+1 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (1,351 puan) tarafından

O

Gecen haftalarda büyük bi kavga ettik zaten sorunlu bi evliligmz var biliyorlar çogu seye tanık oldular ama  o gün onları da aradım bi çözüm yolu bulamayınca ayrılmak istedigimizi dile getirecek cok sözler söyledik ki esim annesigile telefonda benden bu şerf..sz diye bahsetti .Bir iki haftaya geri barısacagini bile bile.Şimdi bayramda onlara gidecgiz ve kalacagız ama ne gitmeye yüzüm var ne de istegim..Esimden zaten sogudum ailesinden de onun yüzünden ne kadar iyi insan olsalarda kendimi ait hissetmiyorum ne isim var diyrm bunca rezillikten sonra...Siz olsanız gider misiniz kendi ailemde kalma gibi bi durumum yok .

8 Cevaplar

+1 oy
(5,777 puan) tarafından

Hiç değilse bu bayram evinde kalabilirsin. Ben de bir sorunumu atlatmadan kimseyi görmek istemezdim böyle bir şey yaşamasam bile. Rabbim yardımcın olsun inşaallah

(1,351 puan) tarafından
+1

Gurbetteyim ama memleketime gitmek istiyrm mezarlık ziyareti falan yapacgm hani o yüzdem gitmek istiyrm ama orada da kalmak istemiyrm..

(5,777 puan) tarafından
+1

Sana hangisi iyi gelecekse onu seç. Ama şunu unutma rezil olduğun bir durum yok. Çoğu insan böyle şeyler ve daha fazlasını yaşıyor yaşandı bitti diye düşün. Kimsenin de lafını etmesine izin verme kendin de düşünmemeye çalış. Madem böyle yaşanıyor elden geldiğince yaşananları unutarak devam etmek lazım

(8,297 puan) tarafından
+1

aynen ole ama bi yandan da sen ne uyancan esin utansin rezillikleri cikaran esinse . yuzsuz gibi …..dedigi kadini alip goturecek el optirtecekse. esinin ayibi insan daha gecen bole bole demistim diye utanipda gidemez goturemez esini

(1,351 puan) tarafından
+1

Konustuk söyledim benim ailem diyor niye utansın ki o .

(1,351 puan) tarafından
+1

Keske unutabilecgim basit seyler yasasam unutacgm da ...

-Reklam-
+1 oy
(11,206 puan) tarafından

Bende gitmek istemezdim gitmezdim 

(1,351 puan) tarafından
+1

Bende gitmek istemiyrm ama gurbetteyim memleketime gitmek istiyrm ama orada kalmak da istemiyrm bayram tatili az oldugu icin gideyim diyrm en azından ne bilim 

+1 oy
(1,776 puan) tarafından

Bende eşimin annesiyle kavgaliyim ben gitmeyi düsunmuyorum eşime sen git diyorum eşimde olmaz ayıp olur diyo bakalım ne olacaksa bilmiyorum ama gitmemek istiyorum 

(1,351 puan) tarafından
+1

Canm ben gurbetteyim kendi memleketime gitmek istiyrm ama kendi ailemde kalamyrm iste o tarafta da kalmak istemiyrm ne yapacgimi bilmiyrm

+1 oy
(5,008 puan) tarafından

Bu kadar yüz göz olup seviyesizleştikten sonra ben de gidip hiçbir şey olmamış gibi devam etmem. Ayrılık da aklıma dilime düştüyse ayrılırım. Ayrılmayacaksam da dile getirmem. 

(1,351 puan) tarafından
+1

Bi çözüm yolu bulamadığim icin ayrılamiyrm iki çocuk var ortada ...Zaten devam ettigi de mechul bende hicbir his yok öyle cocuklar icin devam ediyrms gibi iste.Gitmeye gelince ben gurbetteym orada da kendime ait ev yok kendi ailemde kalma durumumda yok .Her tatilde böyle bir sorun yasiyrz zaten normalde ben gitmek istemezdm simdi mezarlik ziyareti icin  memlketimi özledigim ve bayram tatili kısa oldugu icin gitmek istiyrm.

(5,008 puan) tarafından

Bu sorunlar 15 gün önce oluşmamıştır eminim. Kumaşı baştan belli olur herkesin. Sana ağır hakaret edebilen bir herifin potansiyeli baştan bellidir. İki çocuk olup sen zor durumda kalınca mı ayrılık akla geliyor. Bunu gerçekten anlayamadığım için soruyorum. Haydi kaderinde vardı bu herifle yuva kurdun hüsnüzanla. Ama sorunlu bir adama neden iki de çocuk? 

(1,351 puan) tarafından

Bunu o kadar sorguladım ki...Ne yazsam boş ama başta kimse böyle olmuyor ya ben yeni gördm her seyi ya da önceden kördüm.Ve arkanda dağ olmadan ekonomik vs gücün olmadan bunu düsünmek cok zordu o zamanlar...

+1 oy
(4,079 puan) tarafından

Canim o kadar laf duymana rağmen kocanla baristin ailesinden niye cekiniyosun sen kocani karsina al adam akilli bi konus bu boyle olmaz sinirlenince birbirinize hakaret mi edeceksiniz sonra nasil yuzunuze bakiyosunuz birbirinizin once bunu halledin eger esinin ailesi de akli basinda insanlarsaanlarlar zaten 

(1,351 puan) tarafından
+1

Esimin ailesnde bi sorun yok ki ben dedim telefonla konusurken gidersem de söylerim getirdi beni bak o dediklerinden sonra diye barısmaya gelince ben unutamyrm ya yani hissim yok sevgim var yok gibi yani onun bana yaklastigi gibi yaklasamyrm ki onun samimiyetine inancım da yok.

(4,079 puan) tarafından

Tamam hayatim esinini ailesiyle sorun yasamamissin ne guzel esinle yasamissin esinle barisirken cekinmiyosun ailesine giderken niye cekiniyosun hani demek istedigim cekinecek bisey yok git ama esinle konus bu boyle olmaz bak sogutmus seni iliskilerinizi bu hale getirmeyin 

(1,351 puan) tarafından

Yani şöyle söyleyeyim canm eşime karsı sogugum yani onun esi gibi hissetmiyorum ki simdi ailesini.de yabanci olarak göruyorum dogal olarak yani benim burda ne isim var hangi sıfatla buradayım gibi.Bir yanımda diyor sabahtan aksama kadar gezerim ailemle.vs dısarıda olurum cok vakit gecirmemis olurum zaten sure de kısa idare ederim diyrm kafam karisik yani.

(4,079 puan) tarafından

Sorun ne biliyo musun sen esini benimsemiyosun sogumussun ailesini de yabanci goruyosun canim bu boyle gitmez ya bosancan ya da yuveni kurtarmak icin biseyler yapcan 

+1 oy
(561 puan) tarafından

Sana ****** dediyse o dediği kişiyi yanında gezdiren de p**** oluyor yaaa haniii kendisi de p****** o zaman. De ki ben buysam senjn için her o****nun  bir p****gi  vardır sende o zaman p***sin . Sende şeref olsa beni yanında dolandirmazsin ailene götürmezsin.  Ailen her ne kadar kötü olursa olsun bunlardan iyidir ailene git kal derim 

(1,351 puan) tarafından

O.r.. demedi canm.serfs.z dedi gerci o da güzel bir sey degil sonucta ama onu dese barismazdm ki yuzüne bakmazdm ailesine karsi bana öyle diyemez 

(561 puan) tarafından

Serfsz isen 2 çocuk niye yapmis . Yanlış üstüne yanlışlar işte . Şimdi ailesine karşı sana bu tarz konuşursa ailesi de sana laf söylemekte çekinmez onlarda sana laf söyler durur.  

(1,351 puan) tarafından

Sonra konustugumuzda hata oldugunu anladi ama yapmamsi gerekirdi ailesine karsi en azından onlar laf söylemezler öyle insanlar degiller ama illaki sogukluk olur sonucta 

(561 puan) tarafından

Bende gurbette yaşayan biri olarak soyleyeyim bende gitmeden önce ayy şöyle olacak böyle olacak stres yaparım o öyle söylerse böyle derim sert çıkışırım  diyorum ama en güzeli akışa bırakmak hiç ummadığın gibi guzel geçer günler 

(1,351 puan) tarafından

Öyle kendimi strese sokuyrm bende dedigin gibi tabi belli süre sonra illa ki sorun cıkıyor kısa süreli gidince sorun olmuyor tabi.

0 oy
(1,149 puan) tarafından

17 yıldan edindiğim tecrübe evdeki kavga mahkemede bitene kadar dışarı taşmamali.Kocam çok iyi becerir ama ben söylemem bence sizde gitmeyin bu bayram kendinizi kötü hissedeceginiz hicbi ortama girmeyin.gorumcemle yıllardır konuşmam çok istiyorsan sen git derim kocama

(1,351 puan) tarafından

Ah memleketimde olsam öyle yapardm ki gurbette de yaparım ama babamın mezarıns gitmek istiyrm yeğenimi yeni kaybettik onu ziyaret etmek istiyrm ne bilim memleketimi görüp gelmek istiyrm zaten bayram tatili kısa diye düsünüyrm ama bilmiyrm.

(1,149 puan) tarafından
+1

Basin sağ olsun bende babamın mezarına gitmek için bayramı bekliyorum seni çok iyi anlıyorum.Allah huysuz insana denk getirmesin 

(1,149 puan) tarafından

Bende başka şehirde gurbeti yaşıyorum maddi manevi zorluk cekiyorum ama ruhen yokluk hepsinden zor 

(1,351 puan) tarafından

Amin seninde basin sagolsun öyle maddi yokluk  zor evet ama ruhen yokluk huzursuzluk en zoruymus..

(1,149 puan) tarafından

Evet yapacak bişey yok bence böyle böyle biter hayat  🤐

0 oy
(170 puan) tarafından

Genel de büyükler der ki

Tüküreceğin yüze bakma

El yıkar döner yüz yıkar 

Ben de olsam gitmezdim 

Her ne kadar ailesi iyide olsa

İlla ki soğukluk gerginlik olur

Gerilirsin.

Mezar ziyeretine gitmekte çok haklısın