0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (1,627 puan) tarafından

1 aylık bebeğim var çok yoruluyorum hiç bir şeye yetişemiyorum kaynanamla yaşıyoruz yemeği temizligi evin benden bekleniyor kaynanamın zamanında psikolojik sorunları olduğu için pek fazla bir şey yapamıyor iş olunca evden kaçıp misafirlige gidiyor ben doğum yapmadan önce her şeyi yapıyordu benle beraber şuan elini bir bardağa bile sürmüyor bebeğim çıldırıyor gazı yok tok derdi ne bilmiyorum ona veriyorum sakinleştiremiyo hiç uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum bazen kendime zarar vermek geliyo içimden nasıl kaldıracağım bilmiyorum en son duşa 1 hafta önce girmiştim kendime ayirabildigim yarım saatim yok bu zamanlar ne zaman geçiyo ne zaman rahatlicam ben hiç doğru düzgün 2 saat uyuduğunu görmedim eltilerim de aynı şeyi söylüyo bazen giyinmeye bile fırsat bırakmıyor kıpkırmızı oluyo gözünden yaşlar geliyo onu öyle bırakıp giyinip kaynanamın evine bile çıkamıyorum üzülüyorum o dereceye gelince kayınbabam gelmiyorsa beşiği atalım demiş evlerindeki anlamadığım bütün gün çalışıyor nerden biliyor gelip gelemedigimi

2 Cevaplar

0 oy
(720 puan) tarafından

Gerçekten zor bende yaşıyorum ve bebeğim 4 aylık olmak üzere ne yazık ki her ayı dert ne desem bilmiyorum Rabbim yardım etsin 

(1,627 puan) tarafından

4 ay daha mı zor

(720 puan) tarafından

Bebek büyüdükçe zorlaşıyor açıkçası ama inan ki çok güzel yanları da var mesela geceleri uykusuz kalıyorum ama sabah uyanınca bana gülüyor ve ben sanki hiçbir şey olmamış gibi enerji döküyorum mırıldanmalar kendi kendine konuşmalar oluyor ve inan ki her anı çok güzel oluyor sadece 40 çıkana kadar insan psikolojik anlamda biraz zorlanıyor 1 aydan sonra düzene oturuyor yavaş yavaş 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah kolaylık versin inşallah eşin destek olur. Aranızda sınırınız olmaması çok kötü maalesef. Sınırını çizip sadece kendine bebeğine odaklanmazsan zorlanırsın. Hiç bir şey sizden önemli değil bunu şimdi yapmazsan ilerde çok pişman olursun. 

Bebişle ilgili her şey geçecek böyle kalmayacak ama dış stresleri azalt ki bebişin hakkını alma. Bi kaç ay sabret inşallah düzene daha çok alışacak. Düzelince her şeyi unutacaksın ama dış etkenler unutulmuyor maalesef. Pişman olmamak için başta çabalamak lazım

(1,627 puan) tarafından

Sınır çizemiyorum psikolojik sorunları çıkabilir diye bir süre sonra ne kadar cizsem de bu evde kabul edilmeyecegim oğlu evlenene kadar böyle geçecek oğlu 26 yaşında evlenmeyi dusunmuyor umudum ondan ama anlamadığım ben hamileyken her şeyi yapan insan bebek dogduktan sonra kocasına bir tabak yemek koyamaz oldu

tarafından

Çokta umut etme maalesef sen başta bunu kabullendin diye her gelen kabullenmeyecek. Ne diyelim kolay gelsin o zaman

(1,627 puan) tarafından

Ben başta psikolojisinin bu durumda olduğunu bilmiyordum söylenmedi bana diğer eltime söylenmiş annemin durumu bu şekilde kabul ediyorsan gel diye bana söylenmedi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 209 göst.
0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
9 cevap 425 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bala (138 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 575 göst.

Kategoriler

1,472,157 soru