0 oy
947 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar bintihar eden kız var ya Sena Düzgün olayın aslını bilen varmı?  Yazık oldu kıza. İlahiyat okuyormuş tessetturude tam. Yani olayın aslı astarı sebebi ne sosyal medyada çok yorum var. Öğretmenini suçlayanlar var. Yasak iliski diyolar bilen varsa merak ettim.

16 Cevaplar

+2 oy
(5,353 puan) tarafından

kimbilir. sebebini sadece kendi biliyordu. üzücü, gencecik bir kadın... 

tarafından

Çok yazık oldu ya ben kazandım okutmadi babam. Kız hayatını bitirdi. Çok üzüldüm onu bunu yapmaya iten sebebi. 

(5,353 puan) tarafından

her ne yaşandıysa arkasındam konuşmak da doğru değil. belki evet yasak ilişki içindeydi, günahı da sevabı da kendine. oysa ölümden başka her şeye çare vardı. 

-Reklam-
+2 oy
(1,972 puan) tarafından

Emrullah Erdinçin videosunu izleyebilirsiniz. Her şey detaylı anlatılıyor orda.

(9,629 puan) tarafından

Kız profilin ne kadar korkunç sendeilsin demi o

(1,972 puan) tarafından

Sjsjsj yok kız Billie Eilish bu. Ünlü 

(9,629 puan) tarafından

Aöan ne bilim satanismi ne 😅

(1,883 puan) tarafından

Ay yok artık. 😂😂😂

(1,972 puan) tarafından
+1

😂😂 ben de aynı şeyi dedim @Nature Daphne

@SesSiz-Rune, baksana internetten sksjsk

(9,629 puan) tarafından

Aynı kardeşime benzii😅

(3,839 puan) tarafından

Ahahah 😅profil fotosunu fark ettiğimde çok hoşuma gitmişti. Şarkılarını çok seviyorum. Açıklama kısmına bu ben değilim diye not düşülebilir🙂‍↕️

(1,972 puan) tarafından

Hahahhaha tanımayan yoktur diye düşünmüştüm:) öyle zannederlerse de bozuntuya vermem artık 🥹

+1 oy
(6,542 puan) tarafından

Cok ayrintili bilgim yok olay hakkinda. Genel hatlariyla biliyorum. 

Ama ne bu tarfı ne de oteki tarafi yakmaya deger mi ,yazik daha yasayacagi guzel gunler olabilirdi. 

Herkes ne sorunlar ne problemler yasiyo. Dunya da insan kalmazdi bu sekil olsa. 

Herseyi gectim insanlar evladini kaybediyo yine bi sekilde toparliyo. Evlat acisinin tarifi yoktur. 

tarafından

Onun yerinde okuyup hayata devam etmek isteyen çok kişi vardı. İmtihanı ağır oldu sanırım kaldıramadı. Çok üzüldüm elinde imkan varken hayatını sonlandırmasina.

(6,542 puan) tarafından

Yani savasmak yerine kolay olani secmis. Sorunlariyla ugrasmamis. 

Yani bi de adam evli ve cocukluymus ne isi olur boyle bi adamla. Zaten ne oldugu belliymis. O adamin esinin,cocugunun ne sucu gunahi var. Ayy bilemiyorum. 

Kapali,hafiz olmus,ilahiyat okuyo evli bi erkekle iliskisi varmis. Ne diyeyim. 

tarafından

Yok evli değilmiş karaktersiz. Unideki hocaları kıza yenge diyormuş. Biliyormuş herkes evine falan gizli bulusuyo diyolar ama ne kadar doğru bilmiyoruz. Ama öğretmen öğrenci aşkın kurbanı oldu. Bu kesin belli

+1 oy
(562 puan) tarafından

Olayı bilmiyorum herkes çok konuşuyor bu olayı tek bildiğim bir ilahiyat öğrencisinin intiharı.... sebebi nedir en iyi kendi ve Allah bilir amaaaa şu tarz dusunceler bana çok yanlış geliyor şimdi linç ederler beni ama bakınnnnn benceeee diyorum benim düşüncem mm buuuuu!!!! 

Kız kapalı- tesettürü tam -başı örtülbu-bu yapmaz -bunun inancı tam- bu çok dindar bu - bu abdestinde namazında bu yalan demebu- bu yanlis yapmaz - buna güvenelim çünkü İslam usullerine göre kapatmis başını 

YA DA ...

bu kızın başına açık kesin yasak ilişki- adı biriyle çıktıysa doğrudur ateş olmayan yerden duman çıkmaz- zaten başı da açık askılı giymiş gecenin o saatinde aranıyor bu vs gibi kalıplar kullanmak yanlış . 

Kapalı tesettürü tam diye inancı tam olduğuna emin olamayız bütün ibadetleri yerine getiriyor diye o kötü birsey yapmaz diyemeyiz. Yada başı açık diye herseyi yapar ondan beklenir diyemeyiz.  Benim çalıştığım bir ortamda cokta güzel gerçekten de tesettürü üslubu tam yerinde olan bir kız vardı ve bekardı. Kızın fanta.zi kıyafetle bir erkeğe yaptığı dans şov videoları geziyordu ortada.   Herkes herseyi yapabilir. Herkesten hersey beklenir kısaca . 

0 oy
(7,507 puan) tarafından

Orasını Allah bilir artik sebebide kendiyle gitti. Allah affetsin baska ne denir ki. Bende cok üzüldüm Instagram profilini inceleyince zaten ortadaymış böyle bir şey yapacağı. Kimse anlamamis yada anlamak istememis. 

0 oy
tarafından

Allah rahmet eylesin

O kızımızı intihara götüren sebeb neydi acaba 

Hiç birimiz bilmiyoruz 

Az önce okudum haberini 

Ve cok üzüldüm 

Ölüm den başka herseye çare vardır 

İlahiyat okuyormuş 

Tesettürlü 

Gencecik kız 

0 oy
(18,650 puan) tarafından

Bende yasak ilişki diye duydum ama kızı gördüm. Böyle bir kız neden haram olan bir ilişkiyi seçsin diye de sordum kendime. Bence başka nedenler sadece kendi ve o öğretmeni biliyor. Adı da Ahmet sanırım 

(1,299 puan) tarafından
+1

E ona bakarsan intihar da edebiliyor yani haramı helali bilen onu da yapmaz. Yapmıştır diye demiyorum. Haramı helali bilen biri kendi canına kıymaz demek istiyorum.

(18,650 puan) tarafından

Orası öyle ama insanın o anki ruh halini kimse bilemez ki. Çünkü bence aklı başında bir insan kendi canına bile isteye kıyamaz. Yazdıkları şeyleri bile okuyunca bu insan nasıl kıydı kendine diye sorar yani. İp uzun geldi kozalak toplayıp üstüne çıktım devrildi yazıp gülücük atmış. Pozitifligini intihar ederken bile belli eden bir insan intihar etmek için aklının başında olmaması lazım. 

(1,299 puan) tarafından

Evli bi adama aşık olmak için de aklinin basinda olmamasi lazim bence bilmiyorum sonuçta canindan oldu ama adamin eşinin çocuklarının hic mi günahı yoktu? Sonuçta o biliyordu onun evli olduğunu. Ben en cok adamin eşine çocuklarına üzüldüm 

(18,650 puan) tarafından

İşte orasını bilmiyoruz ki. O sadece bir dedikodu. Ölmüş gitmiş kadının arkasından insan her şey konuşur. Sirf erkeklerin adına leke gelmesin diye ölmüş kişinin arkasından sallamak çok kolay. 

(7,059 puan) tarafından

Söz konusu lekeyse ve bu kız bu şekilde lekeleniyorsa erkek de lekeleniyor, sadece kadınlara özgü değil leke kavramı

0 oy
(23,913 puan) tarafından

Bu olay benide etkiledi ama ailesi vs çok farklı kendi yasantisindan deniyor giyim kuşam olarak hoca için de bir sürü iddia var ne doğru ne yalan bilemeyiz bunlar insanların düşüncelerini tabi Allah affetsin mekanı cennet olsun 

0 oy
(2,570 puan) tarafından

Olayı bilmiyorum merak ettim bir bakayım 

0 oy
(3,839 puan) tarafından

Sebebi her ne ise, beni çok etkiledi. Çok üzüldüm. Nasıl bir psikolojideydi ki, ölümü çıkış yolu olarak gördü... 

0 oy
(28,080 puan) tarafından

Öğretmen duygularıyla oynamış belkide başka bişey yaptı kıza bilinmiyor

0 oy
(508 puan) tarafından

Çok güzel bir kızmış yazık olmuş Instagram'da görmüştüm sebebini bir erkek öğretim üyesi yüzünden oldu  diyorlar ,aralarında bir ilişki varmış o yüzden diyorlar genede Allah bilir 

0 oy
(1,632 puan) tarafından

Arkadaşımın arkadaşı olur kendisi annesi babası ayrı. Sanırım derin yalnızlık yaşadığı aşk hayatı onu bu hâle getirdi

(101 puan) tarafından

Çok üzüldüm günlerdir aklımda çıkmıyor

0 oy
(6,982 puan) tarafından

Sena çok üzüldüm ona etkisinden 4 gün çıkamadım diyebilirim.

21 yaşındaydı. Anne babası ayrılmış baba ortada yok anne yurda vermiş neyse büyümüş ve ilahiyat okumuş sonra devlet yurdunda kalmış. 

Sena hep sevgiye açtı çünkü sevmek sevilmek istiyordu.  Hafizdi.  Biliyorsunuz gününüz gereği bazı yobaz insanlar yüzü kapalı insanlara nasıl davranıyor sena da o lafları yiyen biriydi...   Baba hasret özlemi çeken biriydi manevi eksikliği vardı hep bunu dile getrmis ve duydum. 

Buraya kdr tamm. Sonra  üniversitede bı hocayla görünüşler adam onun duygusal boslugunu resmen kullnmis köpek.. sürekli ayrıl barış ayrıl barış kız 3 kere intihara kalkıştı sonrasında yurttan çıkma yasağı geldi o yine denedi intihar mektubunu instgrmadan gördüm iki defa olmamış ama  4. De yapmış 

Hani birde 2 gündür  yemedim bişey cnm erik karpuz salatalık istiyor dediği yerde bittim ben . 

Çok üzüldüm Rabbim affetsin inşallah.. kim sebep olduysa kimin parmağı varsa aynı şeyi yaşaması dileğiyle diyorum.. şimdi gördüm yine üzüldüm 

0 oy
(3,902 puan) tarafından

Ne olduğunu bilmiyorum ama tek üzüldüğüm nokta kendini bile bile ateşe attı, intihar Allah'a şirk koşmak ve isyandır, ne güzel hanım hanımcik biriydi maşallah tesettürü de çok güzel idi Allah cümlemizin sonunu hayır eylesin inşallah 😔

0 oy
(1,535 puan) tarafından

Ne yaşandıysa yaşandı gözümüzle göremediğimiz için bişey diyemeyiz, ama hayatına gençliğine yazık olmuş nasıl ve nerde intihar etmiş, yada intihar süsümü verilmiş acaba bu çok önemli

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 833 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Seray_ (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 525 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Hirammm (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 692 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.