0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından

Kızlar oğlum nisanda 4 oldu, benmfe uyku düzenim yok hamileyimde. Gundzu biz evde tekken ben uyudugumda istemiyor uyuma diyor bende artık kızmaya başladım hem uykusuzluktan gelen baş ağrıları hem uykusuzluk hem onun uyuma demesi bide ikide bir bı bahaneyle grip uyandryo kızıyorum bu kez vicdan yapıyorum. Ne yapacağım ben ya, sanırım babası ile tekken de uyidugunda böyle yapıyor. Niye acaba nasıl duzeltebilirim

2 Cevaplar

0 oy
(23,336 puan) tarafından

Birlikte aynı odada durun. Öteki odada yatmak yerine oğlunun olduğu odada yat. Onu da ayak ucuna oturt. Hem o da sana temas etmiş olur. 

-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından

Küçük daha normal değil mi korkması, yanına al öyle uyu oynasın yada bir şeylerle oyalansin , kızım on yaşında o bile gidip ayrı odada uyumaz gündüzleri ben uyusam bile gelir odamda oyalanir sıkılır beni uyandırir normal bir şey bu bide bebeğim var bir buçuk yaşında ve sekiz aylık hamileyim, sizi anlıyorum hamilelik yorgunluk ama oğlunuz küçük daha , ben bile bazı günler uyku nedir bilmeden ayakta geçiyorum bebekten dolayı yapacak bir şey yok, şimdiden oğlunuza böyle davranırsaniz bebek olunca nasıl olacak çocuk sizden uzaklaşır, ve ayrı odada kalması siz uyurken, yaramazlık yapsa bir şey olsa misal 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (331 puan) tarafından soruldu