0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (4,421 puan) tarafından

Kızlar yarın hastaneye randevum var sabah erken gidicem ve akşama kadar hastanede geçecek günüm. Kızımı 4-5 gündür bezden kestim. Yarın bez takmalı mıyım. Evime 1 saat uzaklıkta hastane. Öğlen eve gelme şansım da yok. Siz nasıl yaptınız evden çıkarken

2 Cevaplar

0 oy
(4,042 puan) tarafından

İlk hafta hep altlarına kaçırıyorlar maalesef. Hastanede de uğraşırım derseniz yanınıza bolca pijama ve külot alın. Ben ilk hafta arabaya binerken bez taktım, yarım saat kadar. Sonra gittiğim yerde bezi çıkarttım. 

(4,421 puan) tarafından

Bir de kendi arabamla gitmeyeceğim büyük halk otobüsleri ile gideceğim O da zaten bir saat sürüyor takmazsam mahvolurum bence yolda

(4,042 puan) tarafından

En azından otobüste takın bence. Hastanede çıkarırsınız. Evet belki böyle yapamamak lazım ama mecburi bir durum bence. Otobüste herkesin içinde altına yapması da güven kırıcı olur. 

(4,421 puan) tarafından

E yani birde ayakta gitcez büyük ihtimalle, kalabalıktsn dolayı 

-Reklam-
0 oy
(8,398 puan) tarafından

Hayır bak hiç bez bağlama. Yedek kıyafet koy çantaya. Sık sık sor geldiği zaman da lavaboya götür her yerde yapmaya alışsın çocuk. Ben öyle yapıyorum ve gerçekten hiç zorluk çekmiyoruz dışarıda 

(4,421 puan) tarafından

Evet bez bağlama konusunda dün her şeye harfi harfine uydum ama 1 saat otobüs yolculuğu olacak ve genelde o otobüs çok dolu ayakta okuyor herkes. Bağlasam ama çil grlince tut desem

(8,398 puan) tarafından

Bilmiyorum ama kafası karışır bence hiç bağlama evden çıkmadan tuvalete götür kaçırsa da bir şey olmaz yedek kıyafet al yanına 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
10 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (413 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 255 göst.
+1 oy
4 cevap 279 göst.
30 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,615 puan) tarafından soruldu