0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

Kızlar bugün sabah saatlerinde ağrılarım başladı ama düzensizdi sonra 15 dkkda bir oldu halada 15 dkkda bir oluyor  ama çok çok şiddetli değil, hastaneye gittim nst baktılar sancı çıkmadı sonra iki saat bekletiller iki saatin sonunda içerden 1 parmak açılma başlamış dedi eve geldim bende sancımı evde çekmek istedim sizce doğum başlamışmı ne zaman olur tahminen, ikinci doğumum bu arada başına gelen varmı böyle bişey?

6 Cevaplar

0 oy
(22,681 puan) tarafından

Bu gecede olabilir yarında canım kolayını nasip etsin güzel Rabbim

-Reklam-
0 oy
(1,741 puan) tarafından

Sancın girince çömelip bekle çıkınca geri kalkıp gezin evin içinde kolaylıkla olsun inşallah valla biraz harekete de bağlı yatarsan geç gelir hareket eder çömelip kalkarsan hızlanır. Ebeler bana hep öyle dedi

0 oy
(103 puan) tarafından

Başka başına gelen varmı böyle bişey doğum ne zaman olur sizce?

0 oy
(2,430 puan) tarafından

Benm de sabah nsg düzensiz sancı vardı akşam yine gel dediler yolda bile vardı nst girdim yoktu eve geldim 4 gün geçti 5. Gün akşam suyum geldi geceden sabahına gittim hastaneye sancım tam artı doğumum oldu öğleden sonra saat 2 de 

Sancin tam artarsa zatn anlıyorsun cikacagini direk gidersin

0 oy
(1,253 puan) tarafından

Sabaha karşı anca olur bence tez kurtul inşallah sabaha kadar evde çeksen daha iyi has ortamı insanı daha geriyo

(103 puan) tarafından

Çok yorgun vücudum kaç kere altdan  muayene etdiler vücudum yoruldu öyle uykum var ki

(1,253 puan) tarafından

Bende akşam başladı sancım sabah 6 ya kadar açılın koridorunda ha tuvalete bulantidan kusmadan ha hemşire kontrole diye diye sabah 6 buçukta doğdu düşün bide mide bulantısı bebeği aşağı itiyo insan maf oluyor ama hepsinin bı sebebi var içerdeki mucize cikicam diyo rabbim bı avazda kurtarsın onu kokladinmi hiçbirini hatırlamazsin🙂

0 oy
(649 puan) tarafından

Bol bol sıcak suyla banyo yap evin içinde yürüyüş yap açılman artar inşallah 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,461,744 soru

23,962,569 cevap

325,701 kullanıcı

...