0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (6,367 puan) tarafından

Çok gazi var yapamıyor bir ek gıda az az veyroium azıcık zeytinyağı verdim maf oldu napmam.lazm

5 Cevaplar

+1 oy
(524 puan) tarafından

Oğlum 7 aylık bugün önce irmiği pişirdim ayrı bı cezvede daha sonra balkabağı ile havucu rendeledim onları pişirdim 2 bardak suyunu üçünü blenderdan geçirdim oğlum çok güzel yedi ve iki üç saat sonra kakasını hemen yaptı balkabağı da çok güzel bağırsakları çalıştırıyor sizde deneyin isterseniz 

(6,367 puan) tarafından

Bal kabağı öylemi alırsam vercem insalalh bugün verdim suyunu braz da elma püresi zeytinyağı koydum verdim suyunu verdim inşallah cikar çok gaz ypyor 

(524 puan) tarafından

Hemde bebekler için çok sağlıklı vitaminli canım 

(6,367 puan) tarafından

İrmik helvası ypyoriz yaa o irmekten bahsetyorsin dimi o evde var  bal kabağı yok vala sen neler veryorsun bide ekm gida olarak 

(524 puan) tarafından

Kimi bebek irmigide veriyorda ben normal irmik veriyorum farklı meyvelerle karıştırıyorum elma muz armut gibi cicibebe muz tarhana şehriye çorbası normal kabak brokoli havuç bunları verdim canım 

(6,367 puan) tarafından

Şehriye boğazında kalmaz dimi çok korkuyorum valaha havuç Patates kabak haşladim zeytinyağı koydum corbasini verdim salça koymuyorusn dimi corbalara

(524 puan) tarafından

Kalmaz canım hem tel şehriye hemde arpa şehriye ile verdim ilk zamanlar bebekler boğuluyor veya oguruyor gibi olabilir yeni ek gıdaya başladıkları için dikkat et korkma canım salcada koyuyorum biraz internettende bak tariflere avakado muz falanda çok sağlıklı canım 

(6,367 puan) tarafından

Tamm cnm ben de tariflere bakayım ne çıkmış da veririm

-Reklam-
0 oy
(3,459 puan) tarafından

Ikınıyorda yapamıyorsa lavman yapın. Oğlum çok uzun süre çekti kabızlıktan. Bir sürü yol denedik. Lavman yapınca rahatladı genellikle. Ikınırken bacaklarını karnına çekip destek olmaya çalışın. 

(6,367 puan) tarafından

Lavman nasıl oluyor 

0 oy
(721 puan) tarafından

Küçük bir kase yoğurt verin doktor kuzenim için tavsiye etmişti iyi geldi o da 6 aylık 

(6,367 puan) tarafından

Yoğurt gün içinde veruoim yarım yemek kaşığı kadar ve ey orjn

0 oy
(3,667 puan) tarafından

Kayısı püresi ver az da içine zeytşnyağı gezdir bir de öyle dene 

(3,667 puan) tarafından

Oh ne güzel canım 🙂 bak ara da bir şey de yapabilirsin yoğurt içine kayısı püresi elma püresi muz koy karştır meyveli yoğurt çok güzel oluyor ben yapıyorum 7 aylık oğluma çok seviyor 😊

(6,367 puan) tarafından

Seni. 7 aylikmi başka ne veryrosun çorba falan

(3,667 puan) tarafından

Valla ben internetten bakarak buluyorum sonraaın da kendim kendi kafamdan yapıyorum dün akşam mesela şöyle bir çorba yaptım havuç patates kabak soğan sarımsak zeytinyağı veya tereyağı koy tencereye sonra sebzeleri koy katıştır üzerine biraz su ekle sonra pişince bkendrdan geçir içine dereotu koy başka bir cezve de basmati pirinç haşla onu da çorbanın içine kat sonra aynı şekil kıyma kavur az bişey su ekle üstüne biraz haşlansın kıyma onu da çorbanın içine kat misssss gibi çorba oldu valla bayram için yaptım oğluma attım dolaba bir yere giderken hemen çantaya atmak için 😊😊😊

(3,667 puan) tarafından

Ben ayına göre veriyorum bazı yiyecekleri ama dereotu 10 aylıkken diyolar ama ben verdim hiç de sıkıntı yaşamadım mesela 

(6,367 puan) tarafından

Korkuyorum boğazında kalır dye daha yeni önden iki küçük dış çikti da mesela kabak havuç hasliyorim Patates hasliyorim eziyorim üzerine braz zeytinyağı koyup veryorim daha çorba hiç vermedim 

0 oy
(70 puan) tarafından

Canım ilk zamanlar ek gıdaya böyle tepkiler olabiliyor zeytinyağı bazen ağır gelebiliyor birkaç gün ara ver bol bol anne sütü ver kabızlık geçince tekrar çok minik denersin

(6,367 puan) tarafından

Nasıl ağır geliyor mesela bir çay kaşığı kadar verdim vala

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 113 göst.
2 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
2 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde SL (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
4 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu