0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından

Oğlumun adı mahir kardesi doğacak o da erkek sizce deniz mi koymaliyiz mert mi hangisi guzel? Birde deniz hem kıza hem erkeğe konuyor ya sizce öyle güzel degilmi

9 Cevaplar

+1 oy
(3,893 puan) tarafından

Deniz çok güzel. Hem Mahir ve Deniz yol arkadaşları. Bu sizin için sorun değilse sorun yok.

Ayrıca deniz ismi kız ismi olarak da çok güzel. 

-Reklam-
0 oy
(90 puan) tarafından

mert güzel bence mahir mert bas harfleri aynı hem baska bi secenek yoksa

0 oy
(6,092 puan) tarafından

Deniz ismi çok güzel çok severim abisi de Mahir o ismi de çok severim ama bu ülkede çocukların adları etiket oluyor maalesef. Eşim Mansur isminin hayranıydı sevgiliyken, Mansur Yavaş ikidir belediye başkanı seçiliyor sırf bu yüzden istemedim. Siyasi bir sembol oldu artık Mansur ismi diye. Ben rahatsız oluyorum etiketlenmekten. Sizin için sorun değilse Deniz harika bir isim. 

(3,893 puan) tarafından

😊 Güzel bir gerekçe de bulmuş ki kimse hayır diyemesin. Allahtan kadir gecesi, ya başka özel güne denk gelen bir gün olsaydı 🙂‍↔️

(6,092 puan) tarafından

Ahahaha ya da adımı Kadriye koysalardı 😄 Ya da yüzüm o an kadına poğaça, bazlama gibi görünseydi😄😄 Çok gereksiz bir anlam yüklemişler doğum günüme 😏😏

(3,893 puan) tarafından

😊Benim abim de isim kurbanı. Arkadaşları ve biz kardeşler arasında farklı bir isim kullanıyor. Hatta ben o ismi de kimlikte yazıyor sanıyordum.

Siz de öyle yapabilirsiniz olmadı. En azından yakın çevrede sürekli isme maruz kalmazsınız.

Benim ismimi ablam koymuş. Sevdiği kadın şarkıcının ismi. Buraya kadar her şey normal. Ama ben doğduğumda o kadın ölmüş. O ölünce üzüldüm, sesi güzeldi, o yüzden bu olsun istedim diyor😅

Allahtan bende sesini seviyorum. 

(6,092 puan) tarafından

Onu da ciddi ciddi düşündüm. Ama eş dost çevrem motive etmedi. Sen adını ne koyarsan koy bizim için ismin hep aynı kalır dediler. Eşim de ismin çok güzel dedi bıraktım ben de hevesi 😄

(3,893 puan) tarafından

Çevreniz beğeniyorsa yine iyi o zaman.

Özet olarak isminizi güle güle kullanın 🙂 Başka isim kurbanları olmaz umarım. 

0 oy
(508 puan) tarafından

Oğlumun adı deniz :) ben deniz derim o yüzden 

0 oy
(6,859 puan) tarafından

Bence mert daha uygun deniz ismide güzel ama ben kızlara daha çok yakıştırıyorum

0 oy
tarafından

Bence deniz olsun canım 

0 oy
(2,276 puan) tarafından

İki isim olarak koyabilirsiniz mert deniz olarak 

0 oy
(2,546 puan) tarafından

Mahir ismini çok beğeniyorum mert  de çok güzel bence sağlıkla büyüsünler inşallah 

0 oy
(2,389 puan) tarafından

Valla cnm ya mert deniz koy ya da sadece Mert koy. Sadece deniz koyma. Deniz bey mi? Deniz hanım mi? Yani oğlunu görmeden insanlar isminden cinsiyetini tahmin edemez

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 192 göst.
22 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Fihi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 373 göst.
0 oy
16 cevap 1,223 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 411 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anka (101 puan) tarafından soruldu