0 oy
119 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3 puan) tarafından

Merhaba hanımlar, oğlum 3 yaş 9 aylık ve aşırı iştahsız. Boyu 101cm, kilosu 15.5.  Normal dedi doktor ama o kadar iştahsız ki ben yemek vermesem aramaz yemek. Sipraktin verdi iştah açsın diye. 4 gündür kullanıyoruz sabah akşam yarım ölçek şeklinde ver dedi. Ne zaman etki eder ya da gerçekten işe yarar mı? Sizin deneyimleriniz neler? 

5 Cevaplar

+2 oy
(1,225 puan) tarafından

Alerji ilacını iştah için kullanırsanız başka bir gün alerji için o ilacı kullansanız etki etmez çünkü bünye alışmış olur o bir alerji ilacı evet iştah açıyo ama aşırı sersem de yapıyo mesela Allerset de iştah açıyo oda bi alerji ilacı 

-Reklam-
0 oy
(1,747 puan) tarafından

Kan değerlerine bakıldı mı demir eksikliği de iştahsızlık yapıyor kullandığın şurup da alerji şurubu alerjisi yoksa kullanman gereksiz her çocuk da etki etmiyor alerjisi olduğu için bende kızıma kullanıyorum ama iştahını zerre faydası olmadı 

(3 puan) tarafından

Bir yaşından beri demir eksikliği var zaten demir ilacı kullanıyoruz. inşallah etki eder ama yaa iştahına

(1,747 puan) tarafından

Zaten demir eksikliği iştahsızlık yapar bu şurubu size çocuk doktoru mu verdi 

0 oy
(208 puan) tarafından

Benim kız 3 buçuk yaşında 13 kilo. Kan değerlerinde sıkıntı yok yemek de yiyor ama gelişim yok :(

0 oy
(14,909 puan) tarafından

Öyle yanlış bir uygulama ki dr unuzu değiştirin tez elden

0 oy
(9,079 puan) tarafından

bizede onu berdi ama benkmki icmiyor hic. birkac ay kullan dedi en az uc ay. hatta kutusuna evzacida en az 3 ay kullanilacak yazmis ama istah icinden ziyade bizim geniz eti. hem

istahini acar hem geniz etini kucultir dedi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 24 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.

Kategoriler

1,467,267 soru

24,042,158 cevap

329,169 kullanıcı

...