+1 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

yapay zeka değiştirmiş sorumu 6 aylık hamileyim ve doktor bebeğimin  yaşamayacağını kürtaj olmamı söyledi

10 Cevaplar

+1 oy
(3,917 puan) tarafından

Tahmini göre migidicez

(32 puan) tarafından
+1

Anlamadım ama yapay zeka değiştirmiş sorumu 6 aylık hamileyim ve doktor bebeğimin  yaşamayacağını kürtaj olmamı söyledi

(3,917 puan) tarafından

Sebep  6 ay çok büyük artik

-Reklam-
+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Olumsuz tahmin derken ne soylenildi neye dayanarak nasıl bir durum ne derece gebelikte birsuru olumsuz durum olabilir

(32 puan) tarafından
+1

yapay zeka değiştirmiş sorumu 6 aylık hamileyim ve doktor bebeğimin  yaşamayacağını kürtaj olmamı söyledi

(1,741 puan) tarafından
+2

Neden dolayı yaşamayacağını söyledi kürtaj çok ciddi bir karar başka doktorlarla gorusmeni öneririm şimdi durumu tam olarak bilmeden bişey demek doğru olmaz senin hayatını riske atan dönülmez bir yerde mi sadece bir ihtimal mi hemen karar vermemelisin araştırmalı ve başka doktorlarla da gorusmelisin

+1 oy
(5,308 puan) tarafından

Benim eltimin bebeğinde hep sıkıntı buldular sürekli test tekrar tekrar ayrıntılı ultrason. Sağlıklı doğdu sonuçta ama şu kapatılan hastanelerden birinde doğum yapmıştı onun da etkisi var mıdır bilmiyorum. 

0 oy
(29,962 puan) tarafından

Neden dolayı kürtaj olmanı istediler yani niye yaşayamazmış bebeğin sorun neymiş bir de kaç haftalık hamilesin şuanda 

0 oy
(11,600 puan) tarafından

Keşke nedeni yani sorununu tam olarak yazsaydın.

Kimse birşey anlamamış kaç kisiyede yapay zeka başlığı değiştirdi diyip anlatmamissin nedenini.

İkincisi:6 aylık bebekte kürtaj olunmaz normal doğumla alırlar.

Ve banada bir sürü şey dediler banada gebeliği sonaladiralim dediler ben istemedim Allah'ın verdiği canı Allah alsın dedim.madem yasamiycak doğumda Allah alsın ben nasıl kıyarım dedim.

Engel durumu olabilir dediler Allah'tan ne gelse başım üstüne dedim. 

Rabbime tevekkül ediyorum ona inanıyorum ki benim bebeğim sağlıklı doğacak.

Çünkü diğer gebeligimdede doğumda ölecek engeli dediler yine Rabbime bıraktım MaşaAllah bir sorunu yoktu gayet sağlıklı doğdu 

(32 puan) tarafından

Bebeğimin kalbinde büyük bi delik var midesi yok gibi bişey yuykanmıyor kan akışı çok yavaş  zaten  aldırmaya asla düşünmüyorım  ben merak ettiğim doktorın söylediği büyün olumsuzluklara rağmen bebeği sağlıklı doğan varmı sizin bebeğimize ne dediler

(11,600 puan) tarafından

Başka doktorlarada göründün mü midesinin olmaması büyük birşey gerçekten.

Benimki 4 hafta geride gelişimi yani.. ayriyeten kol ve bacak kemikleri kısa burun kemiği geride. Ve kalbi durabilir karnında dedi şuan 33 haftalık 1360 grm 2 kilo olması gerekirken.perinatoloji doktoru takibi altındayım bende 

(32 puan) tarafından

Bizde 23 haftalığız  doktor başka doktora gitmenize gerek yok  nereye giderse gidin aynı şeyi söyliycek dedi ama ben gıdecem aslında midesi var ama hiç gelişmemiş   inşallah ikimizde bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Rabbim  bize bağışlasın

(11,600 puan) tarafından

Dinleme başka doktora git bol dua et Rabbim büyük nuda bizim sinavimiz bir imtihandan geçiyoruz ben kordosentez bile istemedim imza atım istemiyorum dedim. Çünkü işlem esnasında kalbi durabilir suyun gelebilir kanaman olabilir demişti o zmn 29 haftalıktim bebek 25 haftayla uyumluydu. Yani olumsuz bir durumda ölmesine sebep olacaktık. Bende Rabbime bıraktım ne dilerse o olur dedim imzami atıp ciktim

0 oy
(725 puan) tarafından

Eğer ki kalbi durursa gebelik boyunca ya da Allah korusun başka bir sorun olursa hak veririm herşey senin kararın iyi veya kötü sen en iyisini bilirsin ama eğer kalbi atıyorsa aldırma 

0 oy
(730 puan) tarafından

Bana da son aylarda doktor dedi bebekte gelişim geriliği var vs sorunlu olacak bebek dedi , asla bir şey yaptırmadım kimseye de söylemedim ama Zor geçti bu süreç Allah şükür hiç bir sorunu yok kızımın on yaşında şimdi, tabi size sorun ne dediler oda önemli ve asla tek doktor ile karar vermeyin başka doktora da gidin, bebihiniz küçükte değil yani 

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun inşallah saglikli şekilde kucağınıza alırsınız. Eskiden kadınlar 10 a kadar çocuk doguruyomus ama şimdi biz bı taneye sahip olmak için neler yapıyoruz ama olmuyor. Niye böyle oldu hayat. Zorlaştı kolaylasacagi yerde. 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

MMidesinin olmaması evet büyük bir sorun  diğerlerine birşey dıyemeyeceğim doğsa dahi emek ister inşallah hakkınızda hayırlısı olsun 

0 oy
(1,349 puan) tarafından

Kendi fikrimi söylüyorum doktorlar öyle diyorsa aldırırdım. Tabi birkaç doktora daha görün midesi yok diyorsun ciddi bir durum eğer diğer  doktorlar da öyle diyorsa kendime de bebeğe de daha fazla eziyet çektirmezdim aldırırdım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 646 göst.
0 oy
5 cevap 274 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Serappp (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.

Kategoriler

1,475,059 soru

24,148,756 cevap

334,787 kullanıcı