+1 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar maddi durumum kötü çocuklarıma bayramlık bile alamadım tüm elbiseleri küçük geliyor alamıyorum 3.5 yaşında oğlum 6 yaşında kızım var elinizde varsa cocuklarinizin küçükleri gönderir misiniz rica etsem Allah razı olsun 🙏

6 Cevaplar

+4 oy
(1,299 puan) tarafından

Son zamanlarda kıyafet isteyenler çoğaldı hadi hayırlısı bakalım 🤔🤔

(12,067 puan) tarafından

Durumum orta hallidir kibirlenmek için söylemiyorum kesinlikle ama 300-400e hiçbi zaman çocuğuma tişört almadım. Modamızbir den alışveriş yapıyorum tavsiye ederim. 

(8 puan) tarafından

İsallah durumum olunca alırım kiradayim inan kiramizi zor ödüyoruz eşim birkaç ay sonra askere gidicek ne yapicam bilmiyorum çok zor 

(1,622 puan) tarafından

Ben de ordan alışveriş yaparım. 

(1,622 puan) tarafından

@Melekesra Allah yardımcın olsun canım

(8 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım 

-Reklam-
+2 oy
(6,776 puan) tarafından

Yardım için açılmış bir hesap ne kadar İnandırıcı olur 

(8 puan) tarafından

Sende haklısın canım Allah razı olsun 

0 oy
(6,595 puan) tarafından

Post yukarı çıksın

(8 puan) tarafından

Allah razı olsun kardeşim 

0 oy
(1,628 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun şu dönemde hepimiz zorlaniyoruz hepimize yardımcı olsun kızın buyukmus bir iki yas olsa yardımcı olabilirdim 

(8 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 

(149 puan) tarafından

Merhaba benim kızım bir buçuk yaşında gerçekten yardımcı olmak isterseniz çok ihtiyacım var 

(8 puan) tarafından

İsallah olurlar sanada canım Allah yardimcin olsun 

(1,628 puan) tarafından

Nerde oturuyorsunuz

(149 puan) tarafından

Şanlıurfa'da oturuyorum 

(1,628 puan) tarafından

Bana özelden adresini mesaj atarsmn cnm

(149 puan) tarafından

Yazdım size özelden 

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Keşke olsa yollasaydim oğlum 3 yaşında kıyafetlerini bebeklikten itibaren temiz olanları valize koyup kaldırdım somdi 2 aylık hamileyim Rabbim nasip ederrse kız olsun erkek olsun bu kıyafetlerle bebekligini geçirecek evin içinde böyle giysin dışarısı için alırız .artık kimse alamıyor bende alamıyorum kiradayim neyi nereye yetiştireceğimi şaşırdım .RABBİM herkesin yardımcısı olsun .eskiden etrafımızdaki insanlar küçükleri getirip verirdi şimdi Kızılay kutularına atılıyor yada dolapta satılıyor herkes ihtiyacı doğrultusunda hareket ediyor .yapacak bişe yok .

Ama modamiz bir butik var orda kıyafetler uygun örneğin şortlu takımlar 160 TL tabi alirlen bir beden büyük alacaksın geri iadesi de var .yada haydi giy dede var .

(8 puan) tarafından

Öyle gerçekten canım Allah yardımcımız olsun sağolasın 

(1,376 puan) tarafından

Amin inşallah canım .

0 oy
tarafından

Burada komşum var iki kızı var istersen ona rica ederim kızına yollamak için benimde bebeğim 8 aylık ama erkek Allah herkese hayırlı bı kapı açsın alamamak çok zor burda çok kötü yorumlarda gelebilir seni incitmesin galiba baya kandırılmış insanlar onceden

(8 puan) tarafından

Evet canım sağolasın isallah olur kızım 6 yaşında evet çok vicdansız yorumlarda geliyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 236 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Zhrahmt (1,571 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 482 göst.
0 oy
79 cevap 2,404 göst.
8 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 687 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu