0 oy
173 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (46 puan) tarafından

Hanımlar merhabalar biz sekiz aydır evliyim evlendiğimiz aydan beri başımıza busuru manevi sıkıntılar borçlar çıkıyo biri bitiyor digeri başlıyor neden oluyo hepsi benim yüzümden ben oyle duşunuyorum ama şansım hic yoktur bir iş yapınca yada yapacağımız zaman elimizden kayıp gidiyor bilmiyorum neden oluyo acaba bi akrabamın dugunu vardır bir milyona yakın altın taktım ne olduysa o dugunden sonra oldu başta gebeydim o dugunde bebeğimin kurban olurum onun kalbine kalbi durmuştu bilmiyor ondan sonra hersey ust uste geliyordu neden oluyo acaba butun bunlar

6 Cevaplar

+3 oy
(1,965 puan) tarafından

altın taktığın için nazar değdiğini düşünüyorsun sanırım ama bence sorun o değil. 

yaşadığın hayata şükret, maddi durumun belli ki iyi doğru oranda hayır işle. parayı hayatının merkezinden çıkar. dedikodudan uzak dur ve insanların hayatları ile ilgilenme kendi hayatına odaklan bence bütün sorun çözülecek.

altın miktarı toplumsal statüyü yansıtmaz, toplumsal statüyü: eğitim, bilgi, kendini gerçekleştirme gösterir.

1 milyonluk altını boynuna takıp düğüne gelip ortalıkta biri dolaşsa mesela ben şahsen kıskanmam ama şöyle düşünürüm; "ay yazık parayla havayla atmaya çalışıyor cahillik işte" tabi bahsettiğim altın şıngır şıngır dirseğe kadar giden bilezik kolye vs. yoksa milyonluk bir tane kolye taksan fiyatını anlamam muhtemelen

(2,570 puan) tarafından

Çok daha fazlasını takan biliyorum 

(1,965 puan) tarafından

isterse 100 milyonluk taksın demek istediğim rakamdan miktardan çok çok farklı bişey

-Reklam-
0 oy
(2,005 puan) tarafından

Nasıl bir milyona altın taktın anlamadım? 

(2,570 puan) tarafından

Bizim burda takan çok 

0 oy
tarafından

Canım daha yolun başında siniz geliriniz belli gideriniz belli. Yani sekiz ayda 8 maaş alsa eşiniz borcunuz fazlaysa adam ne yapsın anca. Bizim analarımız babalarımızın elinden neler çekti. Ben beni bildim bileli babam borç oderdi annemde şikayet ederdi ama borç bitmiyor. Ama sen yolun başındasin imtihan dünyası illaki birseylerden imrihan olacağız sukur edelim borcumuz olsun ödenir. Sağlığınızdan imtihan olmayalım. Kendini karamsar kötü hissetme. Bugunumuze elhamdülillah. Şansa inanma kader kısmet Allah ol diyince olur. Bakış açını biraz değiştirmen lazım sonra hayatındaki güzellikleri görürsün.

(46 puan) tarafından

Sanırım haklısınız bi yandan da☺️☺️

tarafından

Tabi canım cana geleceğine mala gelsin. Daha yeni evlisin cıvıl cıvıl olman lazım borçları dert etme borç biter. Paran nasipse gelir. Hayata güzel bak canını sıkma

0 oy
tarafından

Canım sessiz bir ortamda bakara süresi aç ve dinle

Evine huzur sakinlik verir

Sirkeli su ile sil.

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Olur herkesin başına gelıyor talıhsizlikler biraz kendinizi geri çekin gösteriş vs yapıyorsanız uzak durun dua okuyun çeken var çekemeyen var

0 oy
(1,900 puan) tarafından

Borç ödenir ya bende 4 senelik evliyim hayatın ne getireceğini bilemiyorsun o kadar borç ödedik tam rahatladık borç bitti dedik eşimin işi bir terse gitti tekrar borclandik şimdi de tekrar ödüyor biter elbet Rabbim başka dert vermesin para kazanilir ama sağlık daha önemli biraz da harcamalarını gözden geçir daha yolun basindasin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 472 göst.
1 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busra2 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
10 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Muhazey (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 206 göst.
10 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Muhazey (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 419 göst.

Kategoriler

1,476,593 soru

24,171,722 cevap

335,893 kullanıcı

...