Kızlar beni Şehir hastanesinden aramışlar neden bilmiyorum. Tekrar döndüm operatöre bağlandı biz göremiyoruz kim niye aramış tekrar arar sizi dedi. Ama ben merak ettim. Operatörle konuştuktan sonra numarada doktor adı çıktı baktım çocuk doktoru. Neden aramış olabilirler ki?
Doktor o gün içinde gelemiyorsa dizinde randevunuz varsa onu söylemek için arıyorlar genelde
Aslında 5 hazirana randevu almıstım ama geri iptal ettim. Onla ilgili olur mu bilmiyorum
Geçen bende randevu alacaktım alamadım neyse mhrs üzerinden talep oluşturdum bir gün sonra hastaneden aradılar işte hastanede aile hekimi var eğer istiyorsanız yardımcı olalım demişlerdi
İlk defa yaşadım şaşırdım bende
Randevu falan aldınız mı
Kızım için talep oluşturmuştum ama bildirim gelince girip aldim mhrs üzerinden
Eğer işitme testine isim yazdırdı iseniz o yüzden beni aramışlardı şehir hastanesinden onun harici bilemıycem
Yok canım öyle bişeye gitmedik hiç kızımı hiç şehir hastanesine götürmedim
Randevu aldıysanız onun için aramislardir doktor o gün izinlidir iptal olduğunu söylemek için arıyorlar
5 hazirana almıştım ama kendim iptal ettim onuda. Geride aramadilar
Önemli birşey olsa ararlardi belki de karıştırdılar
Bizi aramislardi kan tahlili yaptirdik tahliller kötü olduğu için başka yerlere yönlendirecekmis sabah gelin diye
Bende tahlil verdim ama e nabızdan baktım iyiydi sıkıntı yoktu. Baska aramadılar iyice merak ettim
1,470,054 soru
24,081,115 cevap
331,214 kullanıcı