0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (95 puan) tarafından

Kızlar oğlum 34 aylık saçları çok uzadı bugun kestirmek için berbere götürdük babasıyla ama çığlık kıyamet ağladı neredeyse boğulacaktı çizgi film açtık çikolata verdik konuşmaya çalıştık yok koltuğa bir türlü oturmadı babası kucağına almaya çalıştı yine yok babasının boynuna sarıldı ve krize girdi mecbur geri çıkardık nasıl kestireceğiz bilemedik siz anneler nasıl tıraş ettiriyorsunuz bir akıl verin lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

1 yastan beri 4 ayda bi kestiriyoruz biz  yarin 36 aylik olacak. son 3 seferdir koltuga kendi oturuyo altina yukselti koyarak. oncesinde babasinin kucaginda oturuyodu berber dort donerek kesiodu. simdi normal insan gibi kestirio. alismasi lazim. ilk zamanlar babasi oturdu kucagina aldi berber babasinin kucagindan beri kesti hep saclari

(95 puan) tarafından

Nasıl alışacak hiç bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bizimki de zorla oluyor maalesef aşırı ağlıyor. Eve makine aldık ilk ben tek başıma yaptım biraz ağladı alıştı konuşa konuşa yaptım sonraki eşim yapmıştı yine susturamadık. Heralde baya büyüyünce anca susacak

(95 puan) tarafından

Bizimde var evimizde bizde aldık makine zar zor annemle beraber kesiyorduk ama şimdi düzenli kesilsin diye uğraşıyoruz ama yok 

0 oy
(1,490 puan) tarafından

Küçükken babası keserdi hep o yüzden alıştı benim oğlum çok seviyor hep kestirelim diyor neden korkuyor acaba evde kendiniz keserek alıştırabilirsiniz 

(95 puan) tarafından

Biz evde kesiyorduk küçükken makinesi vardı yine ağlardı ama bvi şekil duruyorduk sıfıra sonra kuaföre götürdük ama inanılmaz zordu hele bugun boyut atladı nasıl alışacak bilmiyorum 

0 oy
(7,002 puan) tarafından

Benim oğlumda 25 aylık aynı durumdaydık nasıl yapcaz diye düşünüyorduk dün eşimin berberine götürdük adam traş makinesini oğlumun eline verdi beraber traş yaptılar oyun oynatarak yaptı hiç ağlamadı şaşırdık kaldık doktor muayenesi bile zor oluyor korkuyor

(95 puan) tarafından

Evet kesinlikle bizde durum aynıdır doktorda aynı ağlamasından muayene olamıyor bizde verdik eline makineyi ama yok hiç bir şekilde ikna edemedik

0 oy
(4,902 puan) tarafından

Aynı benim kızım çok nazlı. Doktor kalp atışı bile dinleyemiyor daha yaklaşmadan ağlıyor 

(95 puan) tarafından

Çok zor bizde öyleyiz şaştım kaldım 

0 oy
(9,785 puan) tarafından

Benim oğlumda 34 aylık bu bir yildir 2-3 ayda bir berebere götürüyoruz ilk gidince bizimkide kıyameti kopardı ama aldık işte 2-3 defada alıştı artık ağlamıyor 

(9,785 puan) tarafından

Tabi bazen evde açıp eline verdim öylede alışır kolayca 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.
0 oy
7 cevap 247 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.