Bu ikisinden birini alacağız ama taksitle o yüzden 5,10 bin fazla vermek istemiyorum kiradayim Google den hesapladigimizda bu ölçülerle 9 BTU çıkıyor ben 12 lik alayım diyorum sizce
Bizimde 12 binlik yetiyor odaya samsung almıştık son modeli
Odamız kaç metre kare birde sadece odayimi soğutuyor yoksa koridor filanda soğuyor mu.
Aldığıniz model resimdeki mi
Daha üst modeli premum olan 35 bin falan yada uzeri sanki fiyati memnunum ama hem ısıtıyor hem soğutması iyi nem alması var 15 var bizimde
Teşekkür ederim canım
18000 lik 100mt2 evim her yeri buz gibi soğutuyor oda için hayli hayli yeter
O zman 12 lik alayım ben
Bizim oda neredeyse 30 metre kare 9luk yetiyor. Ama ileriyi düşünüyorsan büyük eve geçeriz filan diye 12 alabilirsin.
Çok teşekkür ederim 12 lik Alacam 12 Lille 18 lik arasında çok kalmıştım ben ama 12 like karar verdim
18 lik için biri tüm evi soğutuyor demiş çok doğru eltimde var öyle büyük tüm evi soğutuyor. Bizimki tcl marka çok memnunuz. BİM'den almıştı eşim. Samsung hayli hayli yeter size.
18lik sakın almayjn 25 m2 odam 12lik bile çok. Evi soğutuyor. 18lik annemin hem sesi hemde durulmuyor odada soğuktan. 9luk bile olur yani size 12lk de gayet ideal. Hayırlı günlerde kullanın
Çok teşekkür ederim
Ay çok teşekkür ederim çok tereddütte kalmıştım bende ama 12 lik yeterli demekki
Evin üstünde ev var mı oda çok güneş görüyor mu. Eğer bunlar yoksa yeter gerçi ev yoksa güneş görse de yeter ama ev yoksa tavandan da çok sıcak alıyor
Ev var üstünde güneş alıyor canım
Bende 18000 var. Sıcağı zor yetiyor. Soğuğu yetiyor
Sıcak lazım değil bizede soğuk için alacağız
O zaman yeter gayet
1,474,160 soru
24,135,230 cevap
334,268 kullanıcı