanmadım omuz ağrısı için kullanıyorum 

(140 puan) tarafından

Ewt masaj olarak kullanımı daha etkili ağrılarda ama ben hamileyim yürüyüşe çıkamıyorum ve bacaklarım şişmiş selülit oluşmaya başlamış ne yapacağım bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından

Bence selülit için en iyi şey spor ben bunu kendim de yaşadım bacaklarım çok iriydi 2 Ay olucak spor yapıyorum çok güzel inceldi

(1,522 puan) tarafından

Ne sporu yapıyorsun canım 

(570 puan) tarafından

YouTube dan leslie bi yaptım hafif geldi sonra 800 kalorilik sporlar vardı onları yaptım şimdi bir tane buldum onu yapıyorum sen bak en iyisi dana hangisi gelirse onu yap 

(140 puan) tarafından

Ben hamileyim canm hangisni yapabilirim beni zorlamayacak ama etkili olacak hangi spor yapmalıyım 

(1,522 puan) tarafından

Kiz bosver sen hamilesin bi digum ypa sonra ya Allah  ya bir de gir yat dinlen😁😁😁

(140 puan) tarafından

Valla iyi hoş diyorsun ama kilo almaya başladım artık biraz önlemek lazım bunu yememden icmemden kismayacam zaten sadece bacaklarimin daha çok sismesini önleyecem

0 oy
(5,034 puan) tarafından

masajım selülit üzerine etkisi var tabii ki hatta kuru fırça ile ters tarama falan da etkili ama tek başına işe yaramaz. diyet + sporla destekleyeceksin

(140 puan) tarafından

Hamileyim ya canm bacaklarim biraz şişmiş ve selülit oluşmuş ne yapabilirim yuruyusede cikamiyorum

(5,034 puan) tarafından

evde yürüyüş videoları var ya onları dene, wall at home du galiba kanalın adı, pandemide onu yapardık biz

(140 puan) tarafından

Him bı deneyeyim bakalım umarım faydalı olur ya teşekkür 

(5,034 puan) tarafından

kuru fırçalamayı da dene

(140 puan) tarafından

Aynen bı yapayım bakalım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 211 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dacc (151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 219 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pimpirik anne (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,472,800 soru

24,116,215 cevap

333,232 kullanıcı

...