+1 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,309 puan) tarafından

Kizlar esimle eskisi gbi degiliz artik sabaha dogru oglanin öksürük sesine uyandm esimde uyandi yanimiza aldik biraz oyaladik baktim esan okuyo namaz kilayim bak dedim esime oda yok uyucam bugunde kilma her zaman kiliyon mu sanki dedi bende biraz soylendm sonra kildigin namaz kabul mu olur boyle namaz kilma dedi cok zoruma gidiyo dinlenmiyom eglenmiyom bi namaz kilarken bide isim olunca bak diyom ama burnumdan getiriyo nasil davranayim kussem olmuyo konussam siniri asiyo ne yapim

4 Cevaplar

+3 oy
(4,167 puan) tarafından

Sen namaz kılıyorsun diye kendi kendine saçma sapan mantıksız takıntılar yapacağına eşin namaz kılmıyor diye ona vicdan yaptır, kendini kötü hissettir.  Hedefte kocan olacağına sen kendi kendini okun önüne atıyorsun, yanlış.  Ha bu arada konunun namazla falan alakası yok, sana ne yapıldığı ve senin ne yapmam gerektiğin önemli. 

-Reklam-
+1 oy
(9,645 puan) tarafından

Vur tekmeyi münasip bi yerine aklı başına gelsin 

+1 oy
(25,201 puan) tarafından

Düşüncesizlik sanki çocuk sadece senin çocuğun sessiz kal konuşma soğuk davran bir müddet anlasın hatasını 

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Bak cevabı kendin vermişsin alışmış hep her durumda senin ilgilenmene. Gayette dinlenmeye eglenmeyede hakkin var halbuki. Çocuğa bakması için herhangi bir sebep olmasına gerek yok zaten onunda bakması lazım bak böyle alistimi hep böyle gidiyor adamda bunu böyle normal kabul ediyor ve çocuğa bakmak bidaha yük gibi geliyor sadece bı işin olduğunda değil herzaman bakması gerektiğini öğrenmesi lazım çocuk ne kadarlik çok mu geç bunun için bilemedim ama sakince konuşmayı dene bu durumu

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 876 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 267 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 564 göst.
28 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Şansımbebegim (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,204 göst.
2 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,407 soru

24,168,824 cevap

335,760 kullanıcı

...