İyi günler hanımlar. Kısaca anlatmaya çalışayım. Biz evlendik evleneli hiç eşimin memleketine kayınvalidemlerin yanına gitmedik 3 yıldır. Ben bu süre içerisinde kendi memleketime 1 kere gittim. Eşim senelik izindeyken dedim anne babana gidelim diye gitmek istemedi. Şimdi bayramda İstanbul'a gitme planım var temmuzda da memlekete gideceğim. Ama ikiside keyfi değil biri nişan biri düğün.
Geçen yaz eşimin annesi eşime "Ruhefza ile kızını gönder" demiş eşimde Ruhefza bensiz gelmez demiş. Bazen de eşimi arayıp Ruhefza bizi aramıyor neden falan diyo. Eşim aramama sebebimi biliyor bu arada. Ayda 2 falan ararım. Ama kayınpederimi aramam bile sorun kayınvalideyi şahsi telefonundan arayacakmışım falan filan..
Şimdi ben İstanbul'a ve memelekete gidersem kayınvalide eşimi bunaltırsa laf söz ederse huzurum kaçmasın istiyorum. Siz olsanız gider misiniz hem İstanbul'a hem memlekete?
Bu arada memleket dediğim benim memleketim. Eşimle memleketlerimiz farklı. Orda düğünümüz vardı yaptık geldik daha gitmedik