0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (2,121 puan) tarafından

Son zamanlarda evde tek kalamıyorum korkumu sıkıntımı anlamıyorum evde durdukça bunalıyorum sıkılıyorum.Eşimin dükkanına gidiyorum oğlumla ama bugün hava soguk ve yagmurluydu gidemedim suanda moralim bozuk hiç birşey yapasım yok oturdum aglıyorum birde 22 haftalık hamileyim namaza baslamıstım düşük tehlikem vardı yattıgım yerden kalkamadım kanama oldum diye bıraktım kılmadım baslamak istiyorum tekrar ama hep bir engel birşey oluyor artık korkuyorum namazı bıraktım diyemi oluyor bunlar bana yardımcı olur musunuz?

2 Cevaplar

+1 oy
(2,288 puan) tarafından

Kuran biliyorsan kuran okuyabilirsin ferahlatır seni bazen banada oluyor kuran açıp okuyorum iyi geliyor bana 

(2,121 puan) tarafından

Biliyorum ama öyle çok sayfa okuyamıyorum gün içinde 4 5 sayfa okusam olurmu canım

(2,288 puan) tarafından

Olur canım yasini şerif okuyabilirsin inşirah okuyabilrsin bunlar iyi gelir sana 

(2,121 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım

(988 puan) tarafından

4-5 sayfa gayet iyi bence. Ben 1 sayfa anca okuyabiliyorum. Maşaallah sana. 😊 Ama gerçekten Kur'an okumak insanı fetahlatır. Kur'an'ı sesli olarak da dinleyebilirsin canım. 

(2,121 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim canım oğlumda sakinleşiyor dün gece bakara suresini açtım tvde öyle dinledi

-Reklam-
0 oy
(9,665 puan) tarafından

Psikolojik olarak öyle hissediyorsun suçluluk duyduğun için Oturduğun yerden de kılabilirsin

(2,121 puan) tarafından

Hastanede yattm 1 hafta eve gelincede oğlumla ugrasmaktan işte baslıcam ama su korku sıkıntı geçmez

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
9 cevap 176 göst.
0 oy
12 cevap 234 göst.

Kategoriler

1,476,906 soru

24,175,630 cevap